tech25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα Εχω μια βαση σε sql2005 Εχω ενα table members της μορφης > User_ID Username S-1-5-21-250830503 alexnts και ενα αλλο ταβλε π.χ degrees > User_ID Degree S-1-5-21-250830503 19 Θελω να μου πειτε αν ειναι δυνατον οταν εισαγω το table degrees στο excel (με τον import wizard) να "μεταφρασει" τα linked data απο το table members. Δηλαδη να εχω > User_ID Degree alexnts 19
vag_pRiMi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Θελω να μου πειτε αν ειναι δυνατον οταν εισαγω το table degrees στο excel (με τον import wizard) να "μεταφρασει" τα linked data απο το table members. Επιλέγεις: Data --> Import External Data --> New Database Query Εκεί αρχικά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) χρειάζεται να δηλώσεις τον SQL Server σου. Κάνεις διπλό κλικ στο <New Data Source> και στο popup συμπληρώνεις τα βήματα 1, 2 και 3. Αφου δηλώσεις το Data Source, κάνεις διπλό κλικ στο όνομά του. Μετά ανοίγει ένα καινούργιο dialog με τους πίνακες της βάσης που δήλωσες προηγουμένως. Εκεί διαλέγεις τις στήλες που θέλεις από τους πίνακες....Next, Next, Next, Finish και voila έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις HTH
tech25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Επιλέγεις: Data --> Import External Data --> New Database Query Εκεί αρχικά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) χρειάζεται να δηλώσεις τον SQL Server σου. Κάνεις διπλό κλικ στο <New Data Source> και στο popup συμπληρώνεις τα βήματα 1, 2 και 3. Αφου δηλώσεις το Data Source, κάνεις διπλό κλικ στο όνομά του. Μετά ανοίγει ένα καινούργιο dialog με τους πίνακες της βάσης που δήλωσες προηγουμένως. Εκεί διαλέγεις τις στήλες που θέλεις από τους πίνακες....Next, Next, Next, Finish και voila έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις HTH Φιλε vag_pRiMi το εκανα τελικα με query πανω στον sql (inner join)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.