Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πού τη λένε την ατάκα "έφαγες πράμα"; Για Λάρισα έχω ακούσει μια φορά και το θεϊκό (από Αθηναίες φυσικά): -Από πού είστε; -Λάρισα. [με απόλυτη σοβαρότητα το σχόλιο : ] -Α, έχετε χωράφια δηλαδή, ε; (ναι, και γελάδες και κατσίκια και απ' όλα, όπως και κάθε Λαρισαίος. Επίσης, έχουμε εξωτερική τουαλέτα, ξύλινα σπιτάκια, κάθε Κυριακή όλοι οι Λαρισαίοι πάμε στη μοναδική μας εκκλησία και προσευχόμαστε όλοι μαζί οι 200 χιλιάδες (κάτι σαν το μικρό σπίτι στο λειβάδι) και πηγαίνουμε για τουρισμό στην Αθήνα να δούμε εκείνους τους ουρανοξύστες που έχετε με τους 6 ορόφους)
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το αιώνιο άγχος τους είναι κλισέ.Η στάνταρ ατάκα ανεξαρτήτου ώρας,ημέρας,μήνα,αιώνα κλπ: "Έφαγες πράμα??" Mπορεί να πεθαίνεις : "έφαγες πράμα??" Εχω φτάσει πολύ κοντά στη μητροκτονία με αυτό. Καλά όχι με την κλισέ κρητική άκομψη εκδοχή με το "πράμα", με το πιό συμβατικό "τρώς τίποτα;".
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αυτό το αναρωτιέται κι ο πατέρας σου αλλά για άλλο λόγο... Επειδή είμαι ιδιαιτέρως εκλεκτική πιστεύω θα αναρωτιέται :"έφαγες πράμα τσα καλό?".. μητροκτονία ..Τ Ι Γ Κ Α.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΙΑ!! 7 χρόνια που λείπω από το σπίτι είναι η 1η της ερωτηση οταν μιλαμε στο τηλ. - Τι εφαγες; - μαγειρεψα (delivery) - Εφαγες την πιτα που σου εστειλα; (για καποιο λογο φτιαχνει συνεχεια πιτες) - ναι. (ωχ την ξεχασα στο ψυγειο και μαλλον εχει μουχλιασει) - Αν βγεις ντύσου καλα. - Εχει 30 βαθμους κελσιου εξω. - Εδω κανει κρύο να ντυθεις καλα. - μααα... :-(:-(
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΙΑ!! 7 χρόνια που λείπω από το σπίτι είναι η 1η της ερωτηση οταν μιλαμε στο τηλ. - Τι εφαγες; - μαγειρεψα (delivery) - Εφαγες την πιτα που σου εστειλα; (για καποιο λογο φτιαχνει συνεχεια πιτες) - ναι. (ωχ την ξεχασα στο ψυγειο και μαλλον εχει μουχλιασει) - Αν βγεις ντύσου καλα. - Εχει 30 βαθμους κελσιου εξω. - Εδω κανει κρύο να ντυθεις καλα. - μααα... :-(:-( Πριν κανένα μήνα είχε φτάσει 5 βαθμούς στην Κρήτη (και καλά δηλαδή πολύ κρύο) με παίρνει τηλέφωνο κλασσικά να ντύνομαι κλπ, και να έχω λιώσει στα γέλια όσο προσπαθούσε να μου εξηγήσει πόσο κρύο έκανε (ενώ εδώ είχαμε -20 και χιονοθύελλα μέσα στην πόλη)
slygeo87 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Aγόρι: Ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου; Κορίτσι: Ναι και ο πρώτος χαλβάς που έφτιαξε ήσουν εσύ...
Lomar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 τοπ κλισέ και απορώ πως δεν αναφέρθηκε ακόμα: "άντε ρε να παμε για κανένα καφέ καμιά φορά να τα πούμε" μτφ: ο πολιτικά ορθός τρόπος να αποφύγεις κάποιον υποκρινόμενος οτι δεν το κάνεις ενώ παράλληλα φαίνεσαι και το καλό παιδί (εμετός).
doctorkostis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 τοπ κλισέ και απορώ πως δεν αναφέρθηκε ακόμα: "άντε ρε να παμε για κανένα καφέ καμιά φορά να τα πούμε" μτφ: ο πολιτικά ορθός τρόπος να αποφύγεις κάποιον υποκρινόμενος οτι δεν το κάνεις ενώ παράλληλα φαίνεσαι και το καλό παιδί (εμετός). Και η εξισου κλισεδαρα απαντηση "ναι,ναι να κανονισουμε".Που παραπεμπει τον καφε στον αιωνα τον απαντα.Ετσι μενουν ολοι ευχαριστημενοι,που να τρεχεις τωρα για καφε με τον ηλιθιο ναουμε...
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 τοπ κλισέ και απορώ πως δεν αναφέρθηκε ακόμα: "άντε ρε να παμε για κανένα καφέ καμιά φορά να τα πούμε" To oποίο κάνει μπαμ όταν συνοδεύεται από το γνωστό εμετικο "...άμα είναι". Καλύτερα να μου πεί κάποιος "αει γαμ... δε θελω να σε ξαναδω ποτέ" παρά αυτό.
thief7710 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ενα αλλο οχι ακριβως κλισε αλλα καθημερινη κινηση ολων μας ειναι το "παρε με τηλ" η "θα σε παρω τηλ" και σχηματιζουμε με το χερι μας ενα κινητο τηλ με κεραια και πορτακι διπλα στο αυτι μας - ενω αν προσεξεις ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας αντι για αυτη την κινηση κανουν κυκλους με τον δεικτη του χεριου τους (σαν να παιρνουν τηλ με τα παλια αναλογικα τηλεφωνα)...! Και ενα κλισε ειναι οι δυο ατακες που παιζουν οταν δεν εχεις το τηλ καποιου -Ρε συ μου εκλεψαν το κινητο πριν 2 3 μερες και εχασα το νουμερο σου ή -Ρε συ εκανα μια μαλακια προχθες και σβηστηκε (-απο μονο του-) το νουμερο σου(-και μονο.ολα τα αλλα τα εχω-) Και στις δυο περιπτωσεις εχεις σβησει εσυ κανονικα και με το νομο το τηλ του εδω και μηνες επειδη "ποιος τον γαμαει τον μαλακα λεες και θα τον παρω ποτε"
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Πόσες φορές έχω περάσει τηλέφωνα για "να παμε για κανένα καφέ καμιά φορά να τα πούμε... ...άμα είναι"και μετά τα σβήνω γιατί "ποιος τον γαμαει τον μαλακα λεες και θα τον παρω ποτε"Σβήσιμο και γράψιμο σε λούπα.
teo64x Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Θα μπορουσε να είναι το ωραιότερο νησι του πλανητη και ομως κανεις δεν κανει τιποτα. Όντως, έχω καιρό να πάω.
frenzy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Νομίζω ο Chrisxxx το κάλυψε και το έκλεισε το θέμα κλισέ-μαμά. Μου πήρε καμιά 15ριά δευτερόλεπτα να καταλάβω - έλεγα wtf αλλά γαμάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.