giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά. Έβαλα μαζί με την υπάρχουσα μου οθόνη(lg flatronW2252TQ) και μία sony bravia 32 ιντσών. Όλα εντάξει.Σύνδεσα με dvi->dvi την κανονική μου οθόνη και της bravia την ένωσα με hdmi.(Έβαλα στη κάρτα γραφικών μου μετατροπέα απο dvi σε hdmi και πέρασα το καλώδιο στη τηλεόραση. Όλα εντάξει μέχρι εδώ.Λειτουργεί μια χαρούλα.Αλλά έχω ένα προβληματάκι. Άνοιξα το ati cc και πήγα display manager και τα έφτιαξα όλα.Ως δεύτερο monitor έβαλα τη τηλεόραση. Το πρόβλημα όμως είναι οτι στη τηλεόραση μπορώ να έχω μια καλή ανάλυση στα 1024Χ768.Μόνο εκεί τα γράμματα δεν είναι παραμορφωμένα.Το πρόβλημα μου όμως είναι το οτι όλα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ.Δείτε παράδειγμα σε αυτό που σας έχω επισυνάψει...(Δηλαδή το τόσο...το κάνει ΤΟΣΟ με το συμπάθειο κιόλας ) Καμιά ιδέα για να το φέρω στα μέτρα μου; Ευχαριστώ πολύ.Καλό σαςς βράδυ.
Alexisssss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ε...ενταξει,λογικο ειναι αυτο.Η αναλυση ειναι μικρη για το μεγεθος της οθονης
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;Η τηλεόραση είναι hd ready(δηλαδή,αν δε κάνω λάθος,έχει φουλ ανάλυση 1680Χ1050)Δε γίνεται να βάλω τη κανονική της ανάλυση;Ότι ανάλυση και να βάλω,ναι μεν χαλάνε τα γράμματα,αλλά δε μικραίνουν και τα παράθυρα των προγραμμάτων....
Alexisssss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τα παραθυρα δεν μικραινουν.Βαλτην οσο παει η αναλυση και κανε συγκριση με μια εικονα πριν και μετα.Παρεπιπτοντως η αναλυση του HD READY αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι 1366χ768
giorgos147 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 1366χ768 Ουπς!Ναι!Συγγνώμη!Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά και τα ξέχασα Και πάλι συγγνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.