mitsosk2000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα σε ολους Εχω το παρακατω εργαλειο: CPU : INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16 GHz LGA775 RAM : OCZ3P16002GK 2GB(2x1GB) 1600 MHz MB : ASUS P5E3 GRAPHICS : XFX GEFORCE 9800GT 512 MB PCI-E Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Λιγο καιρο μετα την αγορα του μου εβγαζε το γνωστο BSOD με "DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL". Μετα απο λιγο πειραγμα στο bios οχι κατι ουσιας σταματησε να συμβαινει και ολα καλα. Χτες μετα απο αρκετο καιρο εκανα κανονικο shut down στο PC και σημερα το πρωι παω να το ανοιξω. Ανοιγει κανονικα και οταν μπαινει στα win μετα απο κατι δευτερολεπτα κανει freeze η οθονη και δεν δουλευει τιποτα. Κανω reset παλι τα ιδια. Κι αλλο reset BSOD με το πανω παλαιο προβλημα. Σε καθε reset απο κει και περα freeze οθονης. Μπηκα σε safe mode και μετα απο παραπανω ωρα οχι λιγα δευτερολεπτα παλι freeze. Μπαινω bios τα βαζω ολα auto και δεν κανει καν εκκινηση στα windows. Τα βαζω οπως ηταν πριν και ανοιγει χωρις προβλημα και απο τοτε ειναι ανοικτο για μιση ωρα τωρα. Ειμαι σχεδον 100% σιγουρος πως φταιει RAM δεν ξερω γιατι ομως. Στο bios την εχω και τρεχει στα 1066 καθως στα 1600 και στα 1333 ειχα αντιμετωπισει προβλημα. Θελω εαν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα και καταφερε να βρει λυση να μου τι εκανε γιατι δυστηχως πιστευω θα μου ξαναεμφανισει το προβλημα αυτο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
varemarious Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει το memtest. Είναι ένα boot disk όπου σου τσεκάρει αν φταίει η μνήμη. τρέξτο για να σιγουρευτείς.
mitsosk2000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Να σου πω την αληθεια δεν ειμαι διατεθημενος να κανω reboot προς το παρον γιατι αμα ξανακολλησει αντε να το ξαναφερω στα ισια του. Οταν μου το ξανακανει θα του κανω memtest. Απλα επειδη εχω δει πολυ κοσμο με αυτο το προβλημα αναρωτιεμαι εαν υπαρχει καποια stadar λυση ή κατι το οποιο φταιει στα σιγουρα..
caution Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 το memtest θα σε διαφωτίσει, μήπως δεν τους δίνεις αρκετό ρεύμα;
mitsosk2000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 το ρευμα το εχω στο 1,92V. νομιζω ειναι αρκετο....
mitsosk2000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομιζω να φταιει το ρευμα αλλα θα το δοκιμασω μολις παρουσιαστει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.