eva.library Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, έδώ και κάποιο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: εκεί που είμαι στον υπλογιστή και δουλεύω (μπορεί στο internet, αλλά μπορεί και να γράφω σ' ένα word)ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής εντελώς. Επίσης κάτι άλλο που μου παρουσιάζει είναι μόλις πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ο υπολογιστής η οθόνη είναι μαύρη, αλλά ο υπολογιστής δουλέυει γιατί όταν από πείρα περίπου βάζω τον κέρσορα με το ποντίκι και κάνω αριστερο κλικ ακούω από τα ηχεία ότι ανοίγει σαν να δουλέυει κανονικά, αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη. Αν το κλείσω και το ξαναανοίξω δουλέυουν όλα κανονικά. Όλα αυτά μπορεί να συμβούν 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, μπορεί και καθόλου μια εβδομάδα. Μου είπαν να αλλάξω τροφοδοτικό, το οποίο και έκανα, αλλά πάλι τα ίδια... Καμιά ιδέα?????????
ser_x Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα, έδώ και κάποιο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: εκεί που είμαι στον υπλογιστή και δουλεύω (μπορεί στο internet, αλλά μπορεί και να γράφω σ' ένα word)ξαφνικά σβήνει ο υπολογιστής εντελώς. Επίσης κάτι άλλο που μου παρουσιάζει είναι μόλις πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει ο υπολογιστής η οθόνη είναι μαύρη, αλλά ο υπολογιστής δουλέυει γιατί όταν από πείρα περίπου βάζω τον κέρσορα με το ποντίκι και κάνω αριστερο κλικ ακούω από τα ηχεία ότι ανοίγει σαν να δουλέυει κανονικά, αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη. Αν το κλείσω και το ξαναανοίξω δουλέυουν όλα κανονικά. Όλα αυτά μπορεί να συμβούν 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, μπορεί και καθόλου μια εβδομάδα.Μου είπαν να αλλάξω τροφοδοτικό, το οποίο και έκανα, αλλά πάλι τα ίδια... Καμιά ιδέα????????? Σβήνει τι ο υπολογιστείς ?? Η η οθόνη ?? Αν κλήσεις τι ?? οθόνη η PC ?? Αν και δεν χρειαζόταν Γράψε το σύστημα σου και κύριος την κάρτα γραφικών
darksoho33 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 γραψε λιγο το συστημα σου, εχω την εντυπωση εχει να κανει με την καρτα γραφικων σου. μηπως εχεις ΑΤΙ? γιατι καποιοι οδηγοι εχουν προβλημα και με αναβαθμιση λυνεται
eva.library Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Σβήνει τι ο υπολογιστείς ?? Η η οθόνη ?? Αν κλήσεις τι ?? οθόνη η PC ?? Αν και δεν χρειαζόταν Γράψε το σύστημα σου και κύριος την κάρτα γραφικών Στην πρώτη περίπτωση σβήνει όλο το σύστημα όχι μόνο η οθόνη. Στη δεύτερη περίπτωση (όταν δηλαδή ξεκινώ τον υπολογιστή) η οθόνη παραμένει μαυρη αν και το φωτάκι της γίνεται πράσινο, ενώ ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Για να καταλάβεις πατάω από πείρα εκει που περιπου υπολογίζω για να μπω σαν χρήστης και ακούω από τα ηχεία τον χαρακτηριστικο ήχο της εισαγωγής. Αυτά τα δύο προβλήματα παρουσιάζονται μαζί - άλλες φορές το πρώτο κι άλλες φορές το δεύτερο. Όσο για το σύστημα και την κάρτα γραφικών θα σας τη γράψω μόλις πάω σπιτι (να τα δω ακριβώς μην κάνω λάθος), τώρα είμαι στη δουλειά. Ευχαριστώ !!!
nosleep Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δες αν όλες οι πρίζες είναι καλά βαλμένες και όλα τα καλώδια πίσω από τον υπολογιστή επίσης (για αρχή).
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 @nosleep well said, το βασικότερο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς...
eva.library Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, έχω PC Multirama performer 2409 (τον αγόρασα το Σεπτέμβρη του 2006) Monitor philips 170 v7 fb 1 kαρτα γραφικων nvidia (πακέτο με τον υπολογιστή την πήρα) και windows xp home edition Ελπίζω να βοηθάω περισσότερο τώρα Ευχαριστώ και πάλι!!!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μήπως καμιά ιδέα από κανέναν???
ser_x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δηλ δεν τον έχεις ανοίξει για να δεις τα εντόσθια του μέσα ποτέ ?? Τρέξε το pc wizard 2008 είναι free και γράψε τι στοιχεία δίνει απο συνοψη συστηματος (μητρική επεξεργαστή μνήμες κλπ κλπ ) http://www.cpuid.com/pcwizard.php
agmor Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μόλις πάω να ανοίξω ενα παίχνιδι ή καποια βαρία εφαρμογη καποιες φορες σβινει η οθονη . Στην αρχη νομιζα οτι εφτεγε το παιχνίδι αλλα μετα αρχισε να το κανει και στα αλλα .σβινει η οθωνη αλλα μετα δεν ξανανοιγει , πρεπει πρωτα να κλεισεις τον υπολογιστη και μετα ξαναπαιζει!!! η καρτα γραφικων ειναι Το σύστημα:Intel Core 2 Quade Q6600 Graphic Card-Nvidia GeForce 9600GT Ram-2 GB motherboard-ASUS P5E-VM HDMI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.