terry3146 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εχω να κανω την εξης ερωτηση.. Εχω φορητο υπολογιστη με εξοδο VGA και μια τηλεοραση με εισοδους HDMI, SCART, S-VIDEO...Πως γινεται να συνδεσω αυτα τα δυο???Υπαρχει καλωδιο απο VGA σε HDMI ή SCART ή ακομα και S-VIDEO????Εχω βρει καλωδιο απο DVI σε HDMI..Υπαρχει μετατροπεας απο VGA σε DVI?? (εχω βρει το αντιθετο)
nikosl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εχω να κανω την εξης ερωτηση.. Εχω φορητο υπολογιστη με εξοδο VGA και μια τηλεοραση με εισοδους HDMI, SCART, S-VIDEO...Πως γινεται να συνδεσω αυτα τα δυο???Υπαρχει καλωδιο απο VGA σε HDMI ή SCART ή ακομα και S-VIDEO????Εχω βρει καλωδιο απο DVI σε HDMI..Υπαρχει μετατροπεας απο VGA σε DVI?? (εχω βρει το αντιθετο) Αν δεν έχει ο φορητός σου dvi, ή η τηλεόρασή σου Vga (dsub), τότε δυστυχώς η καλύτερη σύνδεση που μπορείς να κάνεις είναι η s video.
terry3146 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Aπλα με το s-video εχει ασπρομαυρη εικονα...Κ καποιον ποιο ειδικο απο μενα που ρωτησα μου ειπε οτι ολοι οι φορητοι με εξοδο s-video εχεουν ασπρομαυρη εικονα στην εξοδο αυτη...Καποιος μετατροπεας ή καλωδιο οπως αυτα που περιγραψα παραπανω δεν υπαρχει????
nikosl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Aπλα με το s-video εχει ασπρομαυρη εικονα...Κ καποιον ποιο ειδικο απο μενα που ρωτησα μου ειπε οτι ολοι οι φορητοι με εξοδο s-video εχεουν ασπρομαυρη εικονα στην εξοδο αυτη...Καποιος μετατροπεας ή καλωδιο οπως αυτα που περιγραψα παραπανω δεν υπαρχει???? Δεν έχεις πάρει το σωστό καλώδιο svideo, γι αυτό σου δείχνει ασπρόμαυρο σήμα.
opera Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 η τηλεόρασή σου έχει HDMI και δεν έχει VGA είσοδο; εγώ σύνδεσα vga σε vga αλλά υπάρχει και καλώδιο vga σε scart.
terry3146 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ναι δυστυχως δεν εχει VGA...Εχεις καποιο σαιτ που μπορω να βρω καλωδιο απο VGA σε SCART???
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 To έχει ο Γερμανός. Το είχα πάρει από εκεί. Αλλά δεν μου δούλεψε...
terry3146 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Βρηκα ενα σχετικα ακριβο μετατροπεα απο VGA σε DVI....Μετα μπορω να χρησιμοποιησω ενα καλωδιο απο DVI σε HDMI και εγινε η δουλεια ....τι λετε???Βλεπω οτι υπαρχει κ μετατροπεας απο VGA σε s-video αλλα δεν το εχω βρει πουθενα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.