Προς το περιεχόμενο

Δουλεια για απογεύματα ή ΣΚ

dersvetengel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φετος επειδη κανω λιγοτερα φροντιστηρια ειπα να δουλεψω τα απογευματα η τα σαβατοκυριακα........το μονο που σκεφτηκα ηταν αυτο με τα διαφημιστικα φυλλαδια...καποις απο σας εχει καμια ιδεα πως μπορω να ξεκινησω...απο που,η προτεινετε εσεις καμια δουλιτσα :-(

Δημοσ.

1)για τα φυλλαδια θα δεις στο δρομο που μοιραζουν. σταματα εναν και ρωτα τον σχετικα με τη δουλεια και που να μιλησεις.

(tip. τα φυλλαδια εχουν δουλεια-λεφτα στις εκλογες!)

2)οσο για αλλη δουλεια θα σου ελεγα για σερβιτορος σε καφετερια ή ταβερνα.

3) υπαρχουν και οι πιο προσωπικες δουλειες οπως να βοηθας ηλικιωμενους, να πηγενεις για φωνια κτλ αλλα γι'αυτο χρειαζονται γνωριμιες. υπαρχουν ομως φυσικα σε ευπορες οικογενιες...

tip. ξεκινα απο το 3! εχει πιο πολλα λεφτα εκει....

υπαρχει και αλλη λυση οπως ο φιλος μας εδω http://kerkira.olx.gr/60-iid-20736895

αστειευομαι φυσικα

Δημοσ.

Κοιτα για καμιά περίπτωση σε καμιά εταιρία με δημοσκοπήσεις (όταν ήμουν φοιτητής ασχολιόμουν λίγο).

Σε καμιά εταιρία για part time.

Δημοσ.

μια ωραια δουλεια που σκεφτεται ενας φιλος μου φοιτητης ειναι dj σε κωλομπαρο. Σκεψου το

Δημοσ.
φετος επειδη κανω λιγοτερα φροντιστηρια ειπα να δουλεψω τα απογευματα η τα σαβατοκυριακα........το μονο που σκεφτηκα ηταν αυτο με τα διαφημιστικα φυλλαδια...καποις απο σας εχει καμια ιδεα πως μπορω να ξεκινησω...απο που,η προτεινετε εσεις καμια δουλιτσα :-(

Ποια ειναι η ειδικοτητα σου? Εχεις καποια πτυχια?

Πες μας τα προσοντα σου να σου προτεινουμε καταλληλη θεση.

Δημοσ.
μια ωραια δουλεια που σκεφτεται ενας φιλος μου φοιτητης ειναι dj σε κωλομπαρο. Σκεψου το

το εχω κανει..... δεν αξιζει!

Δημοσ.

λες εε?εχει προοπτικη ομως!κ πινεις κ βαζεις οτι σου ερθει κ μπανιζεις.

Δημοσ.
Κοιτα για καμιά περίπτωση σε καμιά εταιρία με δημοσκοπήσεις (όταν ήμουν φοιτητής ασχολιόμουν λίγο).

Σε καμιά εταιρία για part time.

δημοσκόπηση door-to-door, τότε που έκανα, ήθελε:

απασχόληση 3 με 4 ωρες, μόνο απόγευμα (γιατι πρωι βρισκεις μονο νοικοκυρές και συνταξιούχους στο σπίτι).

ΑΦΜ, "μπλοκάκι" παροχής υπηρεσιών για να πληρώνεσαι.

τα λεφτα δεν ήταν κατι εντυπωσιακό, αν σκεφτείς οτι θελει αρκετό περπάτημα,

αλλα δεν τα βγάζεις και δύσκολα, με την έννοια οτι δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν να αγοράσει κάτι, να αγχώνεσαι, κλπ . Δεν σου ανοιγουν πόρτα χτυπάς την επόμενη, θελει αυτοματισμό.

επιπλέον στο δρόμο δεν εχεις κανένα μπάστακα στο κεφάλι, οπως σε μαγαζί, γραφείο.

υποθέτω οτι θα πληρώνονται καλύτερα απο τη διανομή φυλαδίων (αν την κάνεις σωστά τη διανομή, και δεν τα διανέμεις μόνο σε κάδους :lol: :lol: )

για τις σημερινές αμοιβές καλύτερα ρώτα στις εταιρείες.

μια απο τις γνωστές εταιρείες : Focus Bari

και http://www.tnsicap.gr/index.aspx

*στις ιδιες εταιρείες, υπάρχουν και δημοσκοπίσεις μεσω τηλεφώνου, μεσα σε γραφείο.

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον ποστ. Χρειάζεται να χεις και μηχανάκι για τις μετακινησεις ή και με λεωφορείο, είσαι οκ? Και σε βάζουν κοντά στην περιοχή σου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δώσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες.Τι είδους δημοσκοπήσεις σου έδιναν?Τι έπρεπε να κάνεις?Μισθός?Σε ποιες περιοχές σε έστελναν?Δούλευες συνέχεια ή όποτε χρειαζόντουσαν καινούργια δημοσκόπηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...