Προς το περιεχόμενο

Format Σκληρου

archimedes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους εχω 2 προβληματα

1) Αγορασα ενα σκληρο Samsung HD502IJ (εσωτερικος -SATAII- και ειναι ο 3ος συνδεδεμενος εσωτερικα)

Και μπαινω μεσα στα XP και δεν τον εμφανιζει στην επιλογη Υπολογιστης μου

Την πρωτη φορα που τον συνδεσα εγραψε κατω δεξια "Εντοπιστηκε νεο υλικο" και μου εμφανισε μετα το ονομα του, ωστοσο παλι δεν εμφανιζεται στον "Υπολογιστη"

Στην "προσθηκη υλικου" τον εχει και λειι οτι τρεχει κανονικα τον βλεπει και ο bios

Τι πρεπει να κανω?

α.Να τον φορμαρο? Αν ναι πως?

β.Να κατεβασω drivers? Ψαχνω sata samsung hd502ij και δεν βρισω τπτ

2)Εχει δοκιμασει κανεις να επαναφερει αρχεια απο εξωτερικα σκληρο που εγινει RAW μετα απο ΜΗ ασφαλη καταργηση?

Αν ναι πως?

Δημοσ.

Πρέπει να τον φορμάρεις,ναι.

Πας Control Panel-->Administrative Tools-->Computer Management-->Disk Management.Εκεί λογικά θα σου εμφανιστεί αυτόματα ένα μήνυμα που θα σου λέει να τον φορμάρεις,αν δεν κάνω λάθος.Αλλά και να μη σου βγάλει το μήνυμα,πας από μόνος σου στο πλαίσιο με τους διαθέσιμους δίσκους δεξιά,επιλέγεις τον καινούριο δίσκο,κάνεις δεξί κλικ και format...Πρόσεξε μόνο μην κάνεις format άλλο δίσκο ή partition άλλου δίσκου και κλαις τα αρχεία σου.

Μ'αυτά φυσιολογικά θα σου τον εμφανίσει στο My Computer και θα είναι έτοιμος για χρήση.

(Sorry που σου γράφω τη διαδρομή στα Αγγλικά,έχω Αγγλικά XP και δε θυμάμαι πως τα λέει στα Ελληνικά.)

Δημοσ.

Πίνακας ελέγχου -> Εργαλεία Διαχείρησης -> Διαχείρηση Υπολογιστή

πάς στο μενού όπου σου λέει αποθήκευση πηγαίνεις στην διαχείρηση δίσκων

και απο κει επιλέγεις τον δίσκο και κάνεις διαμόρφωση.

Υ.Σ. έγραψα την ελληνική version.. ούπς έκδοση ήθελα να πώ:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...