kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος να ρωτησεις ss13, ελεος! @Kospas: Μαλλον θα χρειαστει να το αδειασεις, αλλα δες στις οδηγιες!! ...σου είναι εύκολο να μου δώσεις ένα link με τις οδηγίες που λες...για να μην σε πρίζω...εκτός αν εννοείς το ποστ του συμφορουμήτη στην σελ 2....
Finn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=271969 2o post στην 1η σελίδα.δε κλαιγόμαστε μόνο,ακούμε και τις συμβουλές των άλλων.
kostasR1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το ίδιο έπαθε και το δικό μου Aspire One, όπως και άλλα πολλά! BIOS up date χρειάζεται το μηχάνημα και τίποτα άλλο. Μην τρέχετε στα service.
tonyk_x Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το ίδιο έπαθε και το δικό μου Aspire One, όπως και άλλα πολλά! BIOS up date χρειάζεται το μηχάνημα και τίποτα άλλο. Μην τρέχετε στα service. +1. Με ένα απλό Bios Update φτιάχνουν όλα. Acer Point είμαι και τα 3-4 που μου ήρθαν με το συγκεκριμένο πρόβλημα παραδόθηκαν στους κατόχους τους το πολύ σε μία ώρα. η διαδικασία δεν κρατάει πάνω από 3 λεπτά. Ούτε προβληματικά είναι ούτε τίποτα άλλο. Συγκεκριμένα το έπαθε και το δικό μου αλλά πιο πολύ χρόνο πήρε να διαβάσω τις οδηγίες που μου έστειλε η Acer παρά να το διορθώσω. Η διαδικασία δουλεύει με οποιαδήποτε νεότερη έκδοση από το bios το οποίο έχετε. Για τον άλλο φίλο που ψάχνει manual θα το βρει στην ιστοσελίδα της Acer στο Support-downloads, Καμία εταιρία δεν δίνει πλέον έντυπο μάνουαλ. Εδώ δεν δίνουν τα cd για το recovery πλεον οι περισσότερες, Αν και δεν μου ακούστηκε καλά το "πως ενεργοποιώ το wireless" απλά πατάσ το κουμπάκι με την κεραιούλα ή έχει συρόμενο διακόπτη στο μπροστινό ή πλαϊνό μέρος.
mxk81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 το έκανα και τώρα δουλεύει μια χαρά παιδιά.:-D
kospas12345 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια βοηθήστε λίγο....τι ακριβώς εννοεί εδώ.: '''4) Αντιγράψτε και μετονομάστε το αχρείο που έχει κατάληξη *.FD (πχ ZG5_3309.fd) σε ZG5IA32.FD''' Μέσα στο flasaki δημιουργώ ακόμα ένα αρχείο (κρατώντας το παλιο) και το μετονομάζω???
Finn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δεξί κλικ πάνω στο αρχείο ZG5_3309.fd και επιλέγεις μετονομασία.Εκεί γράφεις ZG5IA32.FD Μετά κάνεις πάλι δεξί κλικ επιλέγεις "Αντιγραφη" και αφού πας στον φάκελο που θες να αντιγραφεί κάνεις πάλι δεξί κλικ και πατάς "επικόλληση"
kospas12345 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά ευχαριστώ πολύ....Το έλυσα το πρόβλημα. Με γλυτώσατε από μεγάλη ταλαιπωρία!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.