Προς το περιεχόμενο

Πέθανε ο ACER Aspire One μου!

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες λοιπόν πέθανε ο μόλις δύο εβδομάδων Acer Aspire one Μου. Πήγα να τον ανοίξω, άναβε το λαμπάκι της μπαταρίας, ο σκληρός και το ανεμιστηράκι της τροφοδοσίας αλλά τίποτα δν λειτουργούσε και η οθόνη ΜΑΥΡΗ! ή μητρική ή κάρτα γραφικών το πόρισμα.:cry::cry::cry:

Το θεωρώ απαράδεκτο :mad::mad::mad:γιατί μιλάμε για καινούγιο netbook αλλα αν πεις ότι αυτό μπορεί και να συμβεί......πιο απαράδεκτο θεωρώ το ότι πρέπει να περιμένω ενάμιση μήνα για να μου το φτιάξουν - αντικαταστήσουν...εννοείται ότι θα απαιτήσω το δεύτερο!

Αυτό που ήθελκα να ρωτήσω είναι μήπως έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλο κάτοχο του συγκεκριμένου netbook...????:shifty::fear:

Ευχαριστώ !

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα φίλε μου:cry::cry:

Προχθες το έπαθε το δικό μου acerακι...

Το έχω τρεις μήνες. Σήμερα λέω να το πάω να δω τι συμβαίνει.

Δημοσ.

κι εμενα πεθανε το δικο μου και το πηγα μου το φτιαξανε και μετα με παιρνει μια γκομενα απο ιταλια με σπαστα ελλεηνικα και με ρωταει αν ειμαι ευχαριστημενος απο το λαπτοπ και αν ξαναεβγαλε προβλημα.Μυριζομαι ελλατωματικη παρτιδα γι αυτο και την αντικαταστησανε με αλλο μοντελο τοσο συντομα

Δημοσ.

Αυτό που φοβόμουν........!!!Ελπίζω τουλάχιστον μην βγάλει τίποτα και μετα την εγγύηση!!!!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

κι εμενα πεθανε το δικο μου και το πηγα μου το φτιαξανε και μετα με παιρνει μια γκομενα απο ιταλια με σπαστα ελλεηνικα και με ρωταει αν ειμαι ευχαριστημενος απο το λαπτοπ και αν ξαναεβγαλε προβλημα.Μυριζομαι ελλατωματικη παρτιδα γι αυτο και την αντικαταστησανε με αλλο μοντελο τοσο συντομα

Πόσο καιρό πήρε???Στο αντικατέστησαν ή στο επισκευάσανε?

Δημοσ.
Εγω παντως θα δοκιμαζα να αναβαθμισω το BIOS γιατι αν παει Ιταλια θα περιμενετε πολυ... Δε χανετε τιποτα να δοκιμασετε...

......μα πως να το αναβαθμίσω...αφού δν ανοίγει????????????????????????????:X

Δημοσ.
5) Τοποθετήστε το flashακι στο acer aspire one

6) Τοποθετήστε την τροφοδοσία στο acer aspire one

7) Τοποθετήστε την μπαταρία στο acer aspire one

8) Πατήστε τα πλήκτρα FN + ESC και στην συνέχεια (κρατώντας τα πλήκτρα πατημένα) πατήστε το πλήκτρο Power του Acer Aspire one

9) Μόλις ανάψει αφήστε τα πλήκτρα FN + ESC (Λογικά το φως στο κουμπί Power θα αναβωσβήνει)

10) Πατήστε άλλη μια φορά το κουμπί Power on και περιμένετε μέχει να ολοκληρωθεί η διαδικασία

ΜΕ κλειστη την οθονη μαλλον, τυφλο συστημα...

Δημοσ.
Δεν νομιζω. lol εγω εχω τερματισει υπολογιστη με κλειστη οθονη (σιγα το κατορθωμα).

ε, ναι... τι bios update τι shut down...

Δημοσ.

Shutdown: περιμενα ακουγωντας ποτε θα σταματησει να φορτωνει ο σκληρος για να καταλαβω οτι τελειωσε το φορτωμα, παταω πληκτρο "start", μια πανω, Enter, δεξια και παλι enter.

Flash: Πατημενα FN-ESC και μετα κουμπι Power, αφηνεις FN-ESC, ξαναπατας Power ΟΥΑΟΥ!

*Και το λεω και μονος μου οτι δεν ειναι κατορθωμα, οπως και το bios update του φιλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...