Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βλέπω πως δεν αποτελώ εξαίρεση παρά την πρόσφατη έρευνα που επιμένει πως ο περιηγητής με τα περισσότερα (όχι όμως και τα σοβαρότερα :-D ) προβλήματα ασφάλειας είναι ο Mozilla...

ΥΓ. Θα ήθελα να δοκιμάσω τον Opera αλλά προς το παρόν δεν θα φορτώσω τρίτο περιηγητή στο πι-σι μου...

Δημοσ.

ΥΓ. Θα ήθελα να δοκιμάσω τον Opera αλλά προς το παρόν δεν θα φορτώσω τρίτο περιηγητή στο πι-σι μου...

αν το Pc σου δεν εχει 3 carbon δισκοφρενα με ακτινικες Brembo μην τολμησεις τον Opera:p:-D

Δημοσ.

FIREFOX 3 !!!

απλα ο καλυτερος...add-ons,καλυτερη διαχειριση των downloads και ο ταχυτερος...κ ας λενε για chrome και για IE 8..

(τι εννοειτε λεγοντας iceweasel και Bon Echo? :rolleyes:...αλλες εκδοσεις ειναι αυτες?)

Δημοσ.
(τι εννοειτε λεγοντας iceweasel και Bon Echo? :rolleyes:...αλλες εκδοσεις ειναι αυτες?)

Είναι οι λεγόμενες rebranded εκδόσεις.

Έστω ότι είμαι η τάδε διανομή Linux και θέλω να ενσωματώσω στα πακέτα που μοιράζω τον Firefox, αλλά όχι τον vanilla Firefox που δίνει η Mozilla Co. Να βάλω και λίγο χεράκι στον πηγαίο κώδικα και να παράγω binary πακέτο με τις αλλαγές που έκανα. Ε, η άδεια χρήσης του Firefox μου απαγορεύει να ονομάσω αυτό που προέκυψε "Firefox". Θα πρέπει να βρω άλλο όνομα και λογότυπα, να κάνω δηλαδή rebranding. Όπως έχουν κάνει π.χ. στη διανομή Debian (Firefox -> Iceweasel) και στην Arch Linux (Firefox -> Bon Echo).

Διάβασε αν θέλεις και αυτό το thread.

Δημοσ.

Οταν διαβασα το thread στην αρχη , χρησιμοποιουσα μονο Firefox , τον οποιο και ψηφισα.

Αλλα βλεπωντας τις αλλες επιλογες , ειπα να δοκιμασω και τον chrome.

Τελικα ο firefox εγινε backup και χρησιμοποιω κυριως Chrome. :)

Νομιζω ειναι πιο "ελαφρυς" , καλυτερη διαχωρηση των tabs αφου τα κανει ολα ξεχωριστα processes , και γενικα πιο ωραιο interface ( το κλασσικο μινιμαλιστικο της Google ).

Δημοσ.

dark_banishing μας απογοήτευσες :fear:

:-)

Σχόλιο επί του θέματος: είδα στην αρχή τον Opera να παίρνει τα πάνω του και χάρηκα, λέω "το γύρισαν πολλοί", αλλά τελικά έμεινε στάσιμος. :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...