Προς το περιεχόμενο

VGA tο video converter

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να φτιαξω ενα μετατροπεα που να παιρνει σημα απο τη VGa (Dsub) θυρα του υπολογιστη και να βγαζει s-video ή composite βισμα (composite = μονο το Video βισμα απο το RCA).

Ακομα καλυτερα, αν καποιος εχει τετοιο και το πουλαει θα του ημουν υποχρεος, ή αν γινεται να βρω σε καποιο καταστημα κατι ετοιμο...

Δηλαδη ψαχνω κατι τετοιο

CBA0_03.jpg

Το μονο σχετικο λιγο που κοιταξα σε e-shop/plaisio ηταν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751324 το οποιο μαλλον δεν κανει (ή κανει?)

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.

• Moderators
Δημοσ.

Απο εξωτερικο δε παιζει να αγορασω.

Απο ελλαδα ναι, αλλα το emarket ειναι για δημοπρασιες, και η συγκεκριμενη ηδη εκλεισε..

Δημοσ.
Απο εξωτερικο δε παιζει να αγορασω.

Απο ελλαδα ναι, αλλα το emarket ειναι για δημοπρασιες, και η συγκεκριμενη ηδη εκλεισε..

Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα για το emarket!

Για τη όχι από εξωτερικό???:rolleyes:

Δημοσ.

Νομίζω οτι έχω εγώ ένα, το οποίο να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποίησα και ποτε. Θα δω αν επιβίωσε μιας μετακόμισης και θα σου πω.

• Moderators
Δημοσ.
Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα για το emarket!

Για τη όχι από εξωτερικό???:rolleyes:

Γιατι δε χρησιμοποιω πιστωτικες/χρεωστικες κτλ... ουτε Πέιπαλ. (οχι ακομα τουλαχιστον).

Νομίζω οτι έχω εγώ ένα, το οποίο να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποίησα και ποτε. Θα δω αν επιβίωσε μιας μετακόμισης και θα σου πω.

Take a look! :-D

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς τα pinout (με λίγο googling φαντάζομαι θα τα βρεις) για αυτό που θες αλλά πρέπει να το υποστηρίζει και η κάρτα σου αυτό το στιλ tv-out που θες ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ποιο στυλ Pinout?

Ολα τα dsub εχουν το ιδιο pinout :P

Κι επισης, η ερωτηση ηταν για το οτι αν αλλαξω μητρικη στο htpc, η νεα ΔΕΝ θα εχει rca/svideo, οπως η τωρινη, στην onboard vga.

Για μενα ομως ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εχει :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...