theokosfp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας..προβληματιζομαι με κατι..μερικες φορες,το pc,οταν κανω ρεσταρτ κολλαει εκει στα ασπρα γραμματα και δεν μπαινει στην επιφανεια εργασιας.Σκεφτηκα μηπως εχω πολλα προγραμματα στην εκινηση αλλα εχςω ελαχιστα..αναρωτιεμαι μηπως φταιει επειδη δε κλεινω το pc.δλδ επειδη εχω καιρο να το κλεισω να αργει,επειδη και καλα αποθηκευει οτι εχω κανει ολο το διαστημα αυτο..δεν χερω..τι αλλο μπορει να φταιει?
theokosfp Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 y..εκει που σου λεει για τις πληροφοριες του συστηματος.κτλπ
Πέτρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Για αρχή, είσαι σε λάθος ενότητα... Ας το φροντίσει κάποιος mod. Συνήθως, όταν ο υπολογιστής "κολλάει" στο post (halt on error), κάτω-κάτω στην οθόνη βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, πχ ότι δεν ανιχνεύει σκληρό ή κάτι τέτοιο. Μερικές φορές συνοδεύεται από: Press f1 (πχ) to continue... ή κάτι αντίστοιχο. Όποτε στο ξαναβγάλει, κάνε τον κόπο να δεις τι ακριβώς βγάζει, μετέφερέ το εδώ να σε βοηθήσουμε, αν μπορούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.