Προς το περιεχόμενο

Σπασμενη οθονη σε HP pavlion

iNorganic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο τιτλος. η οθονη ειναι 15.4

Μηπως ξερετε ποσο πανε τα κερατιατικα στο service για μια σπασμενη οθονη? (απλα απο περιεργεια ρωταω)

Επικοινωνησα με 3 αντιπροσωπους κ δεν μπορουσαν να μου πουν τιμη μιας κ μου ζητουσαν να στειλω το λαπτοπ Αθηνα για να το δουν ,παρολο που τους ρωταγα επιμονα ποσο κανει μονο η οθονη του συγκεκριμενου μοντελου

Αν εστελνα το λαπτοπ θα πληρωνα μεταφορικα για αθηνα κ στο τελος μπορει να ακουγα μια τιμη ανω των 200Ε που σιγα μην τα εδινα .

Παντως την λυση την βρηκα μεσω ebay ,να αγορασω απο εκει την οθονη κ να την αλλαξω μονος μου . 80 ευρω κανει η πιο φθηνη μαζι με τα μεταφορικα.

Δημοσ.
Οπως τα λεει ο τιτλος. η οθονη ειναι 15.4

Μηπως ξερετε ποσο πανε τα κερατιατικα στο service για μια σπασμενη οθονη? (απλα απο περιεργεια ρωταω)

Επικοινωνησα με 3 αντιπροσωπους κ δεν μπορουσαν να μου πουν τιμη μιας κ μου ζητουσαν να στειλω το λαπτοπ Αθηνα για να το δουν ,παρολο που τους ρωταγα επιμονα ποσο κανει μονο η οθονη του συγκεκριμενου μοντελου

Αν εστελνα το λαπτοπ θα πληρωνα μεταφορικα για αθηνα κ στο τελος μπορει να ακουγα μια τιμη ανω των 200Ε που σιγα μην τα εδινα .

Παντως την λυση την βρηκα μεσω ebay ,να αγορασω απο εκει την οθονη κ να την αλλαξω μονος μου . 80 ευρω κανει η πιο φθηνη μαζι με τα μεταφορικα.

Εγώ τις συγγεκριμένες οθόνες τις αλλάζω με 150Ευρώ + ΦΠΑ. Αν βρήκες στο ebay σε αυτή την τιμή δώσε μας το link γιατί και εγώ ακριβότερα τις αγοράζω....

Δημοσ.

Βρηκα αυτη εδω σε matte και σε glossy εδω

Λετε να το γυρισω απο glossy που ηταν η σπασμενη σε matte? απο την αλλη ειναι φτηνιαρικες οι οθονες κ δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν. Παντως οι οθονες τον hp pavilion dv5 einai αρκετα σαπιες(χαλια γωνια θεασης κ κρυα χρωματα), δεν νομιζω να ειναι πολυ χειροτερες

Ενταξει δεν ειναι 80Ε ειναι 85-95 τελικα

Δημοσ.
Βρηκα αυτη εδω σε matte και σε glossy εδω

Λετε να το γυρισω απο glossy που ηταν η σπασμενη σε matte? απο την αλλη ειναι φτηνιαρικες οι οθονες κ δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν. Παντως οι οθονες τον hp pavilion dv5 einai αρκετα σαπιες(χαλια γωνια θεασης κ κρυα χρωματα), δεν νομιζω να ειναι πολυ χειροτερες

Ενταξει δεν ειναι 80Ε ειναι 85-95 τελικα

Ίσως σου φανεί αστείο αλλά από όσο ξέρω όλες σκεδόν κατασκευάζονται από το ίδιο εργοστάσιο(της LG αν δεν κάνω λάθος...) επίσης έχω δει οθόνες από sony vaio,toshiba & acer και ειλικρινά οι μόνες που για μένα προσωπικά άξιζαν, με καλή γωνία θέασης κ ζωντάνια χρωμάτων, είναι των vaio με τη διπλή λυχνία.Κοινώς μόνο τα ακριβά μοντέλα. Όλες οι άλλες οθόνες δεν μου φάνηκε να έχουν μεγάλη διαφορά στα χρώματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...