Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον mαxthon τον χρησιμοποιουσα ΑΒΕΡΤΑ εως οτου κατεβασα την νεα του βερσιον και τοτε ξεκινισε τα συνεχη κρασαρισματα!δυστυχως τον εστειλα να δει αν ερχομαι..

τον firefox τον εχω συνηθισει αλλα για μερικα πραγματα δε γινεται να τον χρησιμοποιησω βλεπε mycosmos (απλα δε δουλευει σωστα) facebook (παναργο) youtube (δε φορτωνει σωστα τις σελιδες) και ετσι εβαλα τον chrome..δεν ειναι κακος για τις απλες λειτουργιες που τον θελω κ δε δουλευει ο firefox...

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ Opera (τελευταία έκδοση) ώς πιό ελαφρύ και γρήγορο και όπου κολώνει, εμφανίζεται ο IE8 RC1.

Δημοσ.

μονο εμενα εχει βολεψει ο chrome ρε παιδια;;; ειναι πολυ ελαφρυς, παιζεις πανευκολα με τις καρτελες και μου φαινεται γρηγοροτερος απο ο,τι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα...

Δημοσ.

Internet Explorer γιατι μπορει ο firefox να εχει φοβερα προσθετα αλλα προτειμω τον τροπο που εμφανιζει ο IE τις σελιδες και πιο συγκεκριμενα τη γραμματοσειρα ( οσο και να προσπαθησα να βαλω την ιδια στο firefox δεν τα καταφερα... )

• Members
Δημοσ.

Άλλος ένας με Firefox εδώ

Επίσης, μιας και το ανέφερε ο DIMITRISG σε προηγούμενο μήνυμα, θα το έβρισκα κι εγώ ενδιαφέρον να εμφανίζονται κάπου τα στατιστικά με τους browsers που χρησιμοποιούν οι insomniacs.

Δημοσ.
εννοειτε ρε παιδια τι χρισημοποιώ mozzila firefox...

Τουλάχιστον μάθε να τον γράφεις σωστά!!:P:p:lol:

Mozilla γράφεται!!!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...