johnramos0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς κατά νου κάποιο προγραμματάκι που να κάνει move (ανά τακτά χρονικά διαστήματα) τα περιεχόμενα ενός φακέλου Α σε έναν άλλο φάκελο Β. Προσοχή δεν με ενδιαφέρει ο συγχρονισμός των φακέλων αλλά η μετακίνηση από τον Α στον Β. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
madsc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Back up/sync utility ψάχνεις πάλι και για move. Σε όσα back up utilities έχω δοκιμάσει δίνεις policy για τους κανόνες που θέλεις να τρέξει κάθε job ώστε να το φέρεις στα μέτρα σου. Δες αν σου κάνει αυτό π.χ. DirSync Directory Synchronizer που είναι ένα απο τα αγαπημένα μου. /sc
johnramos0 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ φίλε madsc, για το ενδιαφέρον σου. Δυστυχώς το πρόγραμμα που μου προτείνεις (όπως και όλα τα προγράμματα τύπου sync - backup) δεν έχει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια... της μετακίνησης. Και πάλι να εξηγήσω αυτό που΄θέλω. Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα περιεχόμενα ενός φακέλου Α να μεταφέρονται (όχι να αντιγράφονται) σε έναν φάκελο Β. Και πάλι ευχαριστώ.
georgemarios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 φτιαξε ενα .bat αρχειο που κανει move αυτα που θες εκει που θες μετα βαλε το task scheduler των windows να εκτελει αυτο το bat καθε οποτε θες....
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ή ασχολήσου λίγο με το AutoIt. Σίγουρα θα βρεις τον τρόπο αλλά θέλει λίγο ψάξιμο.
johnramos0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις σας και θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.