Προς το περιεχόμενο

Μηνυμα για γεμάτο χώρο

NBestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έκανα φορμάτ και προσπάθησα μετά το φορμάτ να μεταφέρω κάτι αρχεία βίντεο σε εναν usb δίσκο μου βγάζει όμως μήνυμα οτι ο δίσκος είναι γεμάτος χωρίς να είναι (έχει 448 GB free) ούτε στον δίσκο που είναι τα αρχεία όπου θέλω να μεταφέρω είναι γεμάτος...

Γιάτι συμβαίνει αυτό και υπάρχει τρόπος να ο διορθώσω;

Να πώ οτι έκανα φορμάτ λόγο full δίσκου απο τις ενημερώσεις :-) και τα αρχεία που θέλω να μεταφέρω είχαν κατεβει απο το mtorrent (είναι ολοκληρωμένα). Επίσης έκανα αλλαγή και του γράμματος του drive δήλ στον δίσκο που προσπαθώ να μεταφέρω τα δεδομένα είχε το γράμμα C και το αλλαξα σε N μήπως φταίει αυτό; Παρολα αυτά αλλα αρχεία επίσης μεγάλα τα δέχεται κανονικά :rolleyes:

post-102652-129062988611_thumb.jpg

Δημοσ.

To φορμαρες σε fat32, οπου υπάρχει ο γνωστός περιορισμός της μεταφοράς αρχείων που είναι >4giga.

Ξανακάνε format σε ntfs.

Aν έχεις περάσει ήδη πολλά μέσα και βαριέσαι να τα ξαναπεράσεις, μπες σε cmd (start-run -- cmd+ enter)

και γράψε: convert C: /fs:ntfs

(όπου "C" βάζεις το γράμμα του δίσκου).

Δημοσ.

Ηταν Fat32 και τον άφησα έτσι, δε βλέπω και επιλογή για να τον κάνο NTFS ίσως επειδή είναι εξωτερικός usb.

Γιατί όμως πριν το φορμάτ είχα κάνει copy-paste αρχεία πολύ μεγαλύτερα απο 4 gb χωρίς πρόβλημα ; Επίσης αυτά που προσπαθώ να μεταφέρω είναι λιγότερο απο 4 GB

Προσπάθησα να το κάνω με τον τρόπο που μου είπες αλλα κάτι δε κάνω σωστά μήπως; :rolleyes:

post-102652-129062988616_thumb.jpg

Δημοσ.
κάτι δε κάνω σωστά μήπως; :rolleyes:

Ναι, σταματάει στην εισαγωγή ετικέτας και δεν προχωράει.

Για να δεις τη σωστή ετικέτα που πρέπει να γράψεις πήγαινε στον "Υπολογιστή μου" κάνε δεξί κλικ πάνω στο δίσκο και δες τι γράφει στο πεδίο κειμένου. Κάν'το αντιγραφή κι επικόλληση στη γραμμή εντολών όταν σου ζητηθεί. Αν σε παιδεύει, άλλαξε την ετικέτα στο δίσκο δηλαδή διέγραψέ τη στις ιδιότητες για να μείνει κενό το πεδίο, οπότε στη γραμμή εντολών όταν ρωτήσει απλά θα πατήσεις [Enter].

Σε περίπτωση που βγάλει κι άλλα μηνύματα μπορείς να δεις ολόκληρο τον οδηγό εδώ:

http://support.microsoft.com/kb/307881/el

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...