Jason13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ψαχνω ενα κινητο και pc το οποιο να εχει τα καινουργια windows 6.1νομιζω...και να εχει GPS ,MP3 music, MOVIE ,MP4 ,INTERNET ,οπως το iphone αλλα πιο καλο και με περισσοτερα giga και να μπαινει και εξτρα μνημη..(το θελω για να κατεβαζω βιντεακια και απο το youtube περισσοτερο )...καμερα 2mp ή και παραπανω ή και λιγο λιγοτερο αλλα και καπως γρηγορο...απο τιμες 200-700 ευρω..να μου προτεινε με εγγυηση και να το ξερετε καλα το KINHTO ΑΛΛΙΩσ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ SCRUTZ...
Jason13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ουτε ενας δεν εχει καμια ιδεα ..κανεις δεν εχει GPS και κινητο san to iphone 3G?
forgotten Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 omnia samsung ειναι καλη επιλογη αλλα λιγο ακριβο το 8gb 500 ευρω αλλα βρισκεις και μεταχειρισμενα στα 350
angmar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ψαχνω ενα κινητο και pc το οποιο να εχει τα καινουργια windows 6.1νομιζω...και να εχει GPS ,MP3 music, MOVIE ,MP4 ,INTERNET ,οπως το iphone αλλα πιο καλο και με περισσοτερα giga και να μπαινει και εξτρα μνημη..(το θελω για να κατεβαζω βιντεακια και απο το youtube περισσοτερο )...καμερα 2mp ή και παραπανω ή και λιγο λιγοτερο αλλα και καπως γρηγορο...απο τιμες 200-700 ευρω..να μου προτεινε με εγγυηση και να το ξερετε καλα το KINHTO ΑΛΛΙΩσ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΝΕΝΑ SCRUTZ... Λοιπόν για αρχή, internet σαν του iphone δυστυχώς, μόνο στο iphone, πουθενά αλλού. Όταν λες για μνήμη παραπάνω, τί εννοείς, δεν σου φτάνουν 16gb σ' ένα κινητό; Θα κατεβάσεις όλο το youtube; Να πώ την πικρή αλήθεια όποιο τηλέφωνο και να πάρεις θα έχει καλύτερη κάμερα από το iphone. Αφού θέλεις WM τότε εκτός από το όμνια έχεις το XPERIA και το Τouch HD τα οποία έχουν ακριβώς αυτά που ζητάς.
Jason13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 καλα δεν ξερω γεμιζει αυκολα τοα 16 GB εχω ido αλλα λιγο δυσκολο μου φαινεται..Οσο για το iphone εχω ακουσει οτι εχει προβληματα κολαει η κεντρικη σελιδα και διαφορα και GPS δεν ειναι τα κανονικα ειναι νομιζω google maps(δεν θυμαμαι)... και λενε οτι θα βγει καινουργιο...xperia εχω σκεφτει εχει και ιντερνετ ολα???αυτα που ζηταω σαν το iphone???και wm 6.1??? αν ειναι για 16 gB και λιγοτερα να ειναι δεν με πειραζει με πειραζει οτι δεν εχει to IPHONE θυρα για micro SD ή για αλλο ειδος ''σκληρου'' http://www.sonyericsson.com/x1/index.aspx?el-gr#/product/1/2/ ειδα και απο δω to x1 καλο φαινεται (επιλεξτε την Rahual)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.