UpToDate_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Γεια σας κ παλυ. Σχετικα με ενα προβλημα στο pc της κοπελιας μου...το pc ειναι πανπαλαιο απ'οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο...καπου (2000)λογικα Θυρες Ethernet δεν εχει και ετσι το μοντεμ συνδεεται μεσω USB με το pc... Το προβλημα που βρηκε ειναι οτι ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν ολες οι θυρες USB κ δεν μπορει καν να συνδεθει στο Ιντερνετ Τωρα,τι θα μπορουσαμε να κανουμε? Ευχαριστω για την οποια απαντηση Γεια σας κ παλυ.Σχετικα με ενα προβλημα στο pc της κοπελιας μου...το pc ειναι πανπαλαιο απ'οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο...καπου (2000)λογικα Θυρες Ethernet δεν εχει και ετσι το μοντεμ συνδεεται μεσω USB με το pc... Το προβλημα που βρηκε ειναι οτι ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν ολες οι θυρες USB κ δεν μπορει καν να συνδεθει στο Ιντερνετ Τωρα,τι θα μπορουσαμε να κανουμε? Ευχαριστω για την οποια απαντηση Το προβλημα λυθηκε... Υπηρχε απ εχτες...και λυθηκε μολις εκανα το ποστ Παρακαλω το θεμα να διαγραφει,τροποποιηθει...μεταφερθει... Συγνωμη κ παλυ
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 smilies overflow. Πες μας και τι εφταιγε για την ιστορια, μπας και αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.