tolfs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια εχω το windows live messenger 2009 την τελευταια εκδοση, χθες που εβγαλε μηνυμα να κανω αναγκαστηκα update σε μια καινουρια εκδοση και το κανα .Απο τοτε δε μπορω να μπω με το account μου.Ο αδερφος μου μπορει να μπει κανονικα με το δικο του και δοκιμαζοντας αλλα 2 που εχω πιο παλια ειδα οτι μπαινουυν κανονικα, δλδ μονο με το δικο μου πεταει το error 8100030d και λεει "services unavailable".Αυτο το λεει απο χθες, εψαξα στο νετ εκανα καποιες λυσεις που βρηκα αλλα τιποτα... Αν ξερει καποιος ας βοηθησει σας ευχαριστω εκ των πρωτερων!
totti Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 http://messenger-support.spaces.live.com/blog/cns!8B3F39C76A8B853F!13937.entry
tolfs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 αυτο το βρηκα και στο net αλλα ψιλοχαθηκα καπου. 2.b.i. For Windows XP * Delete the Contacts Cache folder. To do so, right-click Start, and then click Explore to open the Windows Explorer window. In the Windows Explorer window, locate the folders below and delete all the files and folders inside them C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger email address Εδω μπερδευτητα, στα address που δινει κατω εννοει στο πρωτο να παω "C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address " και να σβησω τον φακελο με το email μου και στο δευτερο "C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger email address" να σβησω το δικο μου email η ολα οσα ειναι στο "Windows live contact" ?
tolfs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 τιποτα και παλι.. τα εκανα ολα παλι το ιδιο.. τι να πω θα νιωσω πολυ χαζος αν φτασω στο format για το msn ειναι βλακεια γιατι ο αδερφος μου μπαινει κανονικα με το δικο του account απο το pc μου μονο εγω εχω προβλημα να μπω με το δικο μου.. μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει τροπος να κανω unistall ΤΕΛΕΙΩΣ το msn? κει λεω τελειςσ γιατι με το κλασικο μονο unistall που δεν κανεις αφου ολες οι ρυθμισεις μενουν κανονικα σαν να μην εκανες ποτε..
Antwni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το έχεις κάνει???? if you are running Windows XP or Windows 2000 click Start, click Run, type cmd , and then click OK to open the command window.At the command prompt, type the following commands. After each command line, press ENTER: cd\ cd %appdata%\microsoft cd "msn messenger" del /s listcache.dat Edit:Μήπως φταίει και το firewall σου??Εάν έχεις AVG κοίτα αυτό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.