spiridaus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Hello! Έχω ένα καινούριο hp pavilion dv5 1145ev kai windows vista. Λοιπον μετα από κάποιο σημεί αφού τον ανοίγω και χωρίς προειδοποίηση χάνεται ο ήχος. Οι εντάσεις είναι όλες στο φουλ δεν κλείνει από εκεί , απλά δε παιζει ο ήχος. Τα mp3 δεν τα ανοίγει καν , βγάζει σφάλμα στην αναπαραγωγή. Οταν κάνω επανεκκίνηση φτιάχνει αλλα μετά από λίγο πάλι τα ίδια..Τι φταίει;; Εγώ το μόνο που εχω πειράξει είναι να βάλω το κ-lite codec pack, αλλα δε μουχει ξανατύχει αυτό.. Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έχω βάλει το θέμα σε λάθος κατηγορία.
michalis2610 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μπακαλίστική λύση αλλά τέτοια ώρα-τέτοια λόγια. Για αρχή μπορείς να κάνεις τα παρακάτω (αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη) 1. Απεγκατάσταση των οδηγών της κάρτας ήχου συν των προγραμμάτων αναπαραγωγής που χρησημοποιείς. 2. Επανεκκίνηση 3. Καθάρισμα της registry με εάν πρόγραμμα σαν το ccleaner ή το Advance System Care 4. Ενημέρωση των "παραθύρων" (αν υπάρχει κάτι επανεκκίνηση ξανά) 5. Εγκατάσταση των προγραμμάτων media player/vlc/foobar2000 ή ότι άλλο χρησημοποιείς
bakass Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 κανε και μια επαναφορα συστηματος σε μια ημερομηνια που δεν ειχες προβλημα με τον ηχο!ισως να ξεσκαλωσει η καρτα σου...
spiridaus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να κάνω αυτά που λέτε, αλλά: To πρόβλημα υπάρχει από τότε που πήρα το λάπτοπ(δεν είναι ούτε μήνας). Έχω χρησιμοποιήσει μόνο το media player των windows το οποιο υπήρχε μέσα. Επίσης το πρόβλημα με τον ήχο υπάρχει και σε web radio (μεσω του browser δηλαδη) χωρίς να ανοίξω καθόλου τον media player. Mήπως είναι κάτι άλλο;Καποιο πρόβλημα των HP ; Είναι πολύ σπαστικό παντως! ΗΕLPPP
kakovatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Από ότι φαίνεται είναι πρόβλημα στην κάρτα ήχου. Καταρχάς απεγκατέστησε του drivers και εγκατάσταση ξανά τους τελευταίους updated drivers, αλλιώς το πας για αλλαγή κάρτας ήχου, λογικά είσαι μέσα στην εγγύηση. Ή δεν συγχρονίζει η κάρτα ήχου ή θέλει updated drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.