Προς το περιεχόμενο

αποδραση για δευτερη φορα με ελικοπτερο.

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... γελάνε και οι πέτρες των φυλακών. Μα αφού ο άλλος ξέρει ότι ότι και να γίνει δεν πρόκειται να τιμωρηθεί γιατί να μην τα πάρει για να κάνει τα στραβά μάτια? Δεν συμφωνώ πάντως ότι ο Παλαιοκώστας είναι και καλά καλός και μάγκας που κλέβει για να βοηθάει κόσμο. Παπάρια (με το μπαρδόν). Ένας τεμπέλης είναι για μένα, που αφού βγάζει τα λεφτά με εύκολο τρόπο τα δίνει και εύκολα και νομίζει ότι κάτι κάνει. Αν έχουμε τέτοια πρότυπα σαν κοινωνία δεν εκπλήσσομαι που πάμε κατά διάλου.

Εσυ δηλαδη αν κερδιζες το Τζοκερ θα μοιραζες τα μισα ε?

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θες να με μπερδέψεις. :P

Κάτι θα έδινα αλλά όχι τα μισά γιατί έχω έξοδα και γιατί μου βγαίνει ο κώλος για να βγάλω αυτά που βγάζω. Δεν είμαι ρεμάλι της κοινωνίας να τα γράφω όλα στα τέτοια μου και να το παίζω μάγκας με κλεμμένα λεφτά.

Δημοσ.
Δεν μπορούσε να πετύχει ένας το ελικόπτερο; Μόνο για κυνήγια ξέρουν;

εννοείς να το καταρρίψουν?

ο πιλότος τι φταίει? αν έπεφτε πάνω σε κάνα σπίτι? :fear:

Δημοσ.

Σιγα μην δινει τα μισα, και σιγα μην τα δινει χωρις "μελλοντικο" ανταλλαγμα.

Δινει εκει που πρεπει, σε ανθρωπους που ηδη τον εχουν ηρωα, ωστε σε φασεις που πρεπει να κρυφτει να εχει καποια καλα "στεκια".

Δημοσ.
Τι είναι; Ειδικοί φρουροί φάση;

Oχι. Οι ειδικοι φρουροι ειναι προσωπικο της ελληνικης αστυνομιας και μετα απο προσφατο νομοσχεδιο γινονται αυτοματα αστυφυλακες μετα απο μερικα χρονια.

Οι εξωτερικοι φυλακες των φυλακων ανηκουν στο υπουργειο δικαιοσυνης οπως και οι σωφρονιστικοι, με μονη διαφορα οτι ειναι ενοπλοι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οι εξωτερικοι φυλακες των φυλακων ανηκουν στο υπουργειο δικαιοσυνης οπως και οι σωφρονιστικοι, με μονη διαφορα οτι ειναι ενοπλοι.

στο δελτίο της Net πριν λίγο ειπώθηκε ότι οι εξωτερικοί φρουροί (ένοπλοι) ανήκουν στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης...

Δημοσ.
στο δελτίο της Net πριν λίγο ειπώθηκε ότι οι εξωτερικοί φρουροί (ένοπλοι) ανήκουν στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης...

Οι ανακριβιες των δημοσιογραφων ειναι καθημερινο και συνηθες φαινομενο.

Δημοσ.
...για να ριχνουν στα ελικοπτερα και να πεφτουν στις πολυκατοικιες.

στις πολικατιες θα ειναι οι τρομοκαράτες ,θα κάνουν διπλή δουλεια...

φυσικά πλάκα έκανα αλλα τι να πεις πλεον αν ειχαν όλη οι κρατουμενοι τα $$ θα το είχαν κανει αεροδρομιο

βεβαια πυροβολησαν οι φυλακες αλλα να την πατησουν δευτερη φορά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...