ondoin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Πρωτη φορα στη ζωη μου που δυσκολευτηκα να δω ενα ντοκυμαντερ εως το τελος. Earthlings (Greek subtitles)
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Πρωτη φορα στη ζωη μου που δυσκολευτηκα να δω ενα ντοκυμαντερ εως το τελος. Earthlings (Greek subtitles) Πωωω, ρε φιλε κατασταση γμησε τα...
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Γ@μησε μας ρε φίλε... Τι δυσκολεύτηκες να δεις ως το τέλος??? Εγώ σε 2 - 3 σημεία το πήγα να δω περι τίνος πρόκειται και πραγματικά ανακατεύτηκα, όχι να κάτσω να δω μιάμιση ώρα τέτοια πράγματα... Μα τι κακοί που είμαστε όμως σαν φυλή ε ???? Πραγματικά πως μπορούν μερικοί και τα κάνουν αυτά? Εγώ βλέπω χτυπημένα σκυλιά σε μεγάλους δρόμους και πιάνεται η καρδιά μου...
Toufas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 για την σφαγη των ζωων: οσο ο κοσμος αγοραζει οτι εχει το μαγαζι/χασαπης/super market χωρις να ρωταει για την προελευση του ζωου κλπ δεν θα υπαρξει αλλαγη. εδω στην αγγλια εδω και μερικα χρονια ξεκιναει και ασχολειται ο κοσμος με το φαγητο σε τετοιο βαθμο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 δηλαδη τι κανουν; για τους αγγλους παντως εχει βουηξει ο τοπος οτι ειναι sheep shaggers.
Veltiwths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Χαμος γινεται και αυτη η κατασταση δε προκειται να σταματησει,,,δυστηχως
PCharon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Το νέο ποιό είναι από την ιστορία? Δεν έμαθα κάτι καινούργιο. Chrisxxx αυτό με το φουά γκρα είναι μια μλκ των Γάλλων, μην το ψάχνεις. Μία και μοναδική επισήμανση μόνο για κάτι συγκεκριμένο: όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης και τη θανάτωση οικόσιτων ζώων, τίποτα από όσα έδειχναν τα βίντεο δεν είναι νόμιμο και δεν ενδείκνυται. Αυτά που δείχνει είναι καθαρά βασανιστήρια και σε καμία περίπτωση δεν είναι κανόνας (το κρέας από βασανισμένο ή αγχωμένο πριν τη σφαγή ζώο δεν θεωρείται κατάλληλο για κατανάλωση). Τα υπόλοιπα ασχολίαστα.
Iron_man21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Χαμος γινεται και αυτη η κατασταση δε προκειται να σταματησει,,,δυστηχως οτι αρχίζει , δύσκολα μετά σταματαει.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 σχετικα με το foie gras, και εκει υπαρχει το αναλογο σωστο, δεν ειναι ολα τα ιδια οπως και ολες οι μπριζολες που παιρνουμε δεν ειναι απο σφαγη/αναθρεψη με τον ιδιο τροπο μην λετε πραγματα χωρις να τα ξερετε, τα ακουν αλλοι και τα υιοθετουν
PCharon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Toufas, αυτοί από πάνω τροφοδοτούν όλη τη Γαλλία? (επίσης δεν δείχνει το πουλερικό πριν τη σφαγή πως έχει καταντήσει) Τέλος πάντων, το θέμα αφορά τόσα πολλά που καλύτερα να μη σταθούμε στο δέντρο.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 αν ο κοσμος ενισχυσει τις μικρες αλλαγες θα γινουν μεγαλες. ετσι εδω με τα κοτοπουλα απο τοτε που παιχτηκανε 2 εκπομπες στην tv, γινανε τα πανω κατω στα supermarkets (organic/free range να ειναι ξεπουλημενα και τα κανονικα των κλουβιων στα ραφια)
mezger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πραγματικά φοβερές οι εικόνες...μόλις το τελείωσα και σίγουρα δε θα το ξεχάσω εύκολα. Το μόνο που με πείραξε είναι η υποκειμενικότητα που είχε, σε σημείο βλακείας. Λέει π.χ. ότι μιας και μετά τις δοκιμές σε ζώα κάθε φάρμακο περνάει και κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, θα μπορούσαμε να τα δοκιμάζουμε κατευθείαν σε ανθρώπους, επειδή οι δοκιμές στα ζώα είναι περιττές. Είναι τόσο χαζό επιχείρημα που είτε είναι ο τύπος ηλίθιος ή νομίζει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους...σε κάθε περίπτωση και ότι άλλο λέει ελέγχεται ως προπαγάνδα. Στον αντίποδα ο άλλος με το foie gras που λέει ότι οι πάπιες γουστάρουν να στουμπώνωνται με φαγητό. Όλοι προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τις ηλίθιες συνήθειές μας αλλά αυτός το παράκανε. Εγώ πάντως περιμένω αυτό
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το οτι οι παπιες τρωνε σαν διαολοι οταν ειναι να αποδημισουν το χεις δει? αν θες σου βαζω και video με foie χωρις force feeding με παπιες/χηνες ελευθερας βοσκης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.