Προς το περιεχόμενο

Δικαιουμαι επιστροφη προιοντος εντως 7 ημερών εαν το χω ανοιξει?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή κανένας δεν θα τον ρωτήσει ποιός το έχει πεί αυτό..

Και αν τον ρωτήσουν... ένα απλό "δεν τον βλέπω εδώ" αρκεί.. :)

Σιγά μην τον βάλουν να κάνει και αναγνώριση υπόπτου...

Έλεος :)

Δημοσ.

Λοιπον το βρήκα. θα παω και θα τους πω αγανακτησμένος και με μια δόση τσαμπουκά αυτό που έγινε.

Οι λόγοι και αντιλογοι μου θα κοινηθούν στις εξείς γραμμές

"Πήρα αυτήν την καμερα θεωρόντας οτι έχει autofocus

Υποχρεωση σας να ελεγξετε το προιον πριν το παρετε

Αλίμονο αν το επιβεβαίωνα! κάμερα απο 50 ευρώ ειναι!

Πέρνεις καμερα απο 50 ευρω και κοιτας αν θα εχι autofocus?! Μέχρι και η Crypto Budget απο 15 έχουν!

Αυτό που έλεγχα είναι ποσο καλό face tracking έχει.

Ο υπάλληλος όμως δεν με ενμέρωσε καν!

Περετερω διευκρινηση

Ηρθα εδώ ζητώντας την Logitech Sphere AF που έχει 95ευρω και ηταν διαθεσιμη στο site, δεν την ειχατε, ρωταω των υπαλληλο, καλεί τον προισταμενο και εκείνος λεει "Απο βδομάδα θα την φέρουμε".

Τους λέω ότι θα πάρω αυτην την Creative Live Cam Optia ως εναλακτική, όμως τους ρωτάω αν είναι συμβατη με βιστα γιατι πανω δε γραφει.

Με επιβεβαιώνουν.

Τους λέω αν γίνεται να κοιταξουμε στο site της creative, το κανουν, επιβεβαιωνουν αφου έχει drivers για vista.

(Το κέρατο μου!) δε σκέφτηκε κάνεις να μου πει, "Κύριε σίγουρα την θέλετε αυτην ως εναλακτική της Sphere; Γιατι δεν έχει autofocus"

Λέτε να πιάσει? Δε μπορω να σκεφτω καλύτερο

Βέβαια εγώ στοχεύω να μου επιστρέψουν και τα λεφτά για να παρω μια hercules απ το e-shop που και 30 κανει και καλυτερη είναι

αλλά αμά δε γίνεται παει στα κομματια θα πάρω την sphere

Δημοσ.

Για να πάρεις τα χρήματα πίσω δύσκολο αλλά για να σου αντικαταστήσουν με άλλο ναι και μέσα σε 14 ημέρες συνήθως αρκεί η συσκευασία να μην είναι κατεστραμμένη τώρα εάν το πήρες από mediamarkt-κοτσοβ- σου δίνουν και τα χρήματα

Δημοσ.

Μου την άλλαξαν με άλλη όμως δεν μου έδωσαν πίσω τα λεφτά. έπρεπε λέει να μην ΄την ειχα ανοιξει. τοτε μπορουσα να εχω επιστροφη χρηματων.

Επισης αν και πηρα μια πιο φτηνη δεν μου εδωσαν την διαφορα (4,10 ευρω) αλλα μου παν να συμπληρωσω με αλλα πραγματα. (2cd και πανακια καθαρισμου :mrgreen: )

Τέλος παντων. Και πάλι δεν εχει αουτο φοκους ουτε αυτη.

Φαινεται ειναι στα θετικα να χει χειροκινητη εστιαση (οεο?!)

Δημοσ.

Όλοι εσείς που συμβουλεύεται κάποιον να πει ψέμματα για να γίνει η δουλειά του, είστε οι ίδιοι που φωνάζουν και απαιτούν δικαιώματα καταναλωτή και τρίχες κατσαρές από την μεριά των καταστημάτων;

Δημοσ.

Δεν ανήκω κάπου. Μια ερώτηση κάνω. Πολύ απλά: Η θέση του καταναλωτή δικαιολογεί τα πάντα ενώ αυτή του καταστήματος όχι;

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα να πείς ψέματα ή όχι.

Πάς πίσω και λές.

"Δεν μου κάνει, μπορώ να την επιστρέψω?"

Τα βάζεις όλα όμορφα και ωραια στην συσκευασία (προφανώς και θα έχουν σκιστεί μερικά αυτοκόλητα) και τους τα δίνει πίσω. Έχεις το δικαίωμα, το έχω κάνει στο Plaisio μερικές φορές (όντως δεν μου έκανε τελικά...) σε μαγαζιά του εξωτερικού, και το έχουν κάνει και γνωστοί μου.

Ούτε ψέμματα, ούτε ιστορίες για αγρίους. Δεν μου κάνει, θέλω να το επιστρέψω. Λίγα προιόντα είναι εκείνα που δεν επιστρέφονται όταν ανοιχτούν. (τρόφιμα, λογισμικό νομίζω κτλ). Hardware άνετα γυρνάει πίσω.

Δημοσ.

Και εμένα μου έτυχε να αγοράσω μια TV 26’’, αλλά μετά από μια εβδομάδα μου φάνηκε μικρή, έτσι την πήγα πίσω και τους ζήτησα να μου την αλλάξουν με μια 32’’, μου την άλλαξαν χωρίς δεύτερη κουβέντα και μάλιστα δεν είχα πάει 7 ήμερες μετά αλλά εάν θυμάμαι καλά 10 με 12, φυσικά φρόντισα να τους την επιστρέψω όπως μου την παρέδωσαν!!

Δημοσ.
Μου την άλλαξαν με άλλη όμως δεν μου έδωσαν πίσω τα λεφτά. έπρεπε λέει να μην ΄την ειχα ανοιξει. τοτε μπορουσα να εχω επιστροφη χρηματων.

Επισης αν και πηρα μια πιο φτηνη δεν μου εδωσαν την διαφορα (4,10 ευρω) αλλα μου παν να συμπληρωσω με αλλα πραγματα. (2cd και πανακια καθαρισμου :mrgreen: )

Τέλος παντων. Και πάλι δεν εχει αουτο φοκους ουτε αυτη.

Φαινεται ειναι στα θετικα να χει χειροκινητη εστιαση (οεο?!)

υποχρεουνταν απο το νομο να σου επιστρεψουν τα χρήματα εάν είναι εντός 7 ημερών πιστεύω.υπάρχει σχετικό θέμα στο φόρουμ με τίτλο "δικαιώματα καταναλωτών η κάτι τέτοιο". δυστυχώς δεν τα ξέρουν ούτε οι υπάλληλοι αυτά (δεν έχουν κάποιο συμφέρον αυτοί να σε ξεγελάσουν-εκτός αν είναι βλάκες). είμαστε ευρώπη εδώ κύριοι...πσσσσB)

Δημοσ.

παιδια μην λετε οτι θελεται αν δεν ξερεται, εφοσον ο νομος περι προστασιας καταναλωτη αναφερει πως αν ο αγοραστης δικαιουται να το αλλαξει μεσα σε 10 μερες ακομα και αν μετανιωσει για την αγορα που εκανε. αρκει να γυριστει στην αρχικη συσκευασια. ως ποτε δεν βλεπω το λογο να πει καποιος ψεματα. δεν ειναι αυτο που ηθελα και τελος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...