Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 25/2/09 - 27/6/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • PC Tools AntiVirus
    • F-PROT Antivirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norman Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Sophos Anti-Virus
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

avast με τα χιλια...

το συνδυαζεις και με αλλα δωρεαν προγραμματακια οπως γραφει και ο varemarious παραπανω και εισαι κομπλε...

προβλεπω ανετη επικρατηση του εν λογω antivirus στοην ψηφοφορια..

Δημοσ.

Λες να γίνει τόσο μεγάλη ανατροπή και να βγει το avast αντί του avira; Μακάρι αλλά δύσκολο.

Γενικά, είναι κοινώς παραδεκτό σε όλα τα τεχνολογικά forums και απο ότι φαίνεται στα τεστ, οτι η κορυφαία 4άδα είναι με τυχαία σειρά avira-avast-kaspersky-norton. Σε άποψη προστασίας μιλώντας. Απο εκεί και πέρα δοκιμάζει κανείς και ότι βγει. Θα χαιρόμουν να έβγαινε avast ή norton. Δύσκολο

Δημοσ.

Το avast δε το εχω δοκιμασει ποτε. Καλο ειναι; Το heuristic τι ακριβως κανει; Ελεγχει αρχεια του δισκου απο μονο του; Και ποια η σημασια να το κανει αυτο, εφοσον εχω κανει full scan;

Το norton δεν εχει heuristics ετσι;

Δημοσ.

Heuristics είναι η μέθοδος εύρεσης νέων ιών, χωρίς δηλαδή να έχει το πρόγραμμα την κατάλληλη "υπογραφή" για να το αναγνωρίσει. Στα τεστ αυτό που κάνουν είναι να αφήνουν τα προγράμματα 2-3-4 δεν θυμάμαι πόσες εβδομάδες χωρίς update και να βλέπουν τι πιάνει το καθένα. Όλα έχουν τη δική τους μέθοδο για ανγνώριση νέων ιών. Το norton έχει, όχι απο τις πιο αποτελεσματικές αλλά αρκετά καλή, sonar system λέγεται νομίζω.

Δημοσ.
Kaspersky Antivirus εδώ και χρόνια...

τώρα με την 2009 version

+1

Ολοκληρωμένη σουίτα με συχνές και ταχύτατες ενημερώσεις και άκρως παραμετροποιήσιμη ακόμα και για αρχάριους χρήστες.

Δημοσ.

Nod32 latest version,3 χρόνια τώρα...Συνεχίζει πανάλαφρο κι ευτυχώς ποτέ δεν με πούλησε.

Έχω μια απίστευτη περιέργεια να δοκιμάσω την τελευταία έκδοση του norton.Διαβάζω από πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό ότι είναι εξαιρετικά ελαφρύ(!!!).Θέλω να το δω με τα ματάκια μου για να πειστώ...Κάτι σαν θαύμα της φύσης μου ακούγεται.Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο και μηχάνημα για πειραματισμούς,θα το δοκιμάσω σίγουρα.

Δημοσ.

Πιο ελαφρύ απο το nod32 δεν θα είναι, χίλιες φορές καλύτερο είναι πάντως...Απλά έχει γίνει πάρα πολύ πιο ελαφρύ απο την 2007-8 έκδοση.

Δημοσ.

Ήθελα να ψηφίσω «Άλλο», το Microworld eScan επειδή είναι μια ευχάριστη έκπληξη τους λίγους μήνες που το χρησιμοποιώ.

Ψήφισα το Avira Antivir, επειδή έχει αποδειχθεί το μόνο που είναι αντίστοιχο της αποτελεσματικότητας του Kaspersky, θεωρώντας το ελαφρύτερο και πιο εύχρηστο για τον μέσο χρήστη.

Kaspersky βεβαίως για τους προχωρημένους χρήστες που επιθυμούν πλήρη έλεγχο και πολύ καλό Repair.

Το ελαφρύτατο Norton 2009, μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες κατάφερε να επιτρέψει σε αρκετούς ιούς να «την αράξουν» στο pc μου. Το χειρότερο ήταν όταν σάρωνα με εκείνο 2 αρχεία που γνώριζα πως ήταν μολυσμένα κι εκείνο έκανε τα «στραβά μάτια».

Δημοσ.

+1 Για το Avira.

Η δωρεάν εκδοση σε εναν Home made "διαγωνισμο" antivirus

κατάφερε με default installation και χωρίς update να βρει

ιούς που δεν βρήκαν άλλα updated...

Και φυσικα δαγκωτό 2 χρόνια τώρα είμαι καταευχαριστημένος

ουτε κολαει τιποτα, ουτε βαραινει τιποτα και κανει τη δουλεια του

αψογα χωρίς bloated γραφικά και fancy διαστημική εμφάνιση.

Δημοσ.

επειτα λοιπον απο 70 ψηφους εχουμε ενα μικρο προβαδισμα του avast(αναμενομενο κατα την αποψη μου),μαχη Kaspersky και Nod32 για τη δευτερη θεση(εδω και αν προβλεπεται σφαγη,αν λαβουμε υποψη μας οτι η πλειοψηφια των χρηστων που αγοραζουν εμπορικο antivirus,επιλεγουν συνηθως ενα απο τα 2 αυτα πακετα) και το avira στην τεταρτη θεση(με πολυ καλα παντως σχολια απο καποια απο τα μελη που ψηφισαν)....

εντυπωση μου κανει το μεχρι στιγμης χαμηλο ποσοστο του norton...και αυτο γιατι η τελευταια εκδοση ειναι οντως πολυ καλυτερη απο τις προηγουμενες..

Δημοσ.

Εγώ δεν περίμενα το avast να περάσει το avira πάντως. Χαίρομαι που υπάρχουν ανατροπές. Αλλά είναι δυσάρεστη ανατροπή να βλέπω το nod32 και το kaspersky τόσο πάνω απο το norton. Το norton av είναι αρκετά καλό, αλλά η πολύ δουλειά έγινε στο norton internet security, και άφησε μακράν πίσω του το kaspersky. Και αυτό λόγω του πάρα πολύ firewall του, που το δοκιμαζω αυτές τις μέρες.

Δημοσ.

Ψήφισα Avira Antivir μιας που το AVG το έχω εγκαταλείψει λόγου τα false alarm που μου έβγαζε.

Το Avast το είχα δοκιμάσει πριν κανα 6μηνο και πραγματικά ήταν το πιο δύσχρηστο antivirus που είχα δοκιμάσει.Μπορεί να το ξαναδοκιμάσω αν έχει αλλάξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...