kalmik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εχει αναρωτηθεί κανείς γιατί τα Acer (ειδικά τα μοντέλα των τελευταίων ενός δύο χρόνων) είναι τόσο φθηνά; Aναζητήστε την απάντηση σε χαμηλό επίπεδο quality control, και φθηνά υλικά. Γι αυτό τα Acer έχουν μεγαλύτερο failure rate από τα Dell και τα Lenovo. Όσο για το service της Acer με τις υγείες σας... Πολύ συχνά ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ... Ειδικά στα computer που μας κόβονται τα χέρια όταν είναι εργαλεία δουλειάς, καλό είναι να βάζουμε ψηλότερα την αξιοπιστία από την τιμή.
EliasKir Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ρε boys... δεν την λέω σε κανέναν... χαβαλέ πάμε να κάνουμε... Α, οκ. Απλα next time βαλε κανα Smiley γιατι ετσι σκετο φαινοταν ειρωνικο.
kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 παίζει να γίνει κάτι τέτοιο...ή κάνουμε πλάκα????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ΑΝ το προβλημα ειναι vga, τοτε γιατι οχι?
kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ΑΝ το προβλημα ειναι vga, τοτε γιατι οχι? παίζει να είναι vga.... τι ενέργεια πρέπει να κάνω λοιπόν...μια που δν έχω κάτι να χάσω????Τι flash χρειάζεται?
Finn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ απορώ τόση ώρα γιατί δε δοκιμάζεις το bios update. Μια απλή διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις χωρίς παραγώγους και ολοκληρώματα.
kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ απορώ τόση ώρα γιατί δε δοκιμάζεις το bios update. Μια απλή διαδικασία πρέπει να ακολουθήσεις χωρίς παραγώγους και ολοκληρώματα. ...Αυτή τη διαδικασία προσπαθώ να μάθω τόση ώρα ρε παιδιά......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει link με αναλυτικες οδηγιες πιο πισω σε αυτο το thread.
furious99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εχει αναρωτηθεί κανείς γιατί τα Acer (ειδικά τα μοντέλα των τελευταίων ενός δύο χρόνων) είναι τόσο φθηνά; Aναζητήστε την απάντηση σε χαμηλό επίπεδο quality control, και φθηνά υλικά. Γι αυτό τα Acer έχουν μεγαλύτερο failure rate από τα Dell και τα Lenovo. Όσο για το service της Acer με τις υγείες σας... Πολύ συχνά ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ... Ειδικά στα computer που μας κόβονται τα χέρια όταν είναι εργαλεία δουλειάς, καλό είναι να βάζουμε ψηλότερα την αξιοπιστία από την τιμή. Σου εχω ενα νεο: ΟΛΑ χαλανε και η τιμη δεν εχει καμια σχεση με το αν θα χαλασει. Οσο για τις χαμηλες τιμες που αναφερεις, η Acer σε αντιθεση με ολους τους αλλους (Sony, Dell, Lenovo κλπ. )που παραγγελνουν τα laptop τους απο αλλους ταιβανεζους κατασκευαστες, ειναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ, γι΄αυτο και μπορει να κανει χαμηλες τιμες. Αν δεν ειχε κακο service στην Ελλαδα οσο ειχε τα προηγουμενα χρονια και την αδικουσε, θα ειχε ακομα μεγαλυτερο μεριδιο αγορας στην Ελλαδα... Το "οτι πληρωνεις παιρνεις" ειναι το moto του ΑΣΧΕΤΟΥ. Ο ψαγμενος παιρνει παντα παραπανω απο οσο πληρωνει...
kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει link με αναλυτικες οδηγιες πιο πισω σε αυτο το thread. ....Τι flashaki ακριβώς βάζω για να ξεκινήσει η διαδικασία?????
ss13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά ξέρει κανείς που θα βρω manual για το Aspire 5735z ? Ξέρει κανείς πως ενεργοποιήται το wireless , δηλαδή με τι συνδιασμό πλήκτρων , η acer είναι ψιλοτραγική καινούργιο μηχανάκι χωρίς manual .
kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 USB flash/! .....θέλω να πω ...κάποιο κενό usb flash ή αυτό που έχω φτιάξει με τα windows?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος να ρωτησεις ss13, ελεος! @Kospas: Μαλλον θα χρειαστει να το αδειασεις, αλλα δες στις οδηγιες!!
ss13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος να ρωτησεις ss13, ελεος! @Kospas: Μαλλον θα χρειαστει να το αδειασεις, αλλα δες στις οδηγιες!! οκ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.