Προς το περιεχόμενο

Το ups δεν κραταει!!

juamx214

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το ups της mge(600watt) και οταν πεφτει το ρευμα δεν κραταει τον υπολογιστη!! ενω ειναι φορτισμενο και δινει ρευμα ο υπολογιστης σβηνει και πρεπει να πατησω το κουμπι της εκκινισης για να ξεκινισει..... το τροφοδοτικο μου εχει ερθει πακετο με το tower και ειναι απο τα multirama. αν χρειαζεσται περετερω πληροφοριες για το συστημα μου πεστε μου..... οποια βοηθεια δεκτη!!

Δημοσ.

χμμ... περίεργο πράγματι.

Εγω μολις πηρα το TURBO-X απ το πλαισιο στα 600 και δουλευει κανονικα.

Έχεις περάσει τους drivers? Οταν μπάινεις δείχνει ενδείξεις για το UPS η λεει "Not Communicating with UPS?"

Αν και δεν είμαι σίγουρο κατα πόσο παίζει ρόλο αυτό...

Δημοσ.

το θεμα ups ειναι περιεργο....

και μενα μου εκανε τετοια μερικες φορες και το αλλαξα.... αλλα παλι τα ιδια.

μπορει να φταιει και αυτα που εχεις βαλει επανω, ακομα και το τροφοδοτικο του η/υ.

δοκιμασε με αλλο η/υ να δεις αν το κανει παλι.

Δημοσ.

Αν το τροφοδοτικό τράβαγε παραπάνω ρεύμα απ' όσο αντέχει,το UPS θα αρνιόταν να δουλέψει εντελώς.

Αυτό που περιγράφει ο φίλος συμβαίνει απλώς γιατί θέλει αλλαγή η μπαταρία του UPS.

Δημοσ.

Και εγώ για εκεί το βλέπω ότι πάει (μπαταρία ) αλλά εάν είναι κάτω από 1 χρόνο και είναι μέσα στην εγγύησης να το πάει πίσω !!!

Δημοσ.

βασικα εκει που κολλαω ειναι στο οτι η μπαταρια δινει ρευμα κανονικα!!! απλα σβηνει ο υπολογιστης και αν αναβει κανονικα οταν παταω το κουμπι οταν εχει κοπει το ρευμα!!! το συστημα μου ειναι καινουριο. το τροφοδοτικο ειναι 450watt και στο ups εχω βαλει την κεντρικη μοναδα την οθονη (μια acer 17'') και το modem-router...

Δημοσ.

Είχα τα ίδια συμπτώματα στο MGE το πιο μεγάλο (1100 VA) μετά από 3 χρόνια χρήσης. Η μπαταρία έπαιρνε μπρος αλλά τη στιγμή της διακοπής δεν είχε τη δύναμη στιγμιαία να βαστήξει το PC και έσβηνε. Άλλαξα μπαταρία και το UPS έγινε σαν καινούριο.

Γύρω στα 25-30€ έχει μια μπαταρία για UPS. Εκτός αν είσαι τόσο άτυχος και χάλασε το ρελέ του UPS και δεν προλαβαίνει να σε "γυρίσει" στην μπαταρία όταν κόβεται το ρεύμα. Δε νομίζω όμως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...