Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμος κουτιου και πληκτρολογιου

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη τα εχω δοκιμασει ολα αυτα χωρις να εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος να σας πω τι κανω εγω εδω και πολλα χρονια

το φορτωνω στο αυτοκινητο και πηγαινω σε ενα βενζιναδικο και το κανω με τον αερα που εχουν εκει.

δικιμαστε το και θα με θυμηθητε.

ακομα και αν το κανετε να λαμψει το κουτι στο σπιτι σας με ολα αυτα που εχουν προαναφερθει, ετσι και το πατε εκει θα δειτε τι θα βγαλει ακομα, δεν θα το πιστευετε !!!

θα λυπηθυτε τον κοπο που θα εχετε κανει.

το μονο που πρεπει να προσεξετε ειναι να το κανετε με παρα πολυ προσοχη μην παει και "ξηλωσετε" τιποτα, ειδικα εαν δεν ξερετε να το ξανακουμπωσετε.

θελει να ξεκινατε τον αερα απο μακρια και σιγα σιγα να το πλησιαζετε για να ελενχετε την κατευθυνση του αερα.... ;)

(ειδικα στο τροφοδοτικο αυτα που μαζευει δεν υπαρχει περιπτωση να βγουν αλλιως)

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω εχω ενα παλιο πληκτρολογιο το οποιο ειναι πολυ βρωμικο....παρα πολυ βρωμικο.

Για να καταλαβετε, αναμεσα στα πληκτρα των γραμματων εχουν φυτρωσει πατατες και στα πληκτρα των αριθμων μανιταρια.

Σκεφτομαι να παρω κανεναν τετοιο αφρο.

Θα κανει πιστευετε δουλεια ή θα τον αγορασω τζαμπα?

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω εχω ενα παλιο πληκτρολογιο το οποιο ειναι πολυ βρωμικο....παρα πολυ βρωμικο.

Για να καταλαβετε, αναμεσα στα πληκτρα των γραμματων εχουν φυτρωσει πατατες και στα πληκτρα των αριθμων μανιταρια.

Σκεφτομαι να παρω κανεναν τετοιο αφρο.

Θα κανει πιστευετε δουλεια ή θα τον αγορασω τζαμπα?

θα τον αγοράσεις τζάμπα!!

Δημοσ.

απο εμπειρια μου σε internet cafe θα σε προτεινα για το πληκτρολογιο να ξεβιδωσεις την προσοψη και να βαλεις την "μπουτονιερα" μεσα στο πλυντηριο πιατων.

εννοειται οτι δεν το επιχειρεις αν εχει καλωδια και ηλεκτρονικα εξατηματα στην "μπουτονιέρα"....

το ζεστουτσικο νερακι θα στο κανει γυαλι το πληκτρολογιο....! επιφυλασομαι για την θερμοκρασια του καθε πλυντηριου....

Δημοσ.

Ωραιο φιλος.

Επειδη δε σκαμπαζω απο γερμανικα μηπως καταλαβες τί διαλυμα χρησιμοποιησε για να παρει τη βρωμια που ειχε κολλησει?

απο εμπειρια μου σε internet cafe θα σε προτεινα για το πληκτρολογιο να ξεβιδωσεις την προσοψη και να βαλεις την "μπουτονιερα" μεσα στο πλυντηριο πιατων.

εννοειται οτι δεν το επιχειρεις αν εχει καλωδια και ηλεκτρονικα εξατηματα στην "μπουτονιέρα"....

το ζεστουτσικο νερακι θα στο κανει γυαλι το πληκτρολογιο....! επιφυλασομαι για την θερμοκρασια του καθε πλυντηριου....

Προσπαθησα και ετσι αλλα δεν γινεται να ανοιξει το πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια ειδικά εξαρτήματα(βουρτσάκια) που προσαρμόζονται σε ηλεκτρικές σκούπες,σκουπίζει και απορροφά τη σκόνη.Υπάρχουν πολλά και σε διαφορετικά μεγέθη.Οι περισσότεροι τεχνικοί αυτά χρησιμοποιούν.Πολλές ηλ. σκούπες έχουν κάποιο στην αρχική συσκευασία.

Δημοσ.

Πάντως φίλε μου να δόσεις 6 ευρω για αέρα κοπανιστό άσε καλύτερα ο αέρας σε βενζινάδικο κ με σκούπα <<κινδυνεύοντας να καταπιεί ότι κουνιέται >>

Προσωπικά πιστολάκι για τα χοντρά και αφαιρέσει των εξαρτημάτων όπως (vga ram cd cpu cooler ) κλπ κλπ και επιμελής καθαρισμός με πινέλο κατά προτίμηση με μαλακές τρίχες και αφού κανείς ότι κανείς κάνε και ένα ντους την ψήκτρα τις CPU αφού έχεις αφαιρέσει τον ανεμιστήρα (μετά πάστα στην cpu κούμπωμα και χαίρε τον new pc

Οσο για το πληκτρολόγιο μαλακό πανί και azax

Βαλε τόσο όσο πιστεύεις ότι δεν θα πνιγούν τα πλήκτρα και κάντο βιολογικό καθάρισμα (καθαρίζει τα πάντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...