telnet05 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εκει που δουλευα στο Η/Υ ξαφνικα η οθονη γεμισε γραμμες οπως οταν δεν πιανεις ενα καναλι. Την εκλεισα, την ανοιξα αλλα παλι τα ιδια. Ξερει κανεις που μπορει να οφειλετε; Ευχαριστω.
outlaw star Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 ίσως στην οθόνη αλλά ίσως και στην κάρτα γραφικών....υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί η οθόνη σε άλλο pc για να τσεκάρεις?
telnet05 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το προβλμα εμφανιζεται και οταν ειναι ανοιχτη μονο η οθονη. Παλι ειναι γεματη γραμμες οπως ειπα.
outlaw star Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Το προβλμα εμφανιζεται και οταν ειναι ανοιχτη μονο η οθονη. Παλι ειναι γεματη γραμμες οπως ειπα. εγώ στη θέση σου θα την έστελνα κατευθείαν για RMA (ελπίζω να έχει εγγύηση ε?)
telnet05 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αυτο θα κανω. Εχει 3 χρονια οποτε ειμαι ΟΚ.
EliasKir Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε πρωτα με μια αλλη καρτα γραφικων (αν παιζει δευτερος υπολογιστης ή σε κανα φιλο-γνωστο) για να μη τρεχεις αδικα με εγγυησεις-αντικαταστασεις.
telnet05 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε πρωτα με μια αλλη καρτα γραφικων (αν παιζει δευτερος υπολογιστης ή σε κανα φιλο-γνωστο) για να μη τρεχεις αδικα με εγγυησεις-αντικαταστασεις. Ναι το σκεφτηκα αλλα το ιδιο μου κανει οταν ειναι κλειστος ο Η/Υ. Δηλαδη τα μυνηματα που βγαζει στην οθονη ειναι μονο γραμμες. Λογικα θα επρεπε να δειχνει κανονικα οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μιλησα με Dell Ελλαδας και θα την αντικαταστησουν. Απο οτι εμαθα απο Αγγλια και αλλες τετοιες οθονες ειχαν παρομοιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.