Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση για gaming

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον...

Εχω αυτον:

Intel core 2 Duo 6300 1.86 Ghz

Asus P5L-MX

Nvidia GeForce 7600 256MB

Kingston DDR2 2048Mb + αλλη μια 512MB δεν ξερω τι μαρκα (προσφατα αγορασα την Kingston αντικαθιστωντας την παλια 512αρα αδερφη της)

Οθονη εχω μια ψιλο παλια LG αλλα πιστευω οτι ακομα καλα κραταει

Κουτι εχω, ανεμιστηρακι εχω, τροφοδοτικο εχω (αν και δεν ξερω αν θα χρειαστω αλλο)

(Βασικα, νομιζω οτι κανει καπως πολυ θορυβο ο μπαγασας και δεν ξερω αν ειναι καποιο προβλημα αυτο :-()

Επειδη η χρηση θα ειναι καθαρα για gaming ,οπως λεει και ο τιτλος, και για καμια επεξεργασια video (η μαλλον περισοτερο για video editing τον χρειαζομαι :o) λογικα θα πρεπει να αλλαξω μονο επεξεργαστη και καρτα γραφικων, ετσι?

Και απο λεφτα κανα 300-400 το πολυ (κραταω και για κανα laptop)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρε αλλη μια ιδια ραμ!!! Σαμ φιλε η μητρικη του δεν παιρνει 800mhz μνημες. μεχρι 667 παιρνει. Οσο για τα γραφικα , ποιος ξερει τι οθονη εχει και σιγουρα η 4850 1gb θα ειναι υπεραρκετη ακομα και αν παρει στο μελλον 22''....

Δημοσ.

Ουτε Eγω ξερω τι οθονη εχω. :lol:

Το ιδιο μπορω να πω και για το τροφοδοτικο.:-(

Λογικα με αυτα που μου προτεινετε, μπορω να μεινω με την P5L ?

Για καρτα γραφικων μηπως υπαρχει κατι οικονομικοτερο (οχι πως ειναι ακριβη αυτη που προτεινε ο onty) ?

Δημοσ.

Ενταξ δεν ειναι και οτι καλυτερο η μητρικη σου, αλλα δεν εχεις λογο να την αλλαξεις αμεσα. Φυσικα παρε πρωτα αυτα και βλεπεις στην πορεια για τροφοδοτικο(το πιο πιθανο ειναι να χρειαστεις καινουριο) οποτε βγαανεις στα λεφτα που ειπες αρχικα σαν budget...

Δημοσ.

για ανακεφαλαιώσουμε....

1) εχεις την Asus P5L-MX που της εχεις βαλει 2gb ραμ λογικα στα 667mhz για μεχρι τοσο παιρνει.

2) μετα εχεις μια οθονη που δεν μας εχει πει ποσων ιντσων ειναι και αν ειναι lcd ή crt.

3) εχεις τον Ε6300.

4) και ενα τροφοδοτικο που πρεπει να ανοιξεις το κουτι να δεις τι λεει πανω του...ποσα W και ποιο μοντελο/μαρκα ειναι.

Φιλε στο μονο π μπορουμε να σε βοη8ησουμε ειναι στην ραμ που μπορεις να βαλεις αλλη μια για να εχει 4gb . δες εδω:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553200

μετα αν δεν μα8ουμε ποσες ιντσες ειναι η οθονη σ δεν μπορουμε να σ πουμε με σιγουρια για την καρτα γραφικων.Αν ειναι κατω απο 19'' η οθονη σου συμφωνω με τη 4850 1gb με την προυποθεση οτι αργοτερα 8α παρεις μεγαλυτερη...αν οχι μπορεις και με μια 4850 στα 512mb

οσο για τον επεξεργαστη πας κατευθειαν για Ε8400.Δεν εχεις καποιο προβλημα εκει.

τουλαχιστον για το τροφοδοτικο μα8ε ποσα W ειναι.

edit: η μητρικη σου δεν υποστηριζει τον ι7...ασε τον ι7...ειναι αλλη υποθεση.

Δημοσ.
Αν παω για καναν i7 π.χ αυτον θα ειναι υπερβολικο? θελω να πω οτι δεν νομιζω να χρειζονται τοσο τρελες απαιτησεις τα παιχνιδια.

εσυ το πας μακρια.αν βαλεις i7 θα χρειαστεις μια μητρικη με το λιγοτερο 200 ευρω μετα πας για DDR3,μετα μια καλη καρτα γραφικων και παει λεγοντας.

θα σου παει στα 1300 € ολη η υποθεση.

Δημοσ.

αν παραμεινω με τον ιδιο επεγεργαστη θα υπαρχει προβλημα στα παιχνιδια?

Επισης η οθονη ειναι crt 17" (δεν νομιζω να την αλλαξω) και το τροφοδοτικο 420W.

Δημοσ.

H μητρικη σου δεν δεχεται 45nm, οποτε μαλλον ξεχνας την αλλαγη επεξεργαστη με την ιδια μητρικη.Για 4850/4870 λογικα θα χρειαστεις και τροφοδοτικο.

Δημοσ.
αν παραμεινω με τον ιδιο επεγεργαστη θα υπαρχει προβλημα στα παιχνιδια?

Όχι.

Βάλτου μία τέτοια και σπρώχτον στα όριά του.

(~ 3.0 Ghz, αν σε αφήσει η μητρική και οι μνήμες).

Πάρε άλλο ένα dimm 2Gb όπως σου είπαν. Ότι φθηνότερο βρεις.

Πάρε αυτήν την Gpu.

Bάλε και ένα psu της προκοπής, που θα αντέξει και άλλες μελλοντικές αναβαθμίσεις.

238€.

Βάλε μαξιλάρι στην καρέκλα, πάρε κωλόχαρτο, νερό και ένα κουβά.

Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις.

Δημοσ.

Γυρισα απο πλαισιο και multirama. Πηρα αυτα :

μνημη RAM (γιατι νομιζω οτι πηρα την λαθος μνημη την οποια δεν δεχεται η μητρικη ?)

καρτα γραφικων

Τροφοδοτικο

Δευτερα θα παω και για ψυκτρα.. Πειτε μου αν εκανα καμια μαλακια με την Kingston. :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...