Προς το περιεχόμενο

Ποιο antivirus προτιμάτε; Δημοσκόπηση 25/2/09 - 27/6/09

parsifal

Ποιο antivirus προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο antivirus προτιμάτε;

• avast!
    • AVG Anti-Virus
    • Avira AntiVir
    • BitDefender
    • ClamAV / ClamWin
    • Comodo Internet Security
    • PC Tools AntiVirus
    • F-PROT Antivirus
      0
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • McAfee VirusScan Plus
    • ESET NOD32 Antivirus
    • Norman Antivirus
    • Norton AntiVirus
    • Panda Antivirus Pro
    • Sophos Anti-Virus
    • ZoneAlarm Antivirus
    • Άλλο (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα ποιο)
    • Κανένα (παρακαλώ διευκρινίστε με μήνυμα γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από καίρο που χρησιμοποιούσα το NOD γύρισα στο AVAST, διότι εντέλει αφήνει αρκετές "τρύπες" και δεν αξίζει να το πληρώνω και να μην κάνω την δουλεία μου.

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ακουστε κορυφαια "ελληνικη πονηρια" σε μαγαζι με Η/Υ

γνωστη μου αγορασε laptop και ειδα οτι ειχε εγκατεστημενα 2 original security suites παρακαλω ,οχι απλα antivirus .

Της εξηγησα οτι πρεπει,ειδικα για firewall να χρησιμοποιει 1 μονο

Μου ειπε οτι της τα εγκατεστησαν απο το μαγαζι που αγορασε το laptop.

μου φανηκε περιεργο που και τα 2 ηταν ολοκληρα ,οχι demo και μου απαντησε οτι τα αγορασε κονονικοτατα μαζι με το laptop .Μπραβο στον πωλητη!

...παρε 2 ,για να εισαι σιγουρη !

Δημοσ.
ακουστε κορυφαια "ελληνικη πονηρια" σε μαγαζι με Η/Υ

γνωστη μου αγορασε laptop και ειδα οτι ειχε εγκατεστημενα 2 original security suites παρακαλω ,οχι απλα antivirus .

Της εξηγησα οτι πρεπει,ειδικα για firewall να χρησιμοποιει 1 μονο

Μου ειπε οτι της τα εγκατεστησαν απο το μαγαζι που αγορασε το laptop.

μου φανηκε περιεργο που και τα 2 ηταν ολοκληρα ,οχι demo και μου απαντησε οτι τα αγορασε κονονικοτατα μαζι με το laptop .Μπραβο στον πωλητη!

...παρε 2 ,για να εισαι σιγουρη !

βασικα ειδικα για antivirus να χρησιμοποιει ενα μονο

Δημοσ.

Γιατί δεν έχει ιούς;

==========================

Avira και false positives FTW,πάντα off-gurad και μόνο για manual scan στα αρχεία που κατεβάζω.

Πολύ NOD32 έπεσε,ο Νικοπολίδης των antivirus,τα τρώει όρθιο και δεν παίρνει και χαμπάρι :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Εγω που θελω να αλλαξω το NOD και να βαλω... ΤΙ? (μεταξυ: AVG Non free, Avira non free, Bit Defender non free, Kaspersky non free), σε συνδυασμο με Zone Alarm Pro.

Δημοσ.

Γειά χαρά, ποιά η γνώμη σας, ανάμεσα στο ESET Smart Security 3,4 και του ZoneAlarm Internet Security ;;

Αυτό το συγκριτικό, πόση βάση έχει ;;

Το συνυπογράφεται ;;

(Τώρα έβαλα το zonealarm, όχι οτι το eset μου παρουσίασε πρόβλημα αλλα για να το δοκιμάσω, είναι δυνατόν το zonealarm να είναι καλύτερο του eset ;; )

Δημοσ.
Εγω που θελω να αλλαξω το NOD και να βαλω... ΤΙ? (μεταξυ: AVG Non free, Avira non free, Bit Defender non free, Kaspersky non free), σε συνδυασμο με Zone Alarm Pro.

Απο αυτά που λες θα επέλεγα ή Kaspersky ή BitDefender,αν είναι να το αγοράσεις το καλύτερο Value for money έχει το Bitdefender για μένα.

Απο αυτά που δεν λες,κοίτα και τα GData,NIS άντε και το Bullguard.

Νομίζω όμως ότι το Avira free καλύπτει ανάγκες πάνω απο τους μέσου χρήστη,έχει όμως αρκετά false possitives,το non free δεν το χω δοκιμάσει

Γειά χαρά, ποιά η γνώμη σας, ανάμεσα στο ESET Smart Security 3,4 και του ZoneAlarm Internet Security ;;

Αυτό το συγκριτικό, πόση βάση έχει ;;

Το συνυπογράφεται ;;

(Τώρα έβαλα το zonealarm, όχι οτι το eset μου παρουσίασε πρόβλημα αλλα για να το δοκιμάσω, είναι δυνατόν το zonealarm να είναι καλύτερο του eset ;; )

Το Zone Alarm έχει(τουλάχιστον είχε,έχω να ασχοληθώ καιρό) τη μηχανή του Kaspersky οπότε ναι είναι δυνατόν.

Εμένα το NOD32 δεν μ' αρέσει,είπα τη γνώμη μου προηγουμένως,το Zone Alarm τουλάχιστον όταν το χα δει ήταν πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Είχα παλιότερα το ZoneAlarm Internet Security Suite,μέχρι τα πρώτα στάδια της έκδοσης 8.Παράλληλα έχω και το nod32 μέχρι και σήμερα,μόνο στην Antivirus έκδοσή του.

Η σύγκριση σε επίπεδο antivirus δεν υφίσταται καν για μενα.Το antivirus του ZoneAlarm Internet Security Suite είναι εντελώς "ερασιτεχνικό" και δεν νομίζω ότι αποτελεί σοβαρή μορφή ασφάλειας για κανέναν χρήστη,είτε αρχάριο είτε εξελιγμένο.Από την άλλη,το firewall του ZoneAlarm Internet Security Suite το θεωρούσα πάντα αξιοπρεπέστατο και λειτουργικότατο.

Εξάλλου,απ'τις δύο εταιρίες,η μια (ESET) είχε από παλιά κι έχει ακόμα ως δυνατό της σημείο το antivirus κι η άλλη (ZoneAlarm) το firewall,με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα αντίστοιχα αδύνατα σημεία τους.Κι επειδή βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι για σουίτα κι όχι για συνδυασμό διαφορετικών προγραμμάτων antivirus και firewall,προσωπικά θα πήγαινα ασυζητητί στην επιλογή του ESET Smart Security(4.0.314 η τελευταία version αυτή την στιγμή).Κι από reviews άλλων χρηστών διαβάζω καλά σχόλια ως προς την σουίτα,από τη μέρα που βγήκε.Επίσης από θέμα resources,με κλειστά τα μάτια ESET.

Δημοσ.

2009-03-21 revision για το συγκεντρωτικό test Φεβρουαρίου του AV-Comparatives. Μπορείτε να βρείτε το PDF report με τα αποτελέσματα εδώ, στην κατηγορία Comparatives/Reviews > Main Tests.

Πλέον, στην κατάταξη του AV-Comparatives μετράει σημαντικά ο αριθμός των false positives, οπότε αντιϊκά με detection rate πολύ κοντά στο 100% μπορεί να πέσουν ολόκληρη κατηγορία στην κατάταξη αν έχουν πολλά FPs, όπως συνέβη με τα G-DATA, Avira, Avast και BitDefender.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...