Allokotos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Γεια σε όλους Έχω ένα sony vaio laptop συγκεκριμένα το VGN-AR61ZU.Μετά από σχεδόν 1 χρόνο και καμία ενημέρωση driver για την καρτα γραφικών(8600gt) από το vaio updates, είπα να κάνω install τους καινούργιους notebooks drivers από το site της nvidia.Αφού πρώτα σιγουρεύτικα ότι έιναι συμβατοί με την κάρτα μου έκανα uninstall τους παλιούς.Μέχρι εδώ καλά.Όταν όμως προσπάθισα να τους κάνω install πήρα το παρακάτω μύνημα (Ο εντοπισμός προγραμμάτων οδήγησης που είναι συμβατοί με το υλισμικό που διαθέτετε αυτήν την στιγμή δεν είναι δυνατός από το πρόγραμμα αρχικής ρύθμισης NVIDIA.Η εγκατάσταση θα τερματίσει τωρα).Ότι και να προσπάθισα να κάνω πέρωω πάντα αυτό το μύνημα.Τι πρέπει να κάνω για να γίνουν install οι drivers?
basilis5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εισαι σιγουρος πως ειναι συμβατοι με την εκδοση της καρτας γραφικων που εχεις; 8600 M gt; αν δεν κανω λαθος για φορητους βγαινουν ειδικες εκδοσεις. επισης αν θες υπαρχει ειδικη εοτητα στο φορουμ για οδηγους, μπορεις να ρωτησεις κι εκει
geovala Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ΚΑι εγώ έχω Vaio και είχα αυτό το πρόβλημα.Θα πάς στο laptopvideo2go.com και θα τους κατεβάσεις απο εκεί.Είναι τροποποιημένοι drivers, αυτούς έχω και δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα Και εγώ έχω Vaio και είχα αυτό το πρόβλημα.Θα πάς στο laptopvideo2go.com και θα τους κατεβάσεις απο εκεί.Είναι τροποποιημένοι drivers, αυτούς έχω και δεν αντιμετοπίζω κανένα πρόβλημα ή Θα κατεβάσεις αυτό http://www.driverheaven.net/nvmodtool.php που κάνει την ίδια δουλειά για τους drivers που έχει ήδη κατεβλασει.
Allokotos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Thnx Geovala.Δοκίμασα και τις 2 λύσεις σου.Έκανα modify τους drivers που είχα κατεβάσει από την nvidia και κατάφερα να τους κάνω install αλλά ενώ μου αναγνώριζε κανονικά την κάρτα δεν μπορούσε να ανοίξει κανένα game ούτε να κάνω enable το aero τον vista .Τελικά πήγα στο laptopvideo2go.com και κάτεβασα απο εκεί τους drivers οι οποίοι δουλεύουν μια χαρά .
Nikker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Έχω τον ίδιο ακριβώς υπολογιστή. Αναβαθμίστηκα σε Windows 7 32. Έκανα αυτό το Patch απο το Driver Heaven. Δεν ξέρω αν το έχω κάνει κανονικά και σωστά Install. Πάντως δεν μπορώ να παίξω HD Video, μου κάνει κόλπα. Αργεί κίνηση μαυρίζει οθόνη και τα σχετικά. Και με VLC, Media player classic και Cyberlink PowerDVD 9 που είναι το καλύτερο για HD.
kostasfalcon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 http://www.laptopvideo2go.com εκει θα βρεις drivers μαζι με το απαραιτητο inf αρχειο.
Nikker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παίδες ειλικρινά sorry που είμαι τόσο νουμπάς. Here goes... Το patch απο το Driver Heaven το έκανα ολόσωστα και δεν έκανε τίποτα. Κατέβασα δύο αρχεία απο το laptop2videogo για τον υπολογιστή μου. Ένα inf και ένα που κάνει extract στην επιφάνεια εργασίας όταν το τρέχω. Πάω στο setup στο νέο extracted και μου βγαίνει το γνωστό μήνυμα των drivers που έχω κατεβάσει απο το Nvidia. Κάτι περί συμβατότητας. Δεν έχει οδηγίες χρήσης, τι το κάμω?
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Παίδες ειλικρινά sorry που είμαι τόσο νουμπάς.Here goes... Το patch απο το Driver Heaven το έκανα ολόσωστα και δεν έκανε τίποτα. Κατέβασα δύο αρχεία απο το laptop2videogo για τον υπολογιστή μου. Ένα inf και ένα που κάνει extract στην επιφάνεια εργασίας όταν το τρέχω. Πάω στο setup στο νέο extracted και μου βγαίνει το γνωστό μήνυμα των drivers που έχω κατεβάσει απο το Nvidia. Κάτι περί συμβατότητας. Δεν έχει οδηγίες χρήσης, τι το κάμω? Αφου κανεις extract τους drivers θα βαλεις και το Inf αρχειο μεσα στον φακελο. Αν σου βγει μυνημα αντικαταστασης θα πατησεις το ναι. Τελος κανεις εγκατασταση και μετα επανεκινηση και εισαι οκ.
Nikker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όλα ΟΚ επιτέλους. For the record. Ο υπολογιστής μου είναι Sony Vaio VGN AR61ZU με τα νέα Windows 7. Διέγραψα το ότι να ναι drivers που είχα κατεβάσει απο την Nvida με το free πρόγραμμα Driver Sweeper. Το patch που κατέβασα απο το Driver Heaven με το Driver της Nvidia δεν δούλεψε. Ξαναδιέγραψα με Driver Sweeper. Κατέβασα απο το laptopvideo2go. Τα έκανα extract σε έναν φάκελο. Και έκανα copy paste to inf κατευθείαν μέσα. Δεν λειτούργησε γιατί δεν κράτησε το παλιό αρχείο και το καινούριο καθότι αυτό που είχε μέσα λεγότανε nv_disp και το pasted nv_disp.inf. Επομένως έκανα copy paste το περιεχόμενο του nv_disp.inf μέσα στο nv_disp το σωσα και το εγκατέστησε κανονικότατα.
kostasfalcon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Όλα ΟΚ επιτέλους. For the record. Ο υπολογιστής μου είναι Sony Vaio VGN AR61ZU με τα νέα Windows 7. Διέγραψα το ότι να ναι drivers που είχα κατεβάσει απο την Nvida με το free πρόγραμμα Driver Sweeper. Το patch που κατέβασα απο το Driver Heaven με το Driver της Nvidia δεν δούλεψε. Ξαναδιέγραψα με Driver Sweeper. Κατέβασα απο το laptopvideo2go. Τα έκανα extract σε έναν φάκελο. Και έκανα copy paste to inf κατευθείαν μέσα. Δεν λειτούργησε γιατί δεν κράτησε το παλιό αρχείο και το καινούριο καθότι αυτό που είχε μέσα λεγότανε nv_disp και το pasted nv_disp.inf. Επομένως έκανα copy paste το περιεχόμενο του nv_disp.inf μέσα στο nv_disp το σωσα και το εγκατέστησε κανονικότατα. Μια χαρα.....παρακαλω φιλε μου
dimitris IBM Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Γεια χαρά παιδιά! θέλω να μάθω μερικά πράγματα για την κάρτα γραφικών μου. πήγα στις ιδιότητες της επιφάνειας εργασίας αλλά λέει κάτι για VgaSave. πως μπορώ να μάθω τι μάρκα είναι? και συγνώμη που είμαι άμπαλος σχετικά με pc... help!
linaki_ath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 μια χαρά σωθήκαμε, να στε καλά για τη λύση )))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα