Προς το περιεχόμενο

Μικρόφωνο στα 7

ScarletK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Long post.

Στην onboard κάρτα ήχου δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω το mic(P5E WS Pro(mobo)),από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ vista.

Πέρασε κάποιος καιρός χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα, τελικά πέρασα σε 7 και είπα οτί ήταν ώρα να δούμε τι παίζει με το μικρόφωνο.Τίποτα πάλι.

Κάποια φάση τα ηχεία μου άρχισαν να βουίζουν τρελά οπότε αγόρασα μία κάρτα της πλάκας vista compatible.Με τα πολλά, πάλι τα ίδια, το mic δε δουλεύει.

Να σημειώσω ότι είναι ενεργοποιημένο στα recording devices είναι default συσκευή+microphone boost αλλά είναι τελείως νεκρό.

Στο sound recorder δεν πιάνει τίποτα.Δεν είναι muted.

Εχω δοκιμάσει skype και msn λόγω ρυθμίσεων μπας και, αλλά @@.

Set up mic,speech recognition από τα 7 δεν άλλαξαν κάτι.

Drivers up to date και από το site της trust.

-----------------------------------------------------------------------------

Πειραματίστηκα λίγο με τις καρτές και συνέβη το εξής, όταν βάζωτο mic στην onboard

και τα ηχεία στην καινούργια κάρτα δουλεύει, αλλά λόγω ζημιάς προφανώς, το βουητό

πιάνει και το μικρόφωνο.Δηλαδή ηχογραφώ αλλά έχει ένα background noise τελείως σπαστικό.Οπότε έχω κάνει disable από το bios την κάρτα atm.

------------------------------------------------------------------------------

Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω ένα νέο headset που πήρα πρόσφατα, χωρίς επιτυχία.

Είμαι πάνω από 4μήνες χωρίς μικρόφωνο(ευτυχώς που έκοψα το wow ;p) κι ανά τακτά χρονικά διαστήματα κοιτάω στο νετ.

Έχω βρει ένα καρό προβλήματα και λύσεις και τίποτα δεν έχει δουλέψει μέχρι τώρα.

Τα φώτα σας παρακαλώ μπας και αγνοώ κάτι πολύ βασικό (έχει αρχίσει να συμβαίνει υπερβολικά πολλές φορές :( ) ή οτιδήποτε άλλο.

:rolleyes:

edit:

1)το headset είναι απευθείας συνδεδεμένο με την κάρτα,όχι σε μπροστινές πλαγιομετωπικές θύρες κτλ.

2)Δοκίμασα και τα δύο headset σε pc φίλου με xp, το ένα ακούγεται

αμυδρά, το δεύτερο δυνατά αλλα με κάποιες παρεμβολές (ίσως να οφείλονται στο mic boost).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...