Προς το περιεχόμενο

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο; Δημοσκόπηση 25/2/09-26/5/09

parsifal

Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιον Web Browser χρησιμοποιείτε περισσότερο;

• Microsoft Internet Explorer έκδοση >= 7
    • Microsoft Internet Explorer έκδοση <= 6
    • Maxthon
    • Mozilla Firefox 2.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Mozilla Firefox 3.x ή rebranded εκδόσεις (Iceweasel, Bon Echo κλπ. Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Google Chrome
    • Opera
    • Apple Safari
    • Konqueror
    • Flock
      0
    • Άλλον (Διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δες εδω :

http://windows.kde.org/

Ευχαριστω πολυ τον parsifal που τον βαζει στις στατιστικες γιατι εχω μεινει απελπιστικά μονος , και ειναι πολυ καλος browser. Βεβαια η δυναμη του φαινεται οταν τρεχεις σε περιβαλλον KDE, ειναι τετοια η ενσωματωση που εχεις την αισθηση πως τρεχεις οχι απλα ενα browser αλλα ενα όλοκληρο λειτουργικό!

Δημοσ.
αν το Pc σου δεν εχει 3 carbon δισκοφρενα με ακτινικες Brembo μην τολμησεις τον Opera:p:-D

lol τελικά φόρτωσα και τρίτο περιηγητή... Να δώ τώρα για πόσο θα κρατήσω προεπιλεγμένη περιήγηση την αλεπού. +1 στην όπερα και ας έχω ψηφίσει φαιρφοξ...:-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Opera... Ένα πράμα σας λέω, τρέμετε την ώρα που θα ενσωματωθεί το Opera Turbo...

Firefox χρησιμοποιώ μόνο για διαχείρηση των tags μου στο delicious και για firebug-cooliris.

Δημοσ.

Απο χθες που τον δοκιμασα, google chrome διοτι ο firefox3 ειχε καταντησει πολυ βαρυς για το συστημα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...