Anastasia33 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εμείς μένουμε σε συγκρότημα, σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, μα στο διπλανό οικόπεδο υπάρχει μονοκατοικία, με αρκετά μεγάλη αυλή (4 στρ.) . Ε, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας, συνταξιούχοι, γεροί να είναι οι άνθρωποι, κάθε φορά που φέρνουν εργάτη να τους κόψει το γκαζόν είναι Κυριακή και μάλιστα 8:30 το πρωί! Θαρείς και το χουν τάμα.... Χάθηκε ο κόσμος να το κάνουν καθημερινή που λείπουμε οι εργαζόμενοι στις δουλειές μας? Τους το είπαμε κανα δυο φορές μα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι στις 8:30 το πρωί της Κυριακής υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κοιμούνται.... Τι να πεις!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Ε, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας, συνταξιούχοι, γεροί να είναι οι άνθρωποι, κάθε φορά που φέρνουν εργάτη να τους κόψει το γκαζόν είναι Κυριακή και μάλιστα 8:30 το πρωί! Θαρείς και το χουν τάμα.... Χάθηκε ο κόσμος να το κάνουν καθημερινή που λείπουμε οι εργαζόμενοι στις δουλειές μας? Τους το είπαμε κανα δυο φορές μα δεν μπορούν να χωνέψουν ότι στις 8:30 το πρωί της Κυριακής υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κοιμούνται.... Τι να πεις! Χε χε, βρε τι σύμπτωση! (αλήθεια τι προβλέπει ο νόμος για τις Κυριακές; ) Εγώ με τους δικούς μου γέρους έχω σύστημα Αναστασία γιατί έχουν γκαζόν, δέντρα, σκούπες, φαράσια, νερά για πέταμα, και φυσικά πολύ-πολύ-πολύ χρόνο. Αν η εχθροπραξία γίνει στις 4 το μεσημέρι παίρνω την ρεβάνς με πυροβολισμούς στις 4 το πρωί. Αν γίνει η εχθροπραξία στις 7 το πρωί οπωσδήποτε θα θέλουν να κοιμηθούν το μεσημέρι γιατί θα είναι κουρασμένοι. Δεν μπορούν όμως.
freedubus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αν η εχθροπραξία γίνει στις 4 το μεσημέρι παίρνω την ρεβάνς με πυροβολισμούς στις 4 το πρωί. Αυτά είναι, ο καλός ασάσιν ξέρει τι ώρα να χτυπήσει. Το ερώτημά μου όμως είναι: βάζεις σιγαστήρα για να μην ενοχλήσεις τους γείτονες των γειτόνων σου; Αν γίνει η εχθροπραξία στις 7 το πρωί οπωσδήποτε θα θέλουν να κοιμηθούν το μεσημέρι γιατί θα είναι κουρασμένοι. Δεν μπορούν όμως. Δε μπορούν πια γιατί τους πρόλαβε ο αιώνιος ύπνος έ;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Αυτά είναι, ο καλός ασάσιν ξέρει τι ώρα να χτυπήσει. Το ερώτημά μου όμως είναι: βάζεις σιγαστήρα για να μην ενοχλήσεις τους γείτονες των γειτόνων σου; Έχω άλλο ένα γείτονα, ευτυχώς, περίπου στα 200 μέτρα. Αυτός δεν θα πει τίποτα γιατί ξυπνάει και κοιμάται με την καραμπίνα στο χέρι. Είναι θέμα χρόνου να φάει άνθρωπο.
kyriakh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Παίδες (παλιό το θέμα, αλλά πάντα επίκαιρο) εγώ μόλις ρώτησα την αστυνομία και μου είπαν ότι το Σαβ/κο ισχύει ότι και τις καθημερινές, όχι κάτι ιδιαίτερο. Εγώ πάντως υποφέρω από μία βιοτεχνία παπουτσιών που είναι κάτω από το διαμέρισμά μου, και δυστυχώς τόχω αγοράσει, και βαράει με το σφυρί συνεεεεεεεεεχεια από 7:30- 22:30 κάαααααθε μέρα.Παλιότερα από 6:00- 3:00 (o φραγκοφονιάς).Νομίζω ότι ήθα πάω με μολότοφ, ή στον ψυχίατρο. Όταν του είχα μιλήσει πριν περίπου 4 χρόνια σχεδόν με έβγαλε εξω, είχα φωνάξει την αστυνομία, και τους ζήτησε το κάθαρμα να πάει μαζί τους πίσω στο τμήμα, πήγε και 'άρχησε να κλαίει εκεί, και έτσι γράψανε άλλα στην αναφορά.¨οτι δεν διαπιστώθηκερ θόρυβος απέξω.Χαίρω πολύ.Έλα όμως στο σπίτι μου μέσα, από τους κραδασμούς μόνο που δεν πηδάνε τα ποτήρια...
zynif Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν δεν έχω διαβάσει το thread αλλά μένω στην χειρότερη πολυκατοίκια. Δίπλα από το δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή μένει μια παλαβόγρια που έχει στο γάμο του καραγκιόζη το ράδιο από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και τηλεόραση από τις 8 το πρωί έως τις 2 το βράδυ (κόβει και βόλτες κιόλας μετά τα μεσάνυχτα μονάχη της στην πόλη ) Εν τω μεταξύ το ράδιο είναι στο δωμάτιο Α,η τηλεόραση είναι στο δωμάτιο Β και η γριά στο δωμάτιο Γ(κουζίνα) και πλένει πιάτα Από πάνω μου μένει μια τρελόγρια που ξυπάνει από τις 6 το πρωί και κάθε μέρα μά κάθε μέρα μετακινεί τα έπιπλα (ακούγονται σύρσιματα και γδούποι ) τινάζει τα χαλιά και βλαστημάει αγιο-χριστο-θεο-παναγίες. Επίσης από κάτω μου μένουν μαύροι που κουβεντιάζουν με όλη την δύναμη τών φωνών τους κατά τις 4 το μεσημέρι. Τέλος η πολυκατοικία μου περιβάλλεται από δύο ωδεία οπότε γίνεται το έλα να δεις από drums και πιάνο (πάλι μεσημέρι και κατά τις 9,10 το βράδυ) PS:Καμιά μέρα θα μου την δώσει θα πάω στην από πάνω με μια βαριοπούλα και θα τα κάνω λίμπα και θα πάω και στην διπλανή να περιποιηθώ την τηλεόραση και το ράδιο διαμερισμά της 1
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 ου πα, μεχρι τις 10 θα παιζω οσο δυνατα θελω! δεν ισχυει αυτο που λες. ωρα κοινης ησυχιας δεν σημαινει δημιουργω οσο μεγαλο θορυβω γουσταρω. νομιζω υπαρχει καποιο οριο που εχει να κανει με την επιβαρυνση της ηχορυπανσης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν δεν έχω διαβάσει το thread αλλά μένω στην χειρότερη πολυκατοίκια. Δίπλα από το δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή μένει μια παλαβόγρια που έχει στο γάμο του καραγκιόζη το ράδιο από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και τηλεόραση από τις 8 το πρωί έως τις 2 το βράδυ (κόβει και βόλτες κιόλας μετά τα μεσάνυχτα μονάχη της στην πόλη ) Εν τω μεταξύ το ράδιο είναι στο δωμάτιο Α,η τηλεόραση είναι στο δωμάτιο Β και η γριά στο δωμάτιο Γ(κουζίνα) και πλένει πιάτα Από πάνω μου μένει μια τρελόγρια που ξυπάνει από τις 6 το πρωί και κάθε μέρα μά κάθε μέρα μετακινεί τα έπιπλα (ακούγονται σύρσιματα και γδούποι ) τινάζει τα χαλιά και βλαστημάει αγιο-χριστο-θεο-παναγίες. Επίσης από κάτω μου μένουν μαύροι που κουβεντιάζουν με όλη την δύναμη τών φωνών τους κατά τις 4 το μεσημέρι. Τέλος η πολυκατοικία μου περιβάλλεται από δύο ωδεία οπότε γίνεται το έλα να δεις από drums και πιάνο (πάλι μεσημέρι και κατά τις 9,10 το βράδυ) PS:Καμιά μέρα θα μου την δώσει θα πάω στην από πάνω με μια βαριοπούλα και θα τα κάνω λίμπα και θα πάω και στην διπλανή να περιποιηθώ την τηλεόραση και το ράδιο διαμερισμά της Μονη λυση η μετακομοιση, δυστυχως.
kyriakh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έχω άλλο ένα γείτονα, ευτυχώς, περίπου στα 200 μέτρα. Αυτός δεν θα πει τίποτα γιατί ξυπνάει και κοιμάται με την καραμπίνα στο χέρι. Είναι θέμα χρόνου να φάει άνθρωπο. Ωραία γειτονιά βρε; Να μου πεις που μένεις να μην έρθω )
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Παρόμοιο πρόβλημα έχω πια κι εγώ. Απέναντι διαμέρισμα σε άλλη οικοδομή, 15χρονος πιτσιρικάς που μένει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και οι ευκατάστατοι γονείς του 1.5 χιλιόμετρο μακριά. Έχει αγοράσει ηχεία απο club με επαγγελματικό ενισχυτή και νομίζει ότι μαθαίνει για να γίνει dj μιξάροντας "να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω" και "moves like jagger"... Ούτε τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν καθώς αυτή η ιστορία διαρκεί από την ώρα που σχολάει μέχρι τις 21.30 κάθε μέρα και αναγκαστικά ζούμε με κλειστά παράθυρα. Ο θόρυβος όμως απλά μειώνεται λίγο. Μίλησα με τους γονείς που τον επισκέπτονται μια στο τόσο, και μόνο που δεν με πλάκωσαν στο ξύλο (και η μαμά μαζί). Πήγα λέει στη γειτονιά μετά από αυτούς, ότι εδώ έτσι είναι τα πράγματα και ότι έτσι γίνεται εδώ και χρόνια. Οι υπόλοιποι γείτονες έχουν πάψει πια να μιλάνε γιατί απλά δεν τους απαντά και είναι ηλικιωμένοι. Επίσης τα έχουν καλά με τους γονείς του. Ο τύπος δεν σέβεται τίποτα, Και όπως είπαν κι άλλοι, ή μόνη λύση είναι η μετακόμιση. Ψάχνομαι ήδη.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τουλαχιστον εσεις εχετε την επιλογη για μετακομιση Εγω μενω πισω απο ενα κωλομαγαζο στο Μπραχαμι που το γυρισε σε ελληναδικο-club και αυτην την στιγμη ακουω στην διαπασων "παμε ολοι μαζι σε μια παραλια". Αστυνομια φυσικα δεν παιζει γιατι η νυχτα ειναι πολυ μαυρη εκει μεσα, και μενω σε δικο μου σπιτι, οποτε μετακομιση δεν παιζει. Καποια στιγμη βεβαια εβαλαν και το "Ταξιδιαρα Ψυχη" οποτε ρισπεκ! 1
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τουλαχιστον εσεις εχετε την επιλογη για μετακομιση Εγω μενω πισω απο ενα κωλομαγαζο στο Μπραχαμι που το γυρισε σε ελληναδικο-club και αυτην την στιγμη ακουω στην διαπασων "παμε ολοι μαζι σε μια παραλια". Αστυνομια φυσικα δεν παιζει γιατι η νυχτα ειναι πολυ μαυρη εκει μεσα, και μενω σε δικο μου σπιτι, οποτε μετακομιση δεν παιζει. Καποια στιγμη βεβαια εβαλαν και το "Ταξιδιαρα Ψυχη" οποτε ρισπεκ! Δεν έχω επιλογή φίλε μου. Αναγκαστικά θα γίνει. Παρά να φθείρομαι καθημερινά και τα παιδιά μου να πηγαίνουν στο σχολείο απροετοίμαστα, θα πρέπει να φύγουμε.
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Επεσες στην περιπτωση. Το παιδακι με την βοηθεια των γονιων του εχει τις σωστες βασεις να γινει μαλακας ολκης. Αστυνομια δεν παιζει? Ακομα και σε ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας, δεν επιτρεπεται να κανεις ο,τι γουσταρεις. Υπαρχει οριο απο τον νομο στα db. Φωναξε τους 2-3 φορες να παει λιγο το σκατο στην καλτσα.
BritGreek Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Επεσες στην περιπτωση. Το παιδακι με την βοηθεια των γονιων του εχει τις σωστες βασεις να γινει μαλακας ολκης. Αστυνομια δεν παιζει? Ακομα και σε ωρες που δεν ειναι κοινης ησυχιας, δεν επιτρεπεται να κανεις ο,τι γουσταρεις. Υπαρχει οριο απο τον νομο στα db. Φωναξε τους 2-3 φορες να παει λιγο το σκατο στην καλτσα. Αμ δεν πάει...Άκου που σου λέω... Μόλις φεύγουν ακριβώς τα ίδια. Σε δευτερόλεπτα και φωνές "πάρτα μαλ.... θα μου κλασ..... είμαι αρχηγός εγώ και δεν με κουνάει κανείς...." Άσε σου λέω... Τώρα που γράφω, προφανώς είναι μεθυσμένο το παιδάκι αυτό μιας και είναι με καμία 15αριά πιτσιρίκια, και η μουσική είναι στο ΤΕΡΜΑ και αυτό ουρλιάζει στο μπαλκόνι. Εννοείται ότι έχω βγεί μόνο εγώ έξω. Απάντηση; "Και την Παρασκευή ρε κωλόγερε;" Και γελάει... Αυτή τη στιγμή ακούμε όλοι Βαζαίο!!!
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Κατσε ρε γαμωτο, αμα ερθουν 2-3 φορες το ιδιο βραδυ, δεν τον πανε αυτοφορο? Μαλακιες μας ελεγαν εμας οποτε καναμε παρτυ για να χαμηλωσουμε την μουσικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα