MAFIA Δημοσ. 6 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2001 DT tou 96' ??? pas kala .... parto kai an den to exeis kollhsei se ena mhna....
BrancaLeone Δημοσ. 7 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2001 me 600.000 pairneis ena bros kai eisai arxigos....
zOnG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2001 Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλα το θέμα είναι ότι για να πάρεις μηχανή 125cc ή 100cc ή και παραπάνω πρέπει να έχεις το ανάλογο δίπλωμα.Και απ οτι ξέρω τα διπλώματα για 100cc έχουν καταργηθεί ενώ τα αντίστοιχα των 125cc έχουν 190000 για να βγάλεις.Πολλά τα λεφτά...190000?????!!!!Είναι εξωφρενικό!
kage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by zOnG:<BR><STRONG>Καλά όλα αυτά ρε παιδιά αλλα το θέμα είναι ότι για να πάρεις μηχανή 125cc ή 100cc ή και παραπάνω πρέπει να έχεις το ανάλογο δίπλωμα.Και απ οτι ξέρω τα διπλώματα για 100cc έχουν καταργηθεί ενώ τα αντίστοιχα των 125cc έχουν 190000 για να βγάλεις.Πολλά τα λεφτά...190000?????!!!!Είναι εξωφρενικό!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Υπαρχει καποιος που να ξερει τι γίνετε με τα διπλωματα?<BR>μερικες ερωτησεις που μου ερχονται ειναι:<BR>1)αν ισχυει οτι αν εισαι 16 παιρνεις διπλωμα για 50 ή μεχρι 125??κ φυσικα τι χρειαζετε εκτος απο υπογραφη γονέα,ποσα λεφτα?.<BR>2)Μετα,αν στα 17 με υπογραφη γονεα παιρνεις διπλωμα αυτοκινήτου.<BR>3)υπαρχει καποιος που εδωσε διπλωμα φετος?πηρα βιβλιο για σηματα κ στο εξωφυλλο γραφει <<θεωρητική εκπαίδευση υποψηφιων οδηγων αυτοκινητων>>κ ολο το βιβλιο ειναι καπου στις 160 σελιδες κ διαφορετικο απο το προηγουμενο που ηταν το 1/3 που το ειχα δει κ νομιζω οτι μαλλον λαθως βιβλιο εχω παρει γιατι παραειναι μεγαλο!<BR>ολα αυτα τα ρωταω γιατι εχω ακουσει διαφορα αλλα δεν αξιωθηκα να ρωτησω στο υπουργειο,γι αυτο πριν παω εκει αμα ξερει κανεις τιποτα σχετικα με το θεμα ας το γραψει
SiMP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 I AM BACK. Λοιπόν θα σας πώ την ιστορία μου μαζι και συμβουλές για τα παπια και λοιπα εχω ασχολήθεί πάρα πολύ με το θέμα. Εγω ειχα ενα Runner 50 to οποιο το ΚΩΛΟΕΦΤΙΑΞΑ. Λοιπον εχουμε και λέμε(για οσους ενδιαφέρονται):<BR>- Pollini Κυλινδρο και Πιστονι<BR>- Malossi καρμπυρατερ<BR>- Pollini Reed Valves<BR>- Pollini Speed Variator<BR>- Malossi Αναρτήσεις<BR>- FMF(απο καθαρά) Εξάτμιση<BR>Για να παρετε μια ιδέα η εξάτμιση εκανε 70χιλιάρικα συνολο γύρω στισ 250. Πηγαινε πολυ καλα ακουγόταν σαν διχρονο HUSQ 500αρι απο το ΜΧ. Ξενέρωσα και το σκότωσα αρκετα καλα βεβαια. Πηρα το 125 το τετράχρονο και βρήκα την υγειά μου. Μένω γιάννενα και πετάγομαι πρεβεζα. Δεν κανει θόρυβο. Σκαει πάντες. Δεν καίει. Και τα σκάει σε οτιδηποτε αυτοματο στα 125cc διχρονο η μη. Και στα 57αρια τα παπία. Και για την καύλα μου περνω την Kawaso του πατερα μου μια παλια enduro 250. Οπως καταλάβατε δεν γουστάρω τα παπια. Με μίοα εξαίρεση. Το πολυ ομορφο πολυ γκαζερό και ΠΟΛΥ αβολο 125Ζ. Ειναι ωραίο ομως. Οσο για τα παπιά καλα ειναι αμα ζεις στο 1990 στιν καλυτερη περίπτωση. Αυτα απο μενα. Και για τον πιλότο που είπε οτι οσοι οδηγάν αυτόματα ειναι ασχετοι να μην λέει μεγαλες κουβέντες γιατι υπάρχουν και παιδια με αυτόματα που ξέρουν να οδηγάνε. Το 80% μπορεί να ειναι μετριοι η κακοι οδηγοί οχι ολοι ομως. <BR>Για το DT125 επειδη εγώ για 125αρι εντουράκι ψαχνόμουν δεν το προτείνω με τιποτα. Πάλιωσε παρα πολυ πια. Αμα θες φτηνη λυση που εχει γκάζι ΠΟΛΥ περισσοτερο ( εχω οδηγησει και τα δυο) και δεν χαλαει ποτε παρε HONDA CRM. Αμα εχεισ ψώνιο με τα μηχανακια παρε ΚΤΜ ΕΧΕ η HUSQVARNA WRE. Ειναι πολύ καλα ( με την αφαίρεση των περιοριστικών απο την εξατμιση) αλλα θέλουν παρα πολυ καλη συντηρηση και προσοχη , ιταλικα γαρ.<BR>Αυτα απο μενα.<BR>IT IS GOOD TO BE BACK.
tigra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 loipon file mou eipes oti exeis to gilera 125 gia dokimase to 180 kai ekei tha fas to kolima ths zwis sou!!!!ontws paidia ta gilera runner einai gamw ta aytomata!!!idiaitera to 180!!alla kai i timi tsimpaei!!alla eipame!! alli k@@@la!!!<BR>
tigra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 paidia kala ola ayta pou lete alla san to gilera poli liga iparxoun!!!!kai pou na dokimasete to runner 180 ekei tha pathete zimia!!!poli porosi!!
MAFIA Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Dixrona scooterakia kala einai gia kamia kopelitsa <P>XT 600E RULEZZZZZZZZZ
tigra Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 apo xt600 mono to palio montello montello me sigkinei!!ta epomeno einai psofia!!!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Automata!!!Gia gomenitses pouden keroun na allazoun taxuthtes!!!<BR>Me ta automata den exeis thn ais8hsh ths odhghshs!!Trabas gash kai auto htan kai den pas kai se xwma!<P>Dt 125 rulezzzzzz,also XT rulezzzzz<BR>and KTM(AXXXXXXX!!!!!!!pote?)
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2001 File SiMP gia to Dt ontos einai palio alla kai dokimasmeno!Phra to Rider kai to exei me mia gomena panw kai malista leei aleksisfero stis blabes!To idio Bebaia kai gia to crm ths honta.<BR>Ela omws pou egw 8elw na parw ena metaxeirismeno 125 gia kana 2 xronia kai meta na parw mia meglahtrerh mhxanh!<BR>To DT yparxei se au8onia san metaxeirismeno ,enw to CRM tipota!!<BR>Sooooooooooo.........<BR>To Crm an den kanw la8os bgazei 3 aloga perissotera ston troxo kai mia telikh me oute 10 km/h perissotero apo to DT.<BR>Gia 125 milame panta!<BR>Kai kati teleutaio,spoduazw giannena.Ama breis Crm 125 me katw apo 800000 pes to mou!!<BR>sto FORUM.PLZzzzzzzzz
Miltiades Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by kage:<BR><STRONG><P>Υπαρχει καποιος που να ξερει τι γίνετε με τα διπλωματα?<BR>μερικες ερωτησεις που μου ερχονται ειναι:<BR>1)αν ισχυει οτι αν εισαι 16 παιρνεις διπλωμα για 50 ή μεχρι 125??κ φυσικα τι χρειαζετε εκτος απο υπογραφη γονέα,ποσα λεφτα?.<BR>2)Μετα,αν στα 17 με υπογραφη γονεα παιρνεις διπλωμα αυτοκινήτου.<BR>3)υπαρχει καποιος που εδωσε διπλωμα φετος?πηρα βιβλιο για σηματα κ στο εξωφυλλο γραφει <<θεωρητική εκπαίδευση υποψηφιων οδηγων αυτοκινητων>>κ ολο το βιβλιο ειναι καπου στις 160 σελιδες κ διαφορετικο απο το προηγουμενο που ηταν το 1/3 που το ειχα δει κ νομιζω οτι μαλλον λαθως βιβλιο εχω παρει γιατι παραειναι μεγαλο!<BR>ολα αυτα τα ρωταω γιατι εχω ακουσει διαφορα αλλα δεν αξιωθηκα να ρωτησω στο υπουργειο,γι αυτο πριν παω εκει αμα ξερει κανεις τιποτα σχετικα με το θεμα ας το γραψει</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>1)Μπορείς να βγάλεις μέχρι 50cc και θές γύρω στις 30000 maximum.<BR>2)Βασικά δεν παίρνεις δίπλωμα αυτοκινήτου αλλά δίνεις τα μαθήματα και μόλις πάς 18 δίνεις για το δίπλωμα.<BR>3)Έχεις το σωστό βιβλίο<P>Αυτό που δεν γνωρίζω είναι πόσα λεφτά χρειάζομαι για να βγάλω δίπλωμα στα 125cc
SiMP Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Ρε γαμώτο τι κολλημα αυτο με τα scooter. Eγω εχω το Runner μου μεσα στην πολυ και την Kawaso του πατερα μου και οργώνω τα βουνα και τα λαγκάδια. Ειμαι αδερφή που δεν ξερει να αλλαζει ταχυτητες δηλαδή? Αμα δεν μπορεις να παρεις scooter και απλα ζηλεύεις τοτε σε δικαιολογώ αλλιώς σε αφήνω απλα στην αγνοια σου. Οσο αναφορα DT και CRM. Να σου πω αρχηγέ εχουν τεράστια διαφορα στον τροπο που βγάζουν την δυναμη το DT kai CRM και το CRM ως πιο καινούργιο εχει πολυτ καλυτερα περιφερειακά. Κάπου θα βρεις CRM. Σου λέω εχω οδηγήσει και τα δυο ειναι μέρα με την νύχτα. Σου προτείνω ανεπιφύλακτα CRM.
Mudrider Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Dt 125 rulezzzzzz,also XT rulezzzzz<BR> <HR></BLOCKQUOTE> siga to dt! xa xa<BR>gia gelia einai..<BR>ego ena kdx 125sr exo alla tha to sproxo sintoma..<BR>ta dt pantos (125) ta exo gia proino...<BR>kai siga poy to xt rules..<BR>apo ta pio arga sthn kathgoria toy..<BR>me to crm250 toy kolitoy apo pano ta exoyme..<BR>einai kaneis apo edo sthn larisa?<BR>foititis h tipota tetoio?<BR>(asxeto)<P>ax otan tha paro to 620 ti exei na ginei...<p>[ 20-06-2001: Message edited by: mudrider ]
Mudrider Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 <B>ennoeite pos oso pio elafri to papi toso kalitera,alla tora me to na allakseis zantes ke lastixa to poli na kerdiseis kana kilo.tros dio pita giro ke pas na odigiseis ke to exases to kerdismeno kilo!genika:moufa i douleia.apla oi perissoteroi pernoun mikres zantes ke lastixa giati nomizoun pos trexoun pio grigora alla den einai etsi,ginete afto pou leo apo panw ston teleiomeno...</B><P><BR>Ma kala re sibi ti les tora?<BR>exeis akoysei gia thn legomenh tribh kilisis?<BR>leptotera lastixa =mikroterh tribh kilisis!!kathos episis tha prepei na xereis oti h afairesh peristrefomenhs mazas exei thn 10plasia epidrash stis epidoseis ths mhxanhs apo thn afairesh statheris mazas.. <BR>den einai to idio na afaireseis 200 gramaria apo ta plastika kai 200 apo ton strofalo!!<BR>to idio ysxiei kai gia tis zantes!!<BR>giati sfazontai oloi oi giaponezoi na elafrynoyn ta kinoymena merh sta mhxanakia toys?(gia ta ergostasia milao e...)<BR>ego prosopika otan alaxa lastixa kai ebala fardytera sto kdx (kai barytera..)<BR>xreiastike na kotnino thn telikh sxesh metadosis giati sernotan se sxesh me prin!!<p>[ 20-06-2001: Message edited by: mudrider ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.