Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απαράδεκτο παιχνίδι το Dead Space?Τι να πει κανείς...

γιατι τα υπολοιπα πώς σου φανηκαν?αυτο που λεει κουναω την οθονη πανω κατω δεν καταλαβα τι θελει να πει...μαλλον αυτος θα κουνιοταν..τι οπλα θα ηθελες φιλε μου?laser κι ετσι?halo να το κανουμε?αυτο δεν ειναι αρνητικο για μενα...ετσι κι αλλιως προτιμω τα παιχνιδια με οπλα με σφαιρες..τα οπλα κλωτσανε???μηπως μιλας για τα rpg???εγω δεν ειχα προβλημα με κανενα οπλο..με το default αυτοματο μαλιστα εκανα ανετα headshots απο μακρια

Ναι ειναι πραγματικα τρομερο, εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει κ ειναι κ παιχνιδαρα...τι 360 κ βλακειες.

Αντε να βγει να το παρω.

dr_thodt το σπαμ εχει και ορια

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απαράδεκτο παιχνίδι το Dead Space?Τι να πει κανείς...

Μιλαω για την συγκεκριμενη πιστα στο παιχνιδι η 9 αν θυμαμαι καλα οπου ειναι αδυνατο να συνεχισω λογω του οτι ανεβοκατεβαινει η οθονη

γιατι τα υπολοιπα πώς σου φανηκαν?αυτο που λεει κουναω την οθονη πανω κατω δεν καταλαβα τι θελει να πει...μαλλον αυτος θα κουνιοταν..τι οπλα θα ηθελες φιλε μου?laser κι ετσι?halo να το κανουμε?αυτο δεν ειναι αρνητικο για μενα...ετσι κι αλλιως προτιμω τα παιχνιδια με οπλα με σφαιρες..τα οπλα κλωτσανε???

Αν το παιξεις το παιχνιδι ισως καταλαβεις τι εννοω

Δημοσ.

Μαλλον δεν με καταλαβες...

Σαρκασμός σαρκασμός dig

ουσ α σαρκασμός [sarka'zmos]

ειρωνία

Η λέξη, που ετυμολογείται από το ρήμα της αρχαίας σαρκάζω (< σάρξ, σαρκός = κατασχίζω την σάρκαν διά των οδόντων, ως οι κύνες), είναι αρκετά εύγλωττη, καθώς κυριολεκτικά σημαίνει το ξέσχισμα, το σκίσιμο της σάρκας. Ποιος αμφιβάλλει ότι η σάτιρα και η διακωμώδηση δεν μπορεί ενίοτε να είναι καυστική ή δηκτική, δηλ. δεν έχει τη δύναμη να τσουρουφλίσει ή να δαγκώσει και να τραυματίσει;

Δημοσ.
γιατι τα υπολοιπα πώς σου φανηκαν?αυτο που λεει κουναω την οθονη πανω κατω δεν καταλαβα τι θελει να πει...μαλλον αυτος θα κουνιοταν..τι οπλα θα ηθελες φιλε μου?laser κι ετσι?halo να το κανουμε?αυτο δεν ειναι αρνητικο για μενα...ετσι κι αλλιως προτιμω τα παιχνιδια με οπλα με σφαιρες..τα οπλα κλωτσανε???μηπως μιλας για τα rpg???εγω δεν ειχα προβλημα με κανενα οπλο..με το default αυτοματο μαλιστα εκανα ανετα headshots απο μακρια

Εγω που εχω παιζει το game αρκετά πραγματικά δεν θυμαμαι κατι τέτοιο..δεν το εχω τελειώσει ομως ακόμα.Ισως αν εχει καποιο πρόβλημα υγείας το παιδι και τον ενοχλεί δε ξερω..Πάντως ποιον αλλον τροπο εχουν αν θέλουν να μιμηθούν πχ ενα σεισμό...

Δημοσ.
Εγω που εχω παιζει το game αρκετά πραγματικά δεν θυμαμαι κατι τέτοιο..δεν το εχω τελειώσει ομως ακόμα.Ισως αν εχει καποιο πρόβλημα υγείας το παιδι και τον ενοχλεί δε ξερω..Πάντως ποιον αλλον τροπο εχουν αν θέλουν να μιμηθούν πχ ενα σεισμό...

κάποιοι κατηγορούν το PS3 ότι δεν μπορεί να βγάλει 120fps, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το κατηγορήσουν και για ανεπάρκεια εξομοίωσης σεισμών :lol:

Δημοσ.
Πάντως ποιον αλλον τροπο εχουν αν θέλουν να μιμηθούν πχ ενα σεισμό...

απλο θα βγαλουν νεο χεριριστηριο που αντι για dualshock θα λεγεται electroshock...τα υπολοιπα νομιζω ειναι αυτονοητα:lol::lol:

Δημοσ.

μα το "κουναει το viewpoint" το κανουν πολλα παιχνιδια...ελεος που κολλανε μερικοι

Δημοσ.

Λοιπών,μολις άρχισα το παιχνιδάκι και λιαν συντόμως 8α πω τις εντυπώσεις μου και απο πρώτο χερι.Απο το λιγο που ειδα εχει και ανισο κατι που λείπει σε πολλα παιχνίδια ειδικά στα μουλτι.

Δημοσ.

Το οτι αφησες το Mario Galaxy στο Wii και αγορασες PS3 πριν απο μια εβδομαδα δεν σε χρηζει αυτοματα ειδικο στα Fps ωστε να ειρωνευεσαι και ολας.

Δημοσ.

πωπω οχι αλλο καρβουνο.... γιατι πρεπει να σπαμαρετε καθε ps3 θεμα ?? Οχουυυ

Λοιπον ον τοπικ: Single player επαιξα την πρωτη πιστα μονο οποτε δεν εχω να πω πολλα αλλα

to multi το εχω λιωσει, σχετικα, ειμαι μερικα ποντακια μακρια απο το τελευταιο rank.

Τα κοντρολ συνηθιζονται με μια ωριτσα παιχνιδι, δεν καταλαβαινω τον ντορο που εχει γινει με τα κοντρολ. Ρεαλιστικα δεν ειναι οπως λενε τα φανμποης αλλα ουτε ασχημα, αργα κλπ απλα διαφορετικα. +1 απο μενα

Γραφικα: Δεν ειμαι ειδικος ουτε θα κατσω να δω τα 423423 πιχελς αλλα μου φενονται παρα πολυ καλα +1

Physics: Πιστευω τα καλυτερα που εχω δει μεχρι στιγμης. Οτι και να πυροβολησεις σου δινει αλλη αντιδραση, σπανε τοιχοι, κλπ. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το πως κινουντε/τρεχουν οι χαρακτηρες. Πανε σαν χεσμενοι βασικα. +1

Gameplay: Αν επρεπε να το πω με μια λεξη θα ελεγα διασκεδαση! Σιγουρα δεν ειναι πρωτοτυπο εκτος απο μερικες λεπτομερειες αλλα ό,τι εχουν κανει απλα δουλευει και περνας ωραια την ωρα σου. Επισης το dynamic gameplay τα σπαει sto warzone οπου αλλαζει καθε αποστολη μεσα στην πιστα. Το μονο που δεν μ'αρεσει ειναι τα turrets του engineer γιατι ειναι πολυ αδυναμα... ενα ατομο μονο του μπορει να αντεξει και να το καταστρεψει.. λιγο τραγικο μου φενεται αυτο. +1 παντως

Προτιμω παντως 16-20 players, 32 ειναι υπερβολικα πολλοι και κατανταει grenade/spawn spam die-repeat. Με λιγοτερους παιχτες φενεται και το skill και η στρατηγικη.

lag: δεν εχω παρατηρησει κατι τραγικο, αλλα δεν ειναι ανυπαρκτο, μπορει να εχω κακη συνδεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...