Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Σάββατα οι ώρες κοινής ησυχίας δεν διαφοροποιούνται?

Άμα σκοτώσω αυτούς που βαράνε δίπλα και είναι σαν να γίνεται σεισμός θα έχω κανένα ελαφρυντικό?

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Τα Σάββατα οι ώρες κοινής ησυχίας δεν διαφοροποιούνται?

Άμα σκοτώσω αυτούς που βαράνε δίπλα και είναι σαν να γίνεται σεισμός θα έχω κανένα ελαφρυντικό?

Το Σαββατο θεωρειται εργασιμη, ετσι οι ωρες κοινης ησυχιας παραμενουν οι ιδιες με ολες τις αλλες μερες.

Εντιτ:Hμουν και γω μεσα! :-D

(off topic: Ρε σεις αυτο το Hμουν πως στο διαολο γραφεται? Με η ή με ει)

Επεξ/σία από ANHLIKOS
Δημοσ.

Ηρέμησε. Έχεις ξεφύγει από τον ίσιο δρόμο :devil:

πρόλαβα ...

Κι΄εγώ. :lol:

Δημοσ.

google is your friend

http://www.polyd.gr/faq-a.htm#faq10

Ώρες κοινής ησυχίας

Ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας θεωρούνται οι εξής:

Α. Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00. έως 07:00.

Β. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και ως χειμερινή το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

απότι βλεπω δεν αλλαζει κατι για το σαββατο. στην αναγκη παρε την αστυνομια. works every time ;)

υγ ενα topic που να μην αρχισουν ολοι με τα "ημουν μεσα" και λοιπες μαλακιες, δεν μπορει να ανοιχτει..??

Δημοσ.

Και αν έρθει η αστυνομία κάτι θα κάνει....Εδώ που μένω 2 φορές έχω πάρει δεν έχει έρθει ποτέ.Αν πάω όμως και κατακρεουργήσω το δημιουργό της φασαρίας θα έρθει κατευθείαν.

Δημοσ.

εγω απο τοτε που πηρα τα Logitech Z5500 (απ το καλοκαιρι δηλαδη) ειχα ενημερωθει για τις ωρες κοινης ησυχιας.. επειδη φωναζε ενας γειτονας που ταν φουρναρης! του πα, μεχρι τις 10 θα παιζω οσο δυνατα θελω!

ομως στην πολυκατοικια μεσα, δεν εχει κανεις προβλημα, ησυχοι ανθρωποι ειναι διπλα, κ η απο κατω η χηρα, ειναι ψιλοκουφη, οποτε δε καταλαβαινει διαφορα!! εγω της εχω πει ποτε οτι οποτε παω για υπνο 7 το πρωι εχει πολυ δυνατα τον Αφτια??:lol:

αφου ειμαι καλο παιδι....κατα βαθος! :devil:

Δημοσ.
απότι βλεπω δεν αλλαζει κατι για το σαββατο. στην αναγκη παρε την αστυνομια. works every time

χα αυτο τι ηταν? sorry κιολας dude...αστειο της ημερας?

με εμενα παντως δουλεψε η τακτικη logitech z-5500 και burzum,mayhem,dark tranquillity.........μετα λιγο διαπραγματευση και problem solved.....

edit:

δυστυχως η καφριλα ειναι ο μονος τροπος να βρεις το δικιο σου στο ελλαδισταν.....

Δημοσ.
μεχρι τις 10 θα παιζω οσο δυνατα θελω!

Δεν τα λες καλά, υπάρχει η λέξη ηχορύπανση εάν βάλεις μουσική και ακούγεται 2-3 στενά, κάθε μέρα τότε θα έχεις ένα μικρό πρόβλημα. Αααα και μην ξεχνάς ένα από τα γνωστά που μας έλεγαν στο Δημοτικό: Τα δηκαιώματα του ενός τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δηκαιώματα του άλλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με εμενα παντως δουλεψε η τακτικη logitech z-5500 και burzum,mayhem,dark tranquillity.........μετα λιγο διαπραγματευση και problem solved.....

με εμενα δουλεψε με το Sairin Kata Tsubasa no Tenshi ~Advent One-Winged Angel απ το Final Fantasy Advent Children (την ταινια CGI)!! Τα σπαει το κομματι! εε αφου λεει για τον Sephiroth δε θα τα σπαγε..?

Δεν τα λες καλά, υπάρχει η λέξη ηχορύπανση εάν βάλεις μουσική και ακούγεται 2-3 στενά, κάθε μέρα τότε θα έχεις ένα μικρό πρόβλημα. Αααα και μην ξεχνάς ένα από τα γνωστά που μας έλεγαν στο Δημοτικό: Τα δηκαιώματα του ενός τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δηκαιώματα του άλλου

ενταξει, μη φανταζεσαι οτι τα βαζω δυνατα κ καθε μερα... οποτε κανω μπανιο, ή ετοιμαζομαι για εξω τα βαζω λιγο πριν την μεση.. μεχρι εκει αντεχει το αυτι μου!

Επεξ/σία από darklordvader77
Δημοσ.
με εμενα δουλεψε με το Sairin Kata Tsubasa no Tenshi ~Advent One-Winged Angel απ το Final Fantasy Advent Children (την ταινια CGI)!! Τα σπαει το κομματι! εε αφου λεει για τον Sephiroth δε θα τα σπαγε..?

αυτό που λεει καθε 3 κ λιγο "σέφιροθ"?

Δημοσ.
ενταξει, μη φανταζεσαι οτι τα βαζω δυνατα κ καθε μερα... οποτε κανω μπανιο, ή ετοιμαζομαι για εξω τα βαζω λιγο πριν την μεση.. μεχρι εκει αντεχει το αυτι μου!

Τα λέω αυτά γιατί υπάρχουν κάτι υποκείμενα (όχι μόνο στην δική μου γειτονιά) που βάζουν μουσική και ακούγεται στο σπίτι μου και δεν μπορώ να ακούσω τηλεώραση και μιλάμε για απόσταση όχι από πάνω. Όπως μου τα λες μια χαρά συμφωνό.

Δημοσ.
εγω απο τοτε που πηρα τα Logitech Z5500 (απ το καλοκαιρι δηλαδη) ειχα ενημερωθει για τις ωρες κοινης ησυχιας.. επειδη φωναζε ενας γειτονας που ταν φουρναρης! του πα, μεχρι τις 10 θα παιζω οσο δυνατα θελω!

ομως στην πολυκατοικια μεσα, δεν εχει κανεις προβλημα, ησυχοι ανθρωποι ειναι διπλα, κ η απο κατω η χηρα, ειναι ψιλοκουφη, οποτε δε καταλαβαινει διαφορα!! εγω της εχω πει ποτε οτι οποτε παω για υπνο 7 το πρωι εχει πολυ δυνατα τον Αφτια??:lol:

αφου ειμαι καλο παιδι....κατα βαθος! :devil:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!! Καλά έχω λυθεί στο γέλιο!!! Απίστευτος!! Μα κι αυτή κουφή κουφή τον Αυτία;;;; έλεος!!!!

Εγώ πάλι άσχετο αλλά δεν μένω Ελλάδα αλλά έχω κάτι Τουρκάλες απο κάτω ακριβώς... Παναγία μου!!! Χειρότερες απο Στερεοφωνικό!!! Μαζεύονται σαν τα άστεγα κάθε μέρα λες και είναι η δικιά μας πολυκατοικία το σπίτι του μπόγια.. και γελάνε και φωνάζουν μέχρι τις 1 το βράδυ.. έκει να δεις πως θέλω να κάνω φόνο, αλλά μέχρι στιγμής το έχουν γλιτώσει!

Υπομονή σε όλους μας!B)

Δημοσ.

Λοιπόν η δικιά μου διπλανή για κάποιον περίεργο λόγο όταν της βάζω dark traquility και στρέφω το ηχείο προς τον ανάμεσάμας τοίχο, βγάζει το σκασμό. Δοκίμασα τα πάντα, από διάλογο μέχρι merzbow αλλά μόνο σ' αυτό ανταποκρίνεται. Παράξενος κόσμος..

• Like 1
Δημοσ.
Λοιπόν η δικιά μου διπλανή για κάποιον περίεργο λόγο όταν της βάζω dark traquility και στρέφω το ηχείο προς τον ανάμεσάμας τοίχο, βγάζει το σκασμό. Δοκίμασα τα πάντα, από διάλογο μέχρι merzbow αλλά μόνο σ' αυτό ανταποκρίνεται. Παράξενος κόσμος..

Καθολου παραξενος, απλα ισως της αρεσει και καθεται ησυχα να το απολαυσει. (τωρα ποσο ησυχα μπορεις να κατσεις με dark tranquility...)

Για κοιτα απο κανενα παραθυρο μηπως εκεινη τη στιγμη χτυπιεται και τραγουδαει... :lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...