Προς το περιεχόμενο

πως καταλαβαινω αποσταση απο dslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλ. τωρα θα βαλω 8mbit, αλλα απο κεντρο dslam ειμαι αρκετα μακρια..για να φτασω 8mbit (περιπου 800kbyte) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Μe ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ???να μεινω 1 mbps και να περιμενω αναβαθμιση στα 2mbps μεχρι να ερθει πιο κοντα κεντρο??και καθε εταιρια εχει σε διαφορετικα σημεια κεντρα?

Δημοσ.

τα 8 το πιο πιθανό είναι να τα πιάσεις γιατί λογικά θα είσαι adsl 1 και δεν έιναι καμία τρελή ταχύτητα στα 24 θα έχεις θέμα...

Δημοσ.

ετσι οπως τα υπολογισα απο ενα αλλο site την αποσταση μου με το google maps ..με adsl 2 φτανω 1.80mbps kai με adsl φτανω 1.5mbps γι αυτο ρωταω..εκτος αν εχω κανει λαθος διοτι κατι γειτονες κατεβαζουν με 24mbit ταχυτητα κατεβαζουν 350 kbyte αλλα ειναι και λιγο αχρηστοι στο ιντερνετ και δεν ξερουν ...

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως ακόμα να μας πεις πόσο downstream line attenuation δείχνει το router/modem σου τώρα...

Δημοσ.
πάντως ακόμα να μας πεις πόσο downstream line attenuation δείχνει το router/modem σου τώρα...
εγω με linkys wag160N πως μπορω να δω το attenuation?
  • Super Moderators
Δημοσ.

μπαίνεις στο web configuration του router βάζοντας την IP του στον browser σου και ύστερα κοιτάς κάπου που θα λέει για τα Line Statistics ή κάτι παρόμοιο

Δημοσ.
μπαίνεις στο web configuration του router βάζοντας την IP του στον browser σου και ύστερα κοιτάς κάπου που θα λέει για τα Line Statistics ή κάτι παρόμοιο
--- System Information ---

Vendor: Linksys

ModelName: WAG160N

Firmware Version: B1.00.09 , 2008-05-05T19:06:58

GUI Version: B1.00.09_007

Boot Version: 1.0.37-5.4

Hardware Version: 0.01

--- DSL Information ---

DSL Driver Version: AnnexB version - B2pB022j.d20e

DSL VPI/VCI: 8/35

DSL Status: ShowtimeRetrain Reason: 0

DSL Mode: G.DMT

DSL Channel: FAST

DSL Upstream Rate: 256 Kbps

DSL Downstream Rate: 2048 Kbps

Down up

DSL Noise Margin: 30.2 dB 31.0 dB

DSL Attenuation: 11.0 dB 9.5 dB

DSL Transmit Power: 9.3 dBm 11.8 dBm

--- Wireless Information ---

Wireless Driver Version: 6.1.1.98

Wireless Tools Version: 28

Wireless Status: Enabled

Wireless Wide Channel: 9

Wireless Standard Channel: 11- 2.462GHZ

Wireless SSID: ntinoscrypton

--- Dynamic Information ---

LAN Mac Address: 00:21:29:79:99:37

WAN Mac Address: 00:21:29:79:99:39

Wireless Mac Address: 00:21:29:79:99:38

---

Δημοσ.

tΤσεκαρε το και εδω http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php αν θες αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο μπορει να εισαι 3 χιλιομετρα και ομως να πιανεις περισσοτερο απο οσο σου διχνει διοτι εχει να κανει και ποσο κινηση εχει το δικτυο στην περιοχη που βρισκεσαι.

Δημοσ.

εγω αν πω την οδο μου σε pm σε καποιον μπορει να μου πει τι αποσταση εχω??/ ΔΕΝ ΕΧΩ ROYTER ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ROYTER ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑβαθμισω ταχυτητα δεν ειπα οτι εχω

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι δεν γίνεται κάτι με την οδό διότι δεν ξέρουμε που ακριβώς είναι τα dslams στην εκάστοτε περιοχή, ακόμα και αν πάρεις τον ΟΤΕ δεν πρόκειται να σου πει...

με ποιο modem είσαι?

Δημοσ.

baudtec C802USB-A0 :P ΕΙΝΑΙ Βλακεια αλλα τι να κανω κατεβαζει καλα αλλα η παιρνω ή δεν παιρνω ...ολοι moy lene na parw router

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως μαζί με τους drivers του να έχει μπει κάποιο tool στο οποίο μπορείς να δεις τα line stats...

αλλιώς tough luck :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...