dhmak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Γειά χαρά παιδιά, γιά ρίξτε μιά ματιά σε αυτήν εδώ την οθόνη. Απίστευτη μου φαίνεται, μπορεί να είναι λίγο τσουχτερή η τιμή της αλλα τί κοντράστ είναι αυτο που έχει ρέ παιδιά, για να μήν μιλήσω για την καταναλωσή της. Ποιά η γνώμη σας ;; Την έχει κανείς, να μου πεί εντυπώσεις ;;
Dark_Lunacy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ενδιαφέρομαι και εγω για αυτή την οθόνη!Φαίνεται αρκετά καλή.Αν κάποιος έχει γνώμη ας μας πει
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Τσουχτερη??? Με 339 πριν 1 χρονο δεν επαιρνες 24 ουτε για πλακα...! Το Dynamic Contrast ειναι fake spec, δεν παιζει και τοσο ρολο. Επισης η χαμηλη καταναλωση οφειλεται στη χρηση LEDS για φωτεινοτητα και οχι CCFL λαμπων (οπως και στη T240). Εγω παντως δε θα την επαιρνα επειδη με λιγοτερα χρηματα παιρνει την Τ240 που εχει και 120 πιξελ περισσοτερα σε υψος.
swiftech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 παντως led δεν εχει η συγκεκριμενη με την καμια.. αλλα ωραια φαινεται και ειναι πιο νεα απο την t240 που ηδη εχουν βγει καινουργιες στην θεση της..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.