Προς το περιεχόμενο

σύνδεση hdmi to vga καλώδιο

toshibam8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να συνδέσω την τηλεόραση (υποδοχή hdmi) με το φορητό μου (υποδοχή vga). βρήκα στο ebay ένα καλώδιο hdmi to vga. χρειάζομαι κάτι άλλο?

Δημοσ.
θέλω να συνδέσω την τηλεόραση (υποδοχή hdmi) με το φορητό μου (υποδοχή vga). βρήκα στο ebay ένα καλώδιο hdmi to vga. χρειάζομαι κάτι άλλο?

καλωδιο αυτο που βρηκες αποκλειεται να ειναι. Αυτο που βρηκες λογικα θελει και ξεχωριστη τροφοδοσια ρευματος

Δημοσ.

μέσω ebay .για ρίξε μια ματιά και πες μου να κάνει γιατί στην ελλάδα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. γράψε hdmi to vga και θα βγάλει πάρα πολλά

π.χ

http://cgi.ebay.com/New-1-8-Meters-HDMI-Male-to-VGA-HD-15-Male-Cable-6ft_W0QQitemZ320341141184QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item320341141184&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

αυτό που με προβληματίζει είναι να όντως υπάρχει τέτοιο καλώδιο και είναι αξιόπιστο.ποια είναι η γνώμη σου?

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι δν υπαρχει τετοιο καλωδιο...Γιατι το ενα ειναι για ψηφιακο(digital)και το αλλο για αναλογικο σημα...Χωρις κατι να κανει την μετατροπη δν νομιζω να μεταφερεται ετσι το σημα...Μπορει να κανω και λα8ος...

Εφτασα τα 300 posts!:devil:

Δημοσ.
μέσω ebay .για ρίξε μια ματιά και πες μου να κάνει γιατί στην ελλάδα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. γράψε hdmi to vga και θα βγάλει πάρα πολλά

π.χ

http://cgi.ebay.com/New-1-8-Meters-HDMI-Male-to-VGA-HD-15-Male-Cable-6ft_W0QQitemZ320341141184QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item320341141184&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308|301%3A1|293%3A1|294%3A50

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

αυτό που με προβληματίζει είναι να όντως υπάρχει τέτοιο καλώδιο και είναι αξιόπιστο.ποια είναι η γνώμη σου?

συμφωνα με ολα οσα ξερω το πορισμα των γνωσεων μου ειναι οτι τετοιο καλωδιο ετσι οπως εμφανιζεται δεν υπαρχει πολυ απλα γιατι χρειαζεται κυκλωμα για να μετατραπει αναλογικο σημα με ψηφιακο

Ειδικα στο Link που εδωσες λεει οτι μεταφερει και ηχο πραγμα αδυνατον αφου αυτο δεν υπαρχει στις ιδιοτητες της d-sub συνδεσης

Δημοσ.

VGA σε HDMI καλώδιο, για συσκευές που υποστηρίζουν μετάδοση ψηφιακού HDMI σήματος σε θύρα VGA.

δεν ξερω τι υπονοει αυτο ουτε εχω αντιληφθει τετοιες συσκευες, με ενα απλο καλωδιο παντως μετατροπη αναλογικου σηματος σε ψηφιακο και το αντιστροφο δε γινεται

οποιαδηποτε συνδεση μεταξυ των δυο ανταπτορων μπορει να γινεται, αν δεν παρεμβληθει κυκλωμα, μετατροπη δεν γινεται

Δημοσ.

Ειναι αυτο ακριβως που λεει η περιγραφη, "VGA σε HDMI καλώδιο, για συσκευές που υποστηρίζουν μετάδοση ψηφιακού HDMI σήματος σε θύρα VGA".

Το λογο δεν τον ξερω αλλα προφανως καποιες συσκευες (dvd-video κλπ), ισως ειχαν εξοδο hdmi αλλα το βυσμα τους μπορει να ηταν μορφης vga.

Οπως και να εχει, το pc, για το οποιο ενδιαφερεται ο topic starter στη vga εξοδο του βγαζει αναλογικο σημα, ενω μια tv στην hdmi εισοδο της παιρνει ψηφιακο σημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...