Προς το περιεχόμενο

thomson 585 wireless

vasman15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πηρα το 585 v7 και εχει την εκδοση 8215 και φυσικα το κουμπακι μπροστα δεν δουλευει και εχει σχεση με wireless wps. καποιος το εκανε να δουλεψει κανοντας το εξης:

εβαλε την IP του router στις ρυθμίσεις του WPS

μπορει καποιος να μας εξηγησει ακριβως πως γινεται ή ναλλαξω καλυτερα εκδοση?

Δημοσ.

αν εχεις εκδοση 8χχχ το κουμπακι ειναι πλεον για να κανεις λογκιν πατωντας το αν το ρυθμισεις αναλογα απο το μενου.αν θελεις να το ανοιγοκλεινεις απο το κουμπακι πρεπει να του περασεις λογισμικο 7χχχ.σε αυτη την περιπτωση το κρατας πατημενο ~10σεκ για ον-οφ

Δημοσ.
αν εχεις εκδοση 8χχχ το κουμπακι ειναι πλεον για να κανεις λογκιν πατωντας το αν το ρυθμισεις αναλογα απο το μενου.αν θελεις να το ανοιγοκλεινεις απο το κουμπακι πρεπει να του περασεις λογισμικο 7χχχ.σε αυτη την περιπτωση το κρατας πατημενο ~10σεκ για ον-οφ

εννοεις βεβαια απο το μενου του ρουτερ ,πως γινεται αυτο ακριβως ,μπορεις να βοηθησεις?

γιατι το προσπαθω τοσες μερες και δεν το καταφερνω.

Δημοσ.
esy ti θες να κανεις?να κλεινειςτο wireless η κατι αλλο με το κουμπακι????

με την εκδοση που εχω 8215 τι μπορω να κανω ,για να μην μπω στην διαδικασια να την αλλαξω.

Δημοσ.

με την 7 κλεινεις το wireless με την 8 αν θυμαμε καλα απλα ειναι για να συνδεει κατα καποιο τροπο αυτοματα τους clients σαν επικοινωνια μεταξυ τους.δεν θυμαμε ακριβως.αλλα οτι και απ οτα 2 να κανει και τα 2 ψιλοαχρηστα ειναι.το να κλεινεις το wi fi το κανεις και μεσα απ οτο μενου και το να συνδεεις τους clients το κανεις οπως το κανες τοσο καιρο.

Wireless protected Setup (WPS) ready

Δημοσ.

υπαρχει αυτη η επιλογη καπου στο μενου?

επειδη δεν γνωριζω πολλα οταν λες να συνδεεις τους clients τι εννοεις?

επισης

φιλε poulino να σε ρωτησω υπαρχει τροπος να αυξηθει η ταχυτητα download εχω 256/1024.

Δημοσ.

υπαρχει αυτη η επιλογη καπου στο μενου?

επισης

φιλε poulino να σε ρωτησω υπαρχει τροπος να αυξηθει η ταχυτητα download εχω 256/1024.

gia nα κλειδωνεις 1024/256 σημαινει οτι εχεις ζητησει απο τον οτε τετοιο πακετο.οποτε απλα ζητα να σου ανεβασουν πακετο ειτε μεχρι 24 ειτε καποιο αλλο.εξαρτατε τι αντεχει η γραμμη σου.γραψε τα στατιστικα της γραμμης σου να δουμε που μπορει να φτασει περιπου.επισης αν εχεις ζητησει πακετο 4 mbit 8 mbit h 16 h 24 mbit και κλειδωνεις ακριβως 1024/256 τοτε κατι βλακεια εχει κανει ο ποτε και σε εχει κλεδωσει σε λαθος πακετο.

Δημοσ.

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 0:54:42

DSL Type: ANSI T1.413

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 256 / 1.024

Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 0,00

Output Power (Up/Down) [dBm]: 11,5 / 19,0

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 18,5 / 34,0

SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,0 / 30,5

Vendor ID (Local/Remote): TMMB /

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 2

HEC Errors (Up/Down): 0 / 1

αυτο εννοεις?

Δημοσ.

σε 8 αρα γραμμη παιζεις ανετα.οποτε ζητα να σε πανε στα 8 mbit εκτος αν βαλεις αλλη ετερεια που σε παει απευθειας ΕΩΣ 24.34 attenuatuon δηλαδη πρεπει θεωρητικα να παιζεις κοντα στα 13 se max.

Δημοσ.
με την εκδοση που εχω 8215 τι μπορω να κανω ,για να μην μπω στην διαδικασια να την αλλαξω.

υπαρχει και νεοτερη η 8225

αν το εχεις παρει απο τον οτε αν περασεις αλλη χανεις τηι ιπ τβι και κερδιζεις μια πορτα για πισι

το κουμπακι στην 8χχχ αν εχεις επιλεχει στν ασφαλεια wpa-psk και επιλεξεις new stations are allowed via registration αν δωσεις σε καποιον το κλειδι δεν μπορει να μπει,πρεπει να πατησεις μια φορα το κουμπι και οση ωρα αναβοσβηνει επιτρεπει να μπεις.πρεπει να το υποστηριζει και η ασυρματη καρτα..σαχλαμαρες

στις εκδοσεις 7χχχ που με παρατεταμενη πιεση ανογοκλεινεις τι ασυρματο ειναι χρησιμο,αν δεν το θελεις ολη μερα στο κεφαλι σου.

Δημοσ.

τελειως αχρηστο tool δηλαδη στην νεα εκδοση.καλα ηταν το να κλεινει το wireless.αν και ειδα οτι αμα το κλεισεις απο το κουμπι και οχι απο το interface sto epomeno reboot ξανανοιγει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον πηρα και εγω το τομσον και το μπροστινο κουμπακι που ειναι -και καλα- για το γουαι φαι δεν κανει τιποτα οταν το πατω.

Στη σελιδα του τομσον στο νετ μου λεει οτι εχω software release 7.4.2.7

Πως θα το κανω να ανοιγοκλεινει το γουαι φαι απο το μπροστινο κουμπακι?

Δημοσ.
15 seconds πατημενο.

Το κραταω 15 δευτερολεπτα πατημενο για να κλεισει αλλα το λεντακι του γουαι φαι συνεχιζει να αναβοσβηνει πρασινο, πραγμα το οποιο σημαινει συμφωνα με το μανιουαλ οτι το γουαιρλες ειναι ενεργο και υπαρχει μεταφορα δεδομενων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...