Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση για gaming

BaLsAmoMenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω πως εχω χωρο και για σχετικα μεγαλη ψυκτρα. Λογικα θα μπει στην θεση του default ανεμιστηριου* που ειναι τωρα πανω στον επεξεργαστη ? Τι αλλο μπορω να κανω για να εχει χαμηλες θερμοκρασιες? Αυτην την στιγμη η μητρικη εχει θερμοκρασια 57 ενω ολα τα αλλα ειναι κατω απο 50. Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Αν δεν ειναι πολυ "φαρδυ" το Pc σου, μπορεις να βολευτεις και με μια ninja mini, εγω στο δευτερο pc την εχω fanless πανω σε εναν [email protected], με μολις 2 12ρηδες στο κουτι για τυπικο airflow.

Idle παζει στους ~35C και full load με orthos δυσκολα ξεπερναει το ψυχολογικο οριο των 65C.

(βεβαια το voltage ειναι σε default επιπεδα).

* Παρεπιμπτοντως, το ανεμιστηρακι αυτο δεν ειναι καλο ?

Αν δεν clock-αρεις, μια χαρα ειναι.

Αλλα καλυτερα να clock-αρεις τον συγκεκριμενο επεξεργηαστη, ωστε να κοβει οσο τον δυνατον λιγοτερο την καρτα. ;)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πηρα αυτην

Επρεπε να βγαλω και την μητρικη για να την βαλω. Παλι καλα που χωραγε. 3.5 ωρες μου πηρε. Ξεχασα πως εμπαιναν και τα καλωδια στην μητρικη (ειδικα αυτα τα Power SW, HDD Led, Speaker επρεπε να ψαξω ολο το σπιτι για να βρω το manual της Asus). Τελοσπαντων, ολα καλα τωρα. :-)

Δημοσ.

Πραγματικα δεν ξερω τι ειχα στο μυαλο μου οταν το εκανα. :-D

Πηγα να να σπασω και την 4850. :fear:

Ρε, με overclocking το εφτασα στα 2.1 αλλα μετα οταν ανεβαζω το Cpu frequency αλλα 50 hz (δηλαδη το παω στα 350) μου βγαζει blue screen γαμω.

Δημοσ.

Ρε, με overclocking το εφτασα στα 2.1 αλλα μετα οταν ανεβαζω το Cpu frequency αλλα 50 hz (δηλαδη το παω στα 350) μου βγαζει blue screen γαμω.

Πιθανότατα σε κόβουν οι μνήμες.

Παίξε με τους διαιρέτες, ώστε αυτές να παίζουν όσο το δυνατόν κοντά σε stock συχνότητα ή και χαμηλότερα δεν χάθηκε ο κόσμος.

Μετά τα 2.6-2.8Ghz πιθανόν να χρειαστεί να τσιμπήσεις και λίγο το ρεύμα στην cpu.

Bέβαια απ'οτι βλέπω η cpu σου έχει λογικά 7χ multi, που σημαίνει πως πρέπει να ανεβάσεις αρκετά ψηλά το fsb, και αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρει η μητρική σου.

Πειραματίσου πάντως...

Δημοσ.

Καποιες δοσεις μου σβηνει και η οθονη. Οταν κανω restart μου λεει αποτυχημενο overclocking η αποτυχημενο overvoltaging. Παλι γαμω.

Δημοσ.
Καποιες δοσεις μου σβηνει και η οθονη. Οταν κανω restart μου λεει αποτυχημενο overclocking η αποτυχημενο overvoltaging. Παλι γαμω.

Μήπως έχεις τα ρευματα στο auto και δίνει ότι θέλει?

Βάλτα manual και ασε τις default τιμές τους.

Δημοσ.

δεν νομιζω να κανεις λα8ος εφοσον διπλα sta bios με κοκκινα γραμματα σου βγαζει ορια για το ποσο μπορεις να βαλεις τις τασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...