analwsimos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας insomniacs ..και πάλι χρειάζομαι την υπερ/τιμη βοήθεια σας για το θέμα... έχω την οθόνη ASUS VH226H (21,5" FullHD etc) απο το μηχάνημα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και δεν έχω αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του κτλ έχω παρατηρήσει όμως οτι οταν βλέπω πχ μια ταινία και η σκηνή είναι πολύ σκοτεινή χαμηλώνει αυτόματα και η φωτεινότητα της οθόνης!!:confused: συμβαίνει και σε άλλους αυτό? γίνεται να το αποφύγω με κάποιο τρόπο?είναι ενοχλητικό καθώς βλέπεις ταινία τσουπ! να σου χαμηλώνει η φωτεινότητα ακόμα πιο πολύ... pls help
caution Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ...παίξε με τα profile της, κάτι με dynamic contrast μου κάνει
lkastritis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 έχω την ίδια οθόνη φίλε. βγάλε το dynamic contrast
analwsimos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 έχω την ίδια οθόνη φίλε. βγάλε το dynamic contrast ωωωωπ πolύ χαίρομαι γιαυτό :):):) το βρήκα εντάξει!! ρε συ να σε ρωτήσω κιόλας...βρήκες πουθενά κανένα driver?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.