Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτες οι εταιρειες ΔΕΝ πληρωνουν, απλος ανακυκλωνουν "προσωπικο"

Όντως, αυτές οι εταιρείες (αλλά και κάποιες απ'τις κανονικές δυστυχώς) φαίνεται πως βασίζονται στο ότι οι περισσότεροι θα εγκαταλείψουν γρήγορα την όποια προσπάθεια έχουν κάνει. Έτσι δεν πληρώνουν ούτε μισθό ούτε ένσημα, και υπάρχει και πιθανότητα να κλείσεις ένα-δυο συμβόλαια πριν φύγεις.

Ωραία έρευνα btw :-)

Δημοσ.
...Μην κοροϊδεύετε/βρίζετε τον τηλεφωνητή :-) Συνήθως πρόκειται για έναν κακόμοιρο που απλά έψαχνε για δουλειά...

Εγώ πάντως τους βρίζω. Όλους αυτούς που με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο και μου ζαλίζουν τα @@. Καμιά φορά και άσχημα. Αν παίρνει μεροκάματο για να μου πρήζει τα όργανα, πολύ θα ήθελα να του χώσω μια στο μάτι...

Δημοσ.
Εγώ πάντως τους βρίζω. Όλους αυτούς που με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο και μου ζαλίζουν τα @@. Καμιά φορά και άσχημα. Αν παίρνει μεροκάματο για να μου πρήζει τα όργανα, πολύ θα ήθελα να του χώσω μια στο μάτι...

Συμφωνώ αρκετά.Ειδικά η forthnet το έχει παρακάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφωνώ αρκετά.Ειδικά η forthnet το έχει παρακάνει.

γμστ, τα τελευταιά 2 χρόνια με έχουν πάρει τηλέφωνο 5-6 φορές για να με πείσουν να βάλουν 2Play...

ειλικρινά δεν τους λέει κάποιος να μην ενοχλούν αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές?!

Δημοσ.
γμστ, τα τελευταιά 2 χρόνια με έχουν πάρει τηλέφωνο 5-6 φορές για να με πείσουν να βάλουν 2Play...

ειλικρινά δεν τους λέει κάποιος να μην ενοχλούν αυτούς που είναι ήδη συνδρομητές?!

Ακριβώς αυτό κάνουν και σε φίλο μου που έχει forthnet,ο οποίος είναι εκνευρισμένος από το QoS τους,μετα είναι να πηγαίνεις στα κεντρικά κ να τα κάνεις λαμπόγυαλο όλα...

• 5 μήνες μετά...
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εγω εχω να σας πω 2 παραδειγματα πολυ προσφατα.ψαχνω για δουλεια κ εχουν σπασει τα νευρα μου!τις προαλες βλεπω αγγελεια για ενα μεσιτικο οκ λεω θα παω να δω.κλεινω ραντεβου παω εκει κ ειναι ενας μπαρμπας που μου πουλαει προλογο κ οσο εγω ημουν ανεκφραστη γτ εδειχνα οτι δεν με επειθε τοσο πιο πολυ προσπαθουσε  με λιγα λογια η δουλεια ας την κανει ο θεος ηταν η εξης : θα εχεις ενα καταλογο που θα σου δωσουμε κ θα περνεις τηλεφωνα και θα προσπαθεις να πεισεις να δωσουν τα ακινητα τους σε εμας και αν κλεισεις 60 ατομα τον μηνα κ τα πεισεις να υπογραψουν τοτε θα παρεις 500 ευρω το μηνα καθως επισης εαν πουλησεις η ενοικιασεις τπτ θα παρεις το 40% .κ τοτε του λεω α δλδ θελετε να σας φερνω πελατες  τοτε αγριεψε και με προσβαλε γτ ακουστικε σε ολο το γραφειο κ υπηρχαν κ αλλοι υποψηφιοι χαμαληδες.σηκωθικα κ εφυγα με τετοια νευρα αν ηξερα τι ζητανε θα τους ειχα σιχτιρισει απο το τηλ.για λαλακες ψαχνουν να τους κανεις τζαμπα την δουλεια κ την διαφημηση γτ ειναι ακατορθωτο να βρεις 60 πελατες τον μηνα να σου εμπιστευτουν τα ακινητα τους οντας απειρος  χωρις εκπαιδευση.αυτο ηταν το ενα κ το αλλο ηταν απο την πολυσυζητημενη χερμπαλ λαιφ που αναθεμα την ωρα τους τους βρισκω συνεχεια μπροστα μου.οσο τους σιχαινομαι τοσο πεφτω πανω τους.ευτυχως ξερω τι ειναι κ δεν επεσα στην ανοησια τους κ ουτε προκειται.αλλα ρε παιδι μου ειναι πολυ αδικο να ψαχνεις δουλεια κ σε ολοκληρη την χρυση ευκαιρια να ειναι ολες οι αγγελειες τετοιες.εχω απογοητευτει καμια σοβαρη και τιμια δουλεια με ικα κ ενσημα ολες ειναι χερμπαλ μερμαλ μεσιτικα χαμαλικια και γενικως δουλειες-εκμεταλευση σε ολο τους το μεγαλειο.

• Like 2
Δημοσ.

αυτες οι αγγελίες υπάρχουν για να τυπώνεται η εφημερίδα δυστυχώς για μας - ευτυχώς για εκεινους.

Αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της εφημερίδας σε εποχη με τετοια ανεργία και που δεν προσλαμβάνει κάνεις πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...