Προς το περιεχόμενο

Νέος υπολογιστής!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Thermaltake M5 VJ2000BNS Case 60,00

Asus P5Q 117,99

Crucial 4GB DDR2-800 Ram Kit 52,00

OCZ Stealthxstream PSU 500W 56,50

Intel Quad Core 8200 170,00

Sapphire HD 4850 135,00

Western Digital 500GB HDD 57,00

LG GH22NS30 DVDRW 21,00

LG TFT 20" L206WU-WF 160,00

Microsoft Wireless Optical Desktop 5000 Gr 70,00

899,50 εuro total

Εγώ προτείνω αυτή την σύνθεση.... Διότι θαρρώ πώς τα specs που ανέφερε ο φίλτατος grmaster 2 είναι too much για κάποιον μέσο-αρχάριο χρήστη.

Επειδή είχαμε μείνει στους quad επέλεξα και εγώ quad διότι θα μας μείνει σε βάθος χρόνου ανηπερέαστος καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για games.

Μνήμες τις γνωστές crucial ballistix με 4gb ram και CL 4. :)

Mητρική την γνωστή P5Q ( lite έκδοση) με το πολύ καλό P45 chipset.

Δίσκος 500 gb από την Western Digital.

GPU την ati radeon 4850 που τρώει όλες τις nvidia της κατηγορίας με πολύ χαμηλό κόστος και δυνατότητα στα games.

Μonitor 20" από την LG διότι δεν υπάρχει λόγος να πας σε μεγαλύτερη διαγώνιο εφόσον προσφέρει την ίδια max ανάλυση με τις 20άρες. Καλύτερα ας πήγαινε σε 24 άρα απευθείας.

Δημοσ.

μούφα δεν είναι, καλός είναι και δεν υπάρχουν και άλλες επιλογές, 4870+c2d αν ενδιαφέρετε να παίζει κυρίως games αλλιώς καλύτερα 4850+q

Δημοσ.

δεν αντιλέγω για τον samsung αλλά ανεβαίνει το budget θα πρέπει να κόψει από αλλού και θέλει από πλαίσιο μόνο για τον seagate

Δημοσ.

Παιδιά το cuda πρός τι? Το παλικάρι μήπως είναι developer σε CUDA Platform? Μήπως θα κάνει folding? Το cuda δεν πολυβοηθάει στο gaming εώς καθόλου...

Για το κουτάκι συμφωνώ... :)

Επίσης μην ξεφεύγουμε των απαιτήσεων.... Είναι απλός χρήστης... Εγώ έχω q6600, P45 mobo, crucial ballistix 4gb ram, 8800 gts 512mb, + ένα κάρο disks...

Τι τα χρειάζομαι? Games, study, Labs, Vmachines, HD Playback με διασύνδεση monitor + LCD TV και είμαι υπερευχαριστημένος. Το μηχάνημα φυσάει. Πεστε μου τι απόλλα αυτά θα κάνει το παλικάρι. Οκ λαμβάνω ως παράγοντα το βάθος χρόνου... Αλλά τι να κάνει τα CF, SLI, CUDA και μπλιμπλίκια????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...