giorgos147 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σας παιδιά. Μετά από σπάσιμο νεύρων και ψαξίματος δεν έβρισκα τίποτα. Σήμερα μου ήρθε η ιδέα μιας σχολικής ιστοσελίδας.Τι θα περιέχει;Διάφορες κατηγορίες για κάθε γούστο.Ας πούμε εγώ θέλω να βλέπω τεχνολογικά νέα...Ε,θα έχει και για μένα...Ενώ εσύ οικολογικά...Ε,θα έχει και απο αυτά,Φόρουμ φυσικά...Διάφορα σχολικά βοηθήματα κ.λπ. Το τι θα περιέχει δεν είναι θέμα για συζήτηση ακόμα...Θέλω πρώτα απο όλα,όποιος θέλει να με βοηθήσει να δηλώσει εδώ.Ας γράψει το e-mail του και θα τον ενημερώσω εγώ απο το δικό μου.Αν δε θέλει να γράψει το e-mail του εδώ,ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα εδώ ή στο email μου([email protected]). Ψάχνω κυρίως για άτομα που έχουν ένα απο τα παρακάτω: γνωρίζουν κάποια πράγματα απο cms(στη προκειμένη περίπτωση θα χρησιμοποιήσω joomla) ξέρουν απο web design όρεξη για ψάξιμο/γράψιμο άρθρων Είδα που δεν υπάρχει κάποια παρόμοια ιστοσελίδα στην Ελλάδα,και πιστεύω θα αρέσει στους μαθητές αλλά και γιατί οχι σε ανθρώπους που εργάζονται και δεν έχουν σχέση με σχολεία(μιας που θα περιέχει και άρθρα απο διάφορους κλάδους....Όπως π.χ. τεχνολογικά άρθρα) Το έχω βάλει σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.Όποιος θέλει να συνεργαστεί ας γράψει εδώ,ή ας στείλει προσωπικό μήνυμα ή mail. Καλό σας βράδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.