Προς το περιεχόμενο

προβλημα με pc

circadian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

θα αρχισω περιγραφοντας το pc εχουμε και λεμε,

amd 4400+

asus a8n-sli deluxe

2x512 ram

2x250 wd sata

asus 7800gtx

αυτα απο setup. τωρα το προβλημα.

1. οταν πρωτοφτιαχτηκε το μηχανημα ειχα τους σκληρους σε raid 0 στις silicon τις sata (εχει και nvidia). απο την αρχη λοιπον με ειχε ταραξει σε bsod. irql_not_less_or_equal το πιο συνηθες. μην εχοντας χρονο δε το πολυεψαξα και το συστημα αυτο απο πρωτο εγινε δευτερο λογω οτι ηθελα κατι σταθερο να δουλευω.

2. βγηκε το fallout 3. και επειδη το λαπτοπακι μου δε το σηκωνε ειπα να αναβιωσω το pc με την ελπιδα οτι κατι μπορει να γινει. αλλαζω λοιπον τους σκληρους απο τις silicon και τους βαζω στις nvidia. οσο καιρο ειναι ετσι δεν εχω ουτε ενα bsod. ομως... τα windows καταρεουν.

πρωτα αρχισε ο firefox ο οποιος κολλαει καθε τρεις και λιγο σε σημειο που ξεκινουσε και εκλεινε και αναγκαστηκα να τον ξαναπερασω.

ο avast κολλαει και δεν αφηνει τα windows να φορτωσουν. βλεπω δλδ background και mouse αλλα ως εκει.

και φυσικα το fallout ο λογως που δεν το εχω εκπαραθυρωσει κολλαει και αυτο. στο παιχνιδι μεσα απο κολληματα στο φορτωμα τις ταξης του ενος δευτερολεπτου ή με κολληματα παιζω 5 δευτερολεπτα κολλαει ενα (διορθωνετε με επανεκινηση του παιχνιδιου). και τελος με crashαρισμα του παιχνιδιου εντελως.

πολλα εγραψα. αν καποιος εχει καμια ιδεα να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...