Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να φτιαξω ενα μετατροπεα που να παιρνει σημα απο τη VGa (Dsub) θυρα του υπολογιστη και να βγαζει s-video ή composite βισμα (composite = μονο το Video βισμα απο το RCA). Ακομα καλυτερα, αν καποιος εχει τετοιο και το πουλαει θα του ημουν υποχρεος, ή αν γινεται να βρω σε καποιο καταστημα κατι ετοιμο... Δηλαδη ψαχνω κατι τετοιο Το μονο σχετικο λιγο που κοιταξα σε e-shop/plaisio ηταν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751324 το οποιο μαλλον δεν κανει (ή κανει?) Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.
PETERANOS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Για τη δεν το αγοράζεις από το Amazon.co.uk?? VGA to S-Video Σου το βρήκα και σε Ελληνικό κατάστημα!! emarket.gr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Απο εξωτερικο δε παιζει να αγορασω. Απο ελλαδα ναι, αλλα το emarket ειναι για δημοπρασιες, και η συγκεκριμενη ηδη εκλεισε..
PETERANOS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Απο εξωτερικο δε παιζει να αγορασω. Απο ελλαδα ναι, αλλα το emarket ειναι για δημοπρασιες, και η συγκεκριμενη ηδη εκλεισε.. Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα για το emarket! Για τη όχι από εξωτερικό???
AlexNet Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω οτι έχω εγώ ένα, το οποίο να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποίησα και ποτε. Θα δω αν επιβίωσε μιας μετακόμισης και θα σου πω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα για το emarket!Για τη όχι από εξωτερικό??? Γιατι δε χρησιμοποιω πιστωτικες/χρεωστικες κτλ... ουτε Πέιπαλ. (οχι ακομα τουλαχιστον). Νομίζω οτι έχω εγώ ένα, το οποίο να σου πω την αλήθεια δεν χρησιμοποίησα και ποτε. Θα δω αν επιβίωσε μιας μετακόμισης και θα σου πω. Take a look!
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω ακριβώς τα pinout (με λίγο googling φαντάζομαι θα τα βρεις) για αυτό που θες αλλά πρέπει να το υποστηρίζει και η κάρτα σου αυτό το στιλ tv-out που θες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ποιο στυλ Pinout? Ολα τα dsub εχουν το ιδιο pinout Κι επισης, η ερωτηση ηταν για το οτι αν αλλαξω μητρικη στο htpc, η νεα ΔΕΝ θα εχει rca/svideo, οπως η τωρινη, στην onboard vga. Για μενα ομως ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εχει
caution Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλώδιο Dsub->tv-out δεν υποστηρίζουν όλες οι κάρτες ...διάβαζε πιο προσεκτικά βρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.