poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εισαι τρελλος? το usr εxει καταπληκτικο Internet. Σαν το linksys δουλευει aν χασει ppp πως ξαναπερνει μπροστα ?με reboot?
roybatty Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αντι να παροπλησεις το usr 9107 paroplises 3com και speedtouch???προσβολη αυτο. Εισαι τρελλος? το usr εxει καταπληκτικο Internet. Σαν το linksys δουλευει Kάθε τρεις και λίγο τα ίδια παντελάκη μου.... Είπαμε,το speedtouch μπορεί να έχει μικρό sensitivity και να μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε κ@λογραμμή,από την άλλη όμως είναι όντως "slowtouch" και δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιέις αν δεν έχεις προβλήματα με τη γραμμή σου. Όλα κατά περίπτωση είναι,και ερχόμενος στην αρχική ερώτηση του thread:FELIX δεν φταίει o router,αλλά ο provider (και κατά πάσα πιθανότητα και το dslam σου που είναι γεμάτο).Δανείσου έναν router μήπως και δεις διαφορά,αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι 1) υπομονή ή 2) να ξαναγυρίσεις στον ΟΤΕ
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 για αυτο λεμε οτι το speedtouch ειναι φτιαγμενο για την ελλαδα.ποια γραμμη παιζει καλα με αυτον τον χαλκο .χαχα.περα απο την πλακα πραγματι σε μια καλη γραμμη(εχω σχετικα καλη γραμμη το λινκσυς to 200 επαιζε αρκετα πιο γρηγορα και 2,5 mbit παραπανω κλειδωμα σχεδον).
100 010 00 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Για να σου πω την αληθεια το ξερω το θεμα αλλα σε εμενα ξαναπαιρνει. Εχω περασει ενα βετα firm της usr και δουλευει τελεια. Κατα τα αλλα δεν μου εχει χασει ποτε ip, το δοκιμασα ομως βγαζοντας το τηλ. καλωδιο και ξαναπηρε
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ξαναπερνει επειδη οπως ειπες βγαζεις το καλωδιο και χανει και sync.το προβλημα συνηθως ειναι οταν δεν χανει το sync αλλα χανει μονο το ppp.οταν χανει το sync Νομιζω περνει κανονικα ip μετα.
100 010 00 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ε τι να σου πω......... αν μου πεσει ποτε θα στο πω........ αν και δε το βλεπω. Ξαναβαλα το wag200 παντως γιατι internet και ταχυτητα σαν αυτουνου δεν ματαειδα EDITED: Σωστο αυτο που ειπες για το καλωδιο παντως, ετσι ξαναψαχνει γιατι του κοβεται το dsl.
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ακριβως.αμα δεν χασει το adsl τοτε ειναι το θεμα.ενω το usr 9112 δεν το εχει αυτο το θεμα.κατι παρομοιο ειχε και το jetspeed 520.δεν ξερω αν το εφτιαξαν γιατι βγηκαν μπολικα firmware.το wag200 πολυ καλο και εμενα μοθ κλειδωνε 2 mbit παραπανω απο oti το 780,787 εκτος αν χαλασε η γραμμη μου.μια μερα πρεπει να κατεβω και στο box μου να δω σε τι κατασταση ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.