sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 καλησπέρα! δε ξέρω καν αν κάνω καλά που ποσταρο σε αυτην την ενότητα γιαυτό το θέμα αν δεν ταιριαζει ας το μεταφαιρει καποιος mod έχω στο tower στη μπροστά πλευρά υποδοχή για να βάζω usb αλλά δεν είναι συνδεδεμένο με την μητρική προφανώς μου λείπει αυτό το καλώδιο και ψάχνω κάπου να το προμηθευτώ όπου και να ρώτησα όμως ( plasio e shop multirama ktl ktl ) μου είπαν πως δεν έχουν τέτοιο πράγμα το κακό ειναι πως δεν ξέρω καν αν έχει ιδική ονομασία ώστε να το ψάξω στο νετ από μαγαζί στο εξωτερικό.. υπάρχει καποιος μήπως που γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο μαγαζί να πουλάει τέτοια καλώδια εδώ στην ελλαδα η αν υπάρχει κάποια ονομασία ωστε να ψάξω κάποιο μαγαζί απο το εξωτερικό?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αδερφέ ξαναπροσπάθησε στο ''Hardware". Eδώ είναι το φόρουμ με τα κλειδωμένα ποσοσφαιρικά νήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 έχω στο tower στη μπροστά πλευρά υποδοχή για να βάζω usb αλλά δεν είναι συνδεδεμένο με την μητρική προφανώς μου λείπει αυτό το καλώδιο και ψάχνω κάπου να το προμηθευτώ προφανώς δεν είναι συνδεδεμένο πάνω στη μητρική...ανοιξε το tower, και σύνδεσε το καλώδιο πάνω στη μητρική...λογικά δε σου λείπει το καλώδιο
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 δεν υπάρχει αυτό το καλώδιο αν το χα όλα καλά θα ήταν θα το χα συνδέσει! το κουτί το έχω αγοράσει πάνω από 4 χρονια (οποτε αν το καλωδιο ηταν μαζι με το κουτι κατα την αγορα θα το χω χασει αφου δε το βρισκω) και έχω αλλάξει από τότε 3ς μητρικές και σίγουρα καμιά τους δεν είχε τέτοιο καλώδιο σαν extra (όλες έχουν τις extra usb που μπαίνουν στο πίσω μέρος του tower)
SeKoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό είναι καλώδιο του κουτιού. Αν είναι τοσο παλιο το κουτί σου δεν ξέρω αμα θα βρείς. Μπροστά έχει το Port Και δεν έχει το καλώδιο; και εκεί πως μοιάζει το βύσμα; (απο μέσα έννοω) Αμα δεν βγάλεις άκρη υπάρχουν bay με ίδιες συνδέσεις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802468
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 οκ, νομίζω τότε ψάχνεις κάτι τέτοιο http://www.frozencpu.com/products/5778/cab-93/12_10-Pin_Internal_USB_20_Extension_Cable.html (εξαρτάται βέβαια απο τον τύπο σύνδεσης της μπροστινής υποδοχής)
sndev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντησεις! @sekos ναι έχει το Port για να συνδεθεί ένα καλώδιο πάνω, είναι αρσενικό δλδ έχει δοντάκια και πρέπει να κουμπώσει πάνω του ένα θηλυκό βυσματακι μάλλον είναι το καλώδιο που ποσταρε ο φίλτατος natural_sgf άπλα από ότι είδα μου χρειάζεται καλώδιο με δυο θυλικα βύσματα μιας και στη μητρική θηλυκό πρέπει να κουμπώσει btw δεν είχε πάει καθόλου το μυαλό μου στη λύση να βάλω τέτοιο bay μπροστά αν και μου είναι άχρηστο (όλο το πακετάκι) μιας και μόνο usb χρειάζομαι αλλά στην έσχατη περίπτωση αμα δεν βρω τετοιο καλωδιο τι άλλο να κάνω ? @natural_sgf ναι! αυτό έψαχνα με διαφορετικοί βυσματακι αλλά όπως και ν έχει ευχαριστώ γτ είδα πως λέγεται ώστε να κάνω αναζήτηση στο νετ μπας και βρω να το αγοράσω από πουθενά!
nukem111 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Φιλε μου κανε μια μαγκια, επειδη το ιδιο ειχε παθει ο κολητος μου και εμεινα κοκκαλο πως δεν το σκεφτηκε... Ανοιξε το κουτι, βγαλε την προστινη οψη και δεις μηπως το καλωδιο ειναι μπλεγμενο μπροστα και απλα δεν το αφησαν να φαινεται μολις ανοιξεις το case...λεω μηπως! Αν δεν ειναι ετσι, παρε το καλωδιο που σου εδειξε ο νατουραλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.