Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση φορητου με τηλεοραση

terry3146

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω να κανω την εξης ερωτηση..

Εχω φορητο υπολογιστη με εξοδο VGA και μια τηλεοραση με εισοδους HDMI, SCART, S-VIDEO...Πως γινεται να συνδεσω αυτα τα δυο???Υπαρχει καλωδιο απο VGA σε HDMI ή SCART ή ακομα και S-VIDEO????Εχω βρει καλωδιο απο DVI σε HDMI..Υπαρχει μετατροπεας απο VGA σε DVI?? (εχω βρει το αντιθετο)

Δημοσ.
Εχω να κανω την εξης ερωτηση..

Εχω φορητο υπολογιστη με εξοδο VGA και μια τηλεοραση με εισοδους HDMI, SCART, S-VIDEO...Πως γινεται να συνδεσω αυτα τα δυο???Υπαρχει καλωδιο απο VGA σε HDMI ή SCART ή ακομα και S-VIDEO????Εχω βρει καλωδιο απο DVI σε HDMI..Υπαρχει μετατροπεας απο VGA σε DVI?? (εχω βρει το αντιθετο)

Αν δεν έχει ο φορητός σου dvi, ή η τηλεόρασή σου Vga (dsub), τότε δυστυχώς η καλύτερη σύνδεση που μπορείς να κάνεις είναι η s video.

Δημοσ.

Aπλα με το s-video εχει ασπρομαυρη εικονα...Κ καποιον ποιο ειδικο απο μενα που ρωτησα μου ειπε οτι ολοι οι φορητοι με εξοδο s-video εχεουν ασπρομαυρη εικονα στην εξοδο αυτη...Καποιος μετατροπεας ή καλωδιο οπως αυτα που περιγραψα παραπανω δεν υπαρχει????

Δημοσ.
Aπλα με το s-video εχει ασπρομαυρη εικονα...Κ καποιον ποιο ειδικο απο μενα που ρωτησα μου ειπε οτι ολοι οι φορητοι με εξοδο s-video εχεουν ασπρομαυρη εικονα στην εξοδο αυτη...Καποιος μετατροπεας ή καλωδιο οπως αυτα που περιγραψα παραπανω δεν υπαρχει????

Δεν έχεις πάρει το σωστό καλώδιο svideo, γι αυτό σου δείχνει ασπρόμαυρο σήμα.

Δημοσ.

η τηλεόρασή σου έχει HDMI και δεν έχει VGA είσοδο;

εγώ σύνδεσα vga σε vga αλλά υπάρχει και καλώδιο vga σε scart.

Δημοσ.

Βρηκα ενα σχετικα ακριβο μετατροπεα απο VGA σε DVI....Μετα μπορω να χρησιμοποιησω ενα καλωδιο απο DVI σε HDMI και εγινε η δουλεια ....τι λετε???Βλεπω οτι υπαρχει κ μετατροπεας απο VGA σε s-video αλλα δεν το εχω βρει πουθενα .....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...