Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγη linked data απο mssql σε excel

tech25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω μια βαση σε sql2005

Εχω ενα table members της μορφης

>
User_ID                         Username
S-1-5-21-250830503              alexnts

και ενα αλλο ταβλε π.χ degrees

>
User_ID                          Degree
S-1-5-21-250830503               19

Θελω να μου πειτε αν ειναι δυνατον οταν εισαγω το table degrees στο excel (με τον import wizard) να "μεταφρασει" τα linked data απο το table members.

Δηλαδη να εχω

>
User_ID                             Degree
alexnts                             19

Δημοσ.
Θελω να μου πειτε αν ειναι δυνατον οταν εισαγω το table degrees στο excel (με τον import wizard) να "μεταφρασει" τα linked data απο το table members.

Επιλέγεις: Data --> Import External Data --> New Database Query

Εκεί αρχικά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) χρειάζεται να δηλώσεις τον SQL Server σου. Κάνεις διπλό κλικ στο <New Data Source> και στο popup συμπληρώνεις τα βήματα 1, 2 και 3.

Αφου δηλώσεις το Data Source, κάνεις διπλό κλικ στο όνομά του. Μετά ανοίγει ένα καινούργιο dialog με τους πίνακες της βάσης που δήλωσες προηγουμένως. Εκεί διαλέγεις τις στήλες που θέλεις από τους πίνακες....Next, Next, Next, Finish και voila έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις :-)

HTH

Δημοσ.
Επιλέγεις: Data --> Import External Data --> New Database Query

Εκεί αρχικά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) χρειάζεται να δηλώσεις τον SQL Server σου. Κάνεις διπλό κλικ στο <New Data Source> και στο popup συμπληρώνεις τα βήματα 1, 2 και 3.

Αφου δηλώσεις το Data Source, κάνεις διπλό κλικ στο όνομά του. Μετά ανοίγει ένα καινούργιο dialog με τους πίνακες της βάσης που δήλωσες προηγουμένως. Εκεί διαλέγεις τις στήλες που θέλεις από τους πίνακες....Next, Next, Next, Finish και voila έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις :-)

HTH

Φιλε vag_pRiMi το εκανα τελικα με query πανω στον sql (inner join)

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...